Friday, September 25, 2009

Crin Antonescu si Adina Valean se casatoresc astazi la Bruxelles


Crin Antonescu si Adina Vălean se casatoresc sambata 26 septembrie, la Bruxelles, evenimentul fiind oficializat chiar la consulatul României din capitala Europei. Ca dovada a faptului că Antonescu îşi doreşte discreţie în privinţa vieţii sale personale, acesta nu a dorit ca fericitul eveniment să se desfăşoare în România, ci la Bruxelles, acolo unde locuieşte viitoarea sa soţie, europarlamentar al PNL.
( Impactnews)

Le doresc o viata perfecta , casa de piatra si multi ani fericiti impreuna.

30 comments :

tony said...

Casa de piatra!

Anonymous said...

Asta trebuia sa fie un secret Marius !

Marius Mina said...

@Vlad, nu poti tine secrete in momente atat de frumoase din viata unui om in care ti-ai pus sperantele .
Promit ca pe viitor am sa tin cu dintii de secrete , am asteptat pina a transpirat pe alte surse si de-abia dupa am deschis blogul pe tema asta.

Daniel Mălăelea said...

Casa de piatra! Sa fie fericiti. Dumnezeu sa ne ajute!

Silvia said...

sa aveti o viata fericita

Claudia said...

Casa de piatra!

Anonymous said...

Asta nu-mi place la voi,nu sunteti consecventi.Spune mai Mina ce diferenta este intre o casatorie la New York si una la Bruxelles?

Crin si Adina va doresc:Casa de piatra si multi ani in parlamentul romanesc si european

Filip G said...

Casa de oiatra si un aliat in cursa prezidentiala!

Roxana Iordache said...

Să fie fericiţi ever after! :)

Anonymous said...

Cum Roxana tu nu ai fost invitata?Pacat.Si ce frumos a fost la nunta lui Andronic de la Monte Carlo.Lasa Roxana ca in ianuarie revi in prima linie,putintica rabdare si lucrurile revin pe fagasul normal,crin se duce si Olteanu revine cu forte noi si uite cum o sa fim din nou colegi.Of.of ce bine era pe vremea lui Ciorbea,cum vedeam noi toate tarile gratis si ce avantaje aveam si cum faceam atatea cumparaturi si ce de cadouri primeam.Vezi Virgil a strans cureaua atunci si acum o duce bine,dar daca noi am fost risipitori.Of,of,ce bine era.
Nu stiu de ce imi aduc aminte de fata lui Turcescu,cand d-na Udrea a scos lista cu plimbarelile pe bani statului
Ps Ce sa fac Roxi.daca tu ma banezi mereu.Of,of ce ma macina amintirile astea,ma zbat atat si nimeni nu ma mai baga in seama,of ce greu trece timpul,as vrea sa dorm si sa ma trezesc in ianuarie cand o sa fiu incojurat de o multime de prieteni

Marius Mina said...

@anonymule, ai ramas fara prafuri usoare? vrei ceva mai consistent? S-ar putea sa-ti trimit vreun sac cu ipsos sa te mai intaresc putin.

Andrei Constantin said...

Este o frumoasă poveste de dragoste,după o dramă cumplită prin care a trecut Crin Antonescu.Se pare că şi Alina Vălean este o femeie teribilă.Să le urăm fericire.

Sorina said...

Cel putin cinci ani casa sa va fie Palatul Cotroceni.

Dan Trofin said...

sa NE traiasca ;)

Anonymous said...

@mina
mai ciudatule,tu vorbesti,nu te uiti la tine?mai mina daca veniti cu mine prin mahalalele Bucurestiului sau prin sate pe tine si pe Roxi va ia lesinul,mai mina voi sunteti oamenii calculator,mai mina voi ati pierdut contactul cu realitate, voi traiti intr-o lume virtuala,mai frustratilor,mai mina voua va este lene si sa va duceti la vot(pacat ca erau bune si voturile voastre pt Basescu}

Marius Mina said...

@anonimule andrei sau cum te-o fi botezat administratorul de la maternitate, sa fiti atenti maine pe Realitatea TV , la 10 pentru Romania, editie speciala exclusiv Crin Antonescu, aveti ocazia sa vedeti imaginea reala a unui om normal si chibzuit. O sa vedeti diferenta dintre normalitate si cadavrul politic imbalsamat cu Chivas, tactu' Basea.

Anonymous said...

@Mina
mai mina,ma plictisesti,povestea asta sa i-o spui Ramonei
Pt naivi (scuze).Sa incepem cu inceputul duplicitati liberale:
pnl cu sprijin pesedist guverneaza,Olteanu in intelegere cu Blaga si cu hrebenciuc isi aranjeaza colegiile,scopul lui Olteanu,procent mare anihilarea grupari crin,se produce o defectiune plus tradarea lui vanghelie prin tudorahe ,olteanu obtine scor mic,hrebenciuc prevede urmarile se aliaza cu pd-l.In teritoriu liberali simpli fac presiuni asupra liderilor pt convocarea unui congres,se obtine schimbarea lui tariceanu,oltenu cu majoritatea parlamentarilor fideli lui il ameninta pe crin ca-l abandoneaza,acesta se linisteste si intra in rutina pt a nu scinda partidul,se bate palma si accepta in eghipa lui crin oameni devotati lui tariceanu si olteanu,acestia prin promisunea ca-i va inlesni apariti in media acapareaza puterea si devin principali colaboratori ai lui crin,profitand de comoditatea lui,il sperie cu scenarii ca daca se va duce sa ia contact cu oamenii pe strada,va fi huiduit etc(metoda folosita cu succes si pt al izola pe iliescu) de echipele pd-l,teama care-l face pe crin sa se multumeasca cu cateva intalniri cu liberalii din teritoriu si apariti tv,observati cu atentie naivilor ca de cate ori apare crin,olteanu si fideli lui au apariti de 3-4 ori mai multe(vedeti efectele la comentari dupa aparitia grupari olteanu,dezastru,dezastru si dupa citirea motiuni citita de nicolescu)sa nu uitati naivilor ca tariceanu si olteanu au o influenta mare in media,relati facute pe baza de,sti tu Ramona ce iti place tie.Acum incepe lupta pt bloguri,li se da speranta incepe lupta intre ei(vezi virgil,roxana,mina etc)lupta ce va dura pana in turul doi cand toti va vor indruma sa-l votati pe Basescu.Sa observati dupa aparitia lui crin de maine ce zvonuri in legatura cu moartea sotie o sa apara.Basescu va fi din nou ales, crin va fi debarcat iar oOlteanu cu gruparea lui vor lua conducera facand guvern cu PD-L(bravo lui ca este baiat destept,vorba roxanei}asa ca mai taranisti si liberali nu mai dati vina pe Basescu, lideri vostri v-au distrus partidele.Mai naivilor va scriu ca intr-adevar imi este simpatic crin,dar n-are sanse,asa ca veniti alaturi de noi in PPE,nu va mai guduriti pe langa ratatii astia,ei si acum au deasupra capului lozinca"Atenti si vigilenti,dusmanul este aproape"

Marius Mina said...

Anonimule , bagi overtime la greu .Are tactu cash de campanie , va ingrasati pina pe 6 decembrie.Ai grija sa nu plseneasca ceva in voi ca in el va plesni sigur cand o sa vada exit poll urile.
Te bag in filtru ca te-ai obraznicit al dracu' de tare.

Ramona said...

Mai bine mai tarziu decat niciodata !
Le urez si eu CASA DE PIATRA !
@anonim
Vad ca ti-a fost "dor" de mine ...
Ai un vot din partea mea atunci cand vei candida (la alegere).
La tabloul "cel mai nesimtit si atotstiutor specimen" este poza ta ,stiai ?

Anonymous said...

@ Ramona
ce-i cu tine?tu esti o admiratoarte a lui olteanu,postul tau este asigurat,ce se intampla cu tine?

Ramona said...

Si eu care credeam ca "postul meu "este asigurat de "ce imi place mie "...
Nu mai inteleg nimic,esti prea ironic dar mai bine tac caci s-ar putea sa fiu si eu sechestrata,batuta,silita ,etc .

Anonymous said...

@ramona
asa ati facut voi, cand ati fost la guvernare?

Ramona said...

@anonim
Care voi ?
Spre deosebire de acest guvern in exercitiu,guvernul Tariceanu a facut mari progrese :scoli,spitale,etc.In timpul guvernului Tariceanu s-au asfaltat drumuri judetene ca nici in visurile cele mai frumoase ale pedelistilor ,nu vor reusi sa realizeze .Esti o unealta a mafiei .

Anonymous said...

@Ramona
scuze,ai suflet mare dar minte putina

Ramona said...

@anonim
Da,recunosc ,am minte putina dar tu nu ai deloc,argumentez imediat :
De la un banal argument, ai avut un atac concertat asupra propriei mele persoane.
Cand am spus"dar mai bine tac caci s-ar putea sa fiu si eu sechestrata,batuta,silita ,etc ",m-am referit la nea Costel.
Desi esti anonim,intuiesc sa cred ca esti o persoana care extrage din continut doar ce-i place ,pentru a da raspunsuri tipic omului complexat .
Pana acum ai facut doar gargara ,n-ai comentat pe subiect pentru ca ai avut "grija" de coeficientul meu de inteligenta .
Iti repet :acum nu sunt in barca nimanui(pe intelesul tau ).
Te rog,cand comentezi o postare,nu-mi pomenii numele ,nu fa comparatii pentru ca la inceput am crezut ca esti un om de buna credinta dar tu le-ai luat de bune expresiile mele si ai cazut in derizoriu cu minunatele tale afirmatii,exclamatii...
Imi place sa argumentam in limita bunului simt ,nu in dodii,apropo-uri,etc.

Anonymous said...

@Ramona
Ok
te rog totusi sa folosesti cuvintele tale ,Ok,"gargara"cine,ce ,cum,de ce .pt viitor nu pt mine,eu am pielea tabacita,sa numai jignesti

Ramona said...

Da' tu ai voie sa jignesti,sa faci misto?Decand imi spui tu mie ce sa fac ,cum sa ma exprim,maine,poimaine imi spui si ce dieta trebuie sa tin.Hai ca esti ridicol.

Anonymous said...

@Ramona
pana cand nu o sa ai sufletul de vanzare,numai te baga in culisele politicii,spuneti opinia,parerea,etc,dar te rog numai jigni(animal,dobitoc ect)pt o Doamna nu este frumos,sa sti violenta fizica incepe dupa o violenta verbala si nu cred ca-ti sta in caracter,tu deocamndata esti o adulta cu suflet de copil

Ramona said...

Merci pentru caracterizarea facuta ,draga anonim !
Iti dai seama ca daca -mi erai prin preajma te cafteam rau,da' rau de tot.
M-ai facut sa-mi cer scuze ,bine ,imi cer scuze dar trebuie sa ma intelegi ,tu esti in avantaj pentru ca stii totul despre mine ,in schimb eu nici macar nu stiu care-ti este numele si nu-i corect .Ai tarie de caracter.Totusi sa stii ca acele cuvinte(animal,dobitoc ect)au fost scrise doar pentru a te alinta ,pricepi ?E ca si cum m-as lupta cu o umbra.
Sunt pregatita sa intru in culisele politici(am mai fost )dar mai astept putin,astept momentul.Atunci sa te tii bine ,lupta egala, fara a te ascunde in spatele anonimatului,fara a face atac la persoana (mea).
Astept sa am unda verde,stii tu,ca la semafor...

Anonymous said...

@Ramona
ma puneam in garda si ziceam,da Ramona dar sa dai cu blandete,ma bucur ca ramai consecventa si va doresc ca maine ,poimaine ,sa ajungeti in fruntea partidului din care faceti cu onoare parte
La revedere si numai bine