Friday, August 28, 2009

Ofiterii acoperiti ai clanului Basescu in traficul de arme


Specialistii in comertul cu arme autorizat sau ilegal sunt proveniti din Departamentul de Inzestrare al MApN si sunt sustinuti fara exceptie de-a lungul anilor de Partidul Democrat, devenit PD-L. *Traian Basescu, atat in perioadele in care a fost ministru al Transporturilor, cat si in calitate de sef al statului, i-a promovat, i-a protejat si i-a sustinut in functii. De aici, frecventele legaturi ale clanului Basesu cu aceleasi personaje. *Iata cine sunt unii dintre ei: AUREL CAZACU, NOROCEL MIHAI, OCTAVIAN ALEXIU, GIGEL BRATILOVEANU, CRISTIAN SLOBOZEANU, VASILE TOCU, CORNEL PURCAREA, ROMEO OITA, CRISTIAN GEAMANU. Lista poate fi, si va fi, completata. *Traficantii de arme lucreaza traditional pe aceleasi trasee care, frecvent, conduc in Angola. Faimosul Viktor Bout, unul dintre capii traficului international de arme, arestat in martie 2008 de autoritatile tailandeze, in urma unei cooperari cu autoritatile din Statele Unite si cu cele de la Bucuresti – acestea fiind reprezentate de fostul procuror Nastasiu – s-a aflat si el in legatura cu “specialistii” lui Traian Basescu. *Modalitatile de operare sunt copiate la indigo dupa cele utilizate si documentate ulterior prin operatiunea speciala “Tigareta 2”. *INTERPOL, ONU, servicii secrete din lume, cum este si cel al Armatei Africii de Sud – despre care am relatat intr-un material postat anterior – monitorizeaza din ce in ce mai atent, in ultimii ani, asemenea operatii in care, prin acesti traficanti, este implicata Romania. Intre personajele cheie enumerate mai sus exista numeroase interferente atat in trecut, cat si in prezent. *Piesele importante ale acestui adevarat puzzle vor fi prezentate incepand de astazi, astfel incat si semnificatia celorlalte materiale postate pana acum pe site va fi mai usor de inteles. *Treptat, vom desena harta acestor asa-zise operatiuni speciale, prin care anumite persoane obtin venituri uriase pe seama banului public. *Acest demers reprezinta un avertisment dat celor care, din simpla dorinta de a se imbogati, utilizeaza institutii ale statului si pun in pericol siguranta nationala.
Detalii la Sorin Rosca Stanescu

1 comment :

Anonymous said...

SOBOLANUL GRETOS BADIN ATACA PE ROSCA STANESCU !!!
” ANDREI BADIN UN AGENT TOXIC AL UNUI SISTEM IN DESCOMPUNERE”
“Un drum la Versoix
La inceputul lui februarie 1990, cu o bursa ajungeam in Elvetia. Am stat la Yverdon, o frumoasa localitate, undeva la mijlocul distantei intre Geneva si Lausanne. La plecare, bunica, dar si mama mi-au spus sa incerc sa ajung la Regele nostru. Odata ajuns printre intalniri la partidele politice si media locala am incercat sa ajung la Rege. Nu stiam prea multe lucruri si nici unde sa caut cu exactitate. Stiam numai de la Europa Libera ca locuieste undeva langa Geneva. Am cautat prin cartea de telefon. Nu am gasit insa nimic. Eram dezamagit. Gazda elvetiana mi-a facut insa o mare surpriza. La cateva zile mai apoi, intr-un week end, mi-a spus ca in perioada in care mai stau acolo, vreo trei saptamani, pot, daca vreau, sa ma intalnesc cu doi romani din zona: un antrenor de atletism si …Ioan Mocioni Starcea, Maresalul Palatului, de la 23 august 1944. Nu am stat deloc pe ganduri si i-am povestit ca tocmai cu acest gand venisem: sa-l cunosc pe Regele Mihai, iar probabil baronul Starcea era persoana cea mai potrivita. L-am sunat imediat. Am vorbit putin de Romania. Nu stiam cum sa abordez subiectul. Baronul insa m-a intrebat direct daca nu as vrea sa merg la Rege. Evident raspunsul meu a fost pozitiv, spunandu-i ca asta si vroiam de fapt.”

Aceste randuri sunt scrise…… Andrei Badin , “plecat CU BURSA in Elvetia” …. LA DOUA LUNI DUPA “REVOLUTIE” ….. sau cum devii monarhist si ofiter S.I.E (acoperit in presa)si in diaspora din SUA si Canada .

In curand cititi pe Rosca Stanescu articolul incendiar ” POLITIA NEW YORK PE URMELE LUI BADIN ”

Robert Horvath USA devagallery.com