Wednesday, March 24, 2010

Basescu catre SRI : "Sho pe ei" !


Marsand cu pasi mici spre o dictatura mascata regimul Basescu calca pe urmele neocastristului Hugo Chavez. Astazi, dupa sedinta de bilant al SRI pacientul national a trasat ordine precise pentru tinerea sub control a actelor de "extremism" provocate de forte interesate in destabilizarea oranduririi portocalii pe timp de criza. Nu ma indoiesc nicio clipa de de capacitatea paranoida a sefului statului de a promova in regim de urgenta cateva ordonante bocii in sensul blocarii oricaror manifestatii de protest , din motive de "siguranta nationala". Are Basescu informatii despre posibile turbulente pe baza de incapacitate de plata sau se gandeste doar la "reformarea" si "modernizarea" statului national socialist multilateral conservat?. O lege martiala supravegheata de sus cu F16 si de jos cu un buget pe masura pofticiosilor, s-ar potrivi ca o manusa masurilor de protejare a mafiocratiei portocalii de furia multimii dezlantuite.Stiu din surse mai mult decat sigure ca Traian Basescu este un individ deosebit de fricos si panicardsi usor labil , doar pe sticla labeunu isi mai arata cateodata fibra dintre dinti. Studiile de piata au demonstrat si confirmat in decursul zbuciumatei noastre istorii recente ca de ce ti-e frica ...d-aia nu dormi noaptea. Cand ti-o cauti cu SRI-ul risti sa te reformeze poporul pe tine. A mai incercat un imbecil sa-si incordeze muschii la maxim.L-au lasat coardele si s-a intoxicat cu dioxid de plumb la Targoviste.

"Extremismul, care de asemenea trebuie ţinut sub supraveghere, indiferent ce tip de extremism este şi cine îl afişează mai ales într-o perioadă de criză economică, când mişcările extremiste riscă să devină mai credibile decât ar trebui să fie", a afirmat Băsescu, după şedinţa de bilanţ al SRI pe anul 2009, (Mediafax).

5 comments :

Anonymous said...

DESCONSPIRAREA MAFIEI DE ARME ROMANESTI !          
COMPANIA LUI BASESESCU - DEGERATU INVINUITA DE SPARGEREA EMBARGOULUI CU SUDANUL. ZIARISTUL ROBERT HORVATH ATENTIONEAZA DEPARTAMENTUL DE STAT SI PENTAGONUL !
MIC & Associates va asista companile Iamericane in vanzarea echipamentului pentru avioanele de tip F-16 pe care Romania le va achizitiona in vederea modernizarii fortei sale aviatice in calitate de membru NATO.
DESCHIDETI:
http://www.mic-associates.com/

PENALTY NOTICE
Dear Mr. Minovici:
A Prepenalty Notice (”Notice”) , copy enclosed, was issued by the
Office of Foreign Assets Control (”OFAC”) to MIC & Associates (“Company”) for
prohibited transactions relating to Sudan,
in violation of §§ 538.206 and 538.210 of the Sudanese Sanctions Regulations, 31 C.F.R.
Part 538 (the “Regulations”). The Notice proposed a penalty in the amount of $110,000 and advised Company of the right to
make a written presentation to OFAC setting forth reasons why a penalty should not be imposed,
or if imposed, why it should be less than that proposed. Such written response was required to
be made within thirty (30) days of the mailing of the Notice.
Adam Szubin
Director
Office of Foreign Assets Control
LA CONDUCEREA MIC

Gen. Constantin Degeratu
Managing Director and CEO pentru Aparare si Securitate Nationala


Constantin Degeratu, General de Armata (General, cu patru stele) Rez., si-a incheiat activitatea de Consilier de Stat la Departamentul Securitatii Nationale din cadrul Administratiei Prezidentiale in data de 31 decembrie 2009.
Genelalul Degeratu supravegheaza, administra si implementa toate aspectele legate de munca in Aparare si Securitate Nationala de la MIC & Associates pentru Europa Est-Centrala si alte zone, in special pentru proiectele din Statele Unite.

ZILELE MAFIEI ROMANE DE ARME BASESCU IN SUA SUNT NUMARATE !

Robert Horvath Deva ziarist SUA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

mihai said...

S-a inteles printre randuri mai mult de atat, Mariuse

lucia said...

Primarul CRISTIAN ANGHEL a fost eliberat pentru 30 zile!

nicole said...

Nici nu se mai streseaza sa mascheze "dictatura bashista" . Inca mai exista votanti bashisti care (se) intreaba cine i-a pus pe astia in guvern...

Vilius said...

Vilius zice
Se stie prea bine ca impotriva sistemelor totalitare ca sa fie daramate populatia nu are neaparata nevoie de rascoala. Oameni stiu ca este suficient sa nu faca nimic dar absolut nimic. Pe vremea sustarului genial impuscat de esalonul doi cei asupriti si jefuiti au avut si mesaje "Ei se fac ca ne platesc noi ne facem ca muncim". si "ca cum plata futum lucru".
Cel care a propavaduit si practicat metoda a fost Mahatma Gandi si a avut succes in India.
Ntional Taranistul de la Igris. Vilius