Monday, December 28, 2009

Alegeri din nou, in Colegiul # 1

Colegiul 1 Bucuresti, ramas vacant in urma unor artificii financiar contabile, se pregateste pentru competitia din 17 ianuarie 2010. Prigoanele au pus ochii pe el. Dupa lupte intestine in PDL , intre Murgeanu si Boci , omul secolului pentru colegiul 1 este ...Hormonius Prigoana jr.
Viorel Tudorache , omul cu parul si portbagajul din campania lui Basescu, se vede ramas in afara jocului .Si zau ca n-am motive sa nu cred ca seful de la 1 i-a facut cadou de Craciun filfizonuluicu pretentii de interlop, un mare arici. Gunoier Jr, a revenit in patrie dupa experientele vitrege din America unde nu a reusit sa se impuna lider de facto-loco al PDL .
Cei de la Chicago l-au prigonit pe Hilarious , acolo fitzele de Bamboo sunt tratate cu diazepam si suturi in noada. La Colegiul 1, inca sufla vantul si va sufla si dupa 17 ianuarie cand PDL va ocoli tinta la mare distanta . Odrasla gunoierului n-are nicio sansa.
In ciuda sumelor pe care Prigoanele intentioneaza sa le cheltuie pentru ungerea fiului ratacitor ca deputat in Parlamentul Romaniei ,sansele de reusita ii revin de aceasta data candidatului PNL , Radu Stroe.
PSD nu are candidat la Colegiul 1 dar il va il sustine pe Radu Stroe.

5 comments :

Anonymous said...

Am mai spus-o, dar...
Nu trebuie să uităm că artizanul mediatic al campaniei oranj a fost acest Torquemada de Glina, după cum îi spune şi numele, Prigoană.
În paranteză fie spus, ce eminenţă portocalie mai potrivită decât Prigonescu îşi putea găsi Pârţescu!
În fine.
După ce a declarat, public, că ţinta lor principală trebuie să fie ţărănimea (rurală şi urbană, ca să zic aşa), bişniţarul de casete video devenit traficant de gunoaie a trecut la "acţiunea directă".
Adică la asfixierea publicului ţintă prin manipularea violentă execitată cu ajutorul canalelor de scurgere: OTV, Etno TV, Taraf TV, B1 TV, bine protejate de CNA-ul cotrocenist.
După ce experimentul în vitro cu Jiji arestat, dar eliberat la presiunea unei oşti de strânsură, mobilizată, din pegra mahalalelor bucureştene, cu ajutorul OTV, a dat deplină satisfacţie, s-a trecut la faza a doua, naţională. Cu aceleaşi rezultate remarcabile.
Aşadar, alături de totalitatea aparatnicilor de la Interne, de la Externe, de la Transporturi şi de la Justiţie (aia de vârf!), Torquemada a contribuit esenţial la marea fraudă, printr-o propagandă fascistoido-stalinistă pe care nici un alt stat din UE n-ar fi tolerat-o, nici pentru o singură zi!
Dar nu şi la noi, unde preşedintele auto-ales decide, discreţionar şi recunoscător, să se adreseze periodic naţiunii prin intermediul unui post privat, nu public, cu toate consecinţele de rigoare.
Că el se cheamă OTV aproape că nu mai are nici o importanţă.
Într-o asemenea societate, care tinde să se consolideze constituţional după modelul dejisto-ceauşisto-băsecian, este normal ca meritele "emerite" ale tatălui să se resfrângă din plin asupra progeniturii, fără doar şi poate.
Dacă a dat rezultate cu EBA, de n-ar da şi cu Honorius...
Poate nu aici, în colegiul nr. 1, poate nu acum, pe 17 ianuarie, dar undeva, cândva, foarte curând...
Asta, bineînţeles, doar dacă şandramaua lor de stânga-dreapta-nord-sud-est-vest nu se prăbuşeşte dracului mai repede!
Q.E.D.

Marius Mina said...

@Toni, Hormonius Prigoana are tot atatea sanse sa castige un mandat de deputat in Colegiul 1 , egale cu sansele de a castiga Jackpotul la MegaMillion

Anonymous said...

Yes, of course!
Dar eu zic că skanderbergul ăsta are o altă menire.
Să restabilească ierarhia în haita oranj, să le fie clar fiecăruia până unde le ajunge plapuma.
Şi, evident, să pregătească mişcarea următoare. De acaprare a puterii în partid şi, prin ea, a puterii în stat.
Este primul episod din sezonul al doilea: "Next Fuckin' Orange Generation".
Cum ziceai, nu de mult: "Same shit..."

Anonymous said...

Prigoana a lu' Bahmu poate se duce la madama Udrea si se smirocaie sa intervina la Stapan sa-i dea lu' fecior-su scaunul de deputat.

Pentru o natie de idioti , asemenea deputati !

SANDI

Marius Mina said...

Sandi, lasa-i sa se simta si ei importanti, cocalarii .