Sunday, January 9, 2011

Tragedia din Arizona, stanga invinovateste dreapta.Joc periculos.


Dupa tragicul incident din Arizona , cum ma si asteptam de altfel, socialistii si reprezentantii stangii marxiste au gasit vinovatul moral. Spencer Gifford, tatal deputatei impuscate in cap ieri de psihopatul Jared Loughner, arunca totul in spatele miscarii civice "Tea Party", seriful Clarence Dupnik, (Pima County Sheriff's Department) uitat in post la venerabila varsta de 75 de ani doar pentru ca e de stanga, arunca sageti otravite catre "campania vicioasa" dusa de adversarii politici, impotriva Gabriellei Griffin. Jane Fonda, una dintre animatoarele comunismului nord american , arunca galeata cu laturi pe Sarah Palin si "Tea Party".
Un joc pervers, cu declaratii iresponsabile, preluat din zbor imediat dupa consumarea incindentului, in laboratorele de strategie democrat liberale si procesat pentru a virusa miscarea si liderii acesteia, de care stanga se teme cel mai tare, pentru alegerile din 2012. Sa construiesti o arma poltica dintr-un eveniment tragic mi se pare mult peste limita absorbtiei , un joc periculos si diabolic pe care stanga americana il pune in practica fara a masura consecintele. Siteurile de socializare si media predominant stangista au declansat un atac furibund la adresa conservatorilor, cu precadere si target precis pe Sarah Palin, un personaj care creeaza insomnii rezidentului de la Casa Alba. Amenintari cu moartea , blesteme si tot abecedarul injuriilor existente pe piata au invadat internetul , in special Facebook si Twitter. Toate la adresa liderului incontestabil al miscarii civice "Tea Party Express". Ma astept, incepand de astazi, la artileria grea din MainStreamMedia socioprogresista controlata de admiratorii si sforarii stangii, George Soros & CO. Un caz similar cu cel al nebunului care s-a infipt cu avionul in cladirea IRS din Austin/Texas, il ura pe G W Bush si adora comunismul, un shizofrenic pe care "profesionistii" din media au incercat sa-l "vanda" sub brandul fanatismului de dreapta. O explicatie concreta pentru motivarea prabusirii ratingului CNN si MSNBC , tromptele stangii. Oricine ar incerca sa foloseasca acest nefercit eveniment in scopul obtinerii de capital politic , are nevoie urgenta de un consult psihisatric .

14 comments :

Dramoleta said...

Inca de aseara, imediat dupa atentat, twitter a fost invadat de linkuri spre asa-numita "harta cu tinte umanr" a lui Palin.
Foarte inversunati sustinatorii democratilor. Unii chiar instigau la violenta, la razbunare.

Marius Mina said...

Am observat dar am asteptat si ceva mai oficial , cand am vazut ce declara seriful si tatal victimei, mi-am dat seama ca a inceput razboiul impotriva lui Palin & Tea Party.

cristi said...

Dle. Mina, mai toate publicaţiile şi blogurile americane din blogroll sunt ultrapartizane de dreapta. Semănaţi cu un străin care ar vrea să îşi facă o părere despre opoziţia din România citind Pora, Mihăieş, Cărtărescu şi blogerii portocalii!
Nici un reprezentant al stângii politice americane (Jane Fonda din poză nu înseamnă nimic!) n-a acuzat-o pe Sarah Palin sau Tea Party că ar avea vreo legătură directă cu acest eveniment. Ce spun unii comentatori este că retorica apocaliptică (Obama e constant comparat cu Hitler), paranoică ("death panels" - S. Palin) şi violentă ("don't retreat, reload" - S. Palin) a acestora poate conduce la acte de violenţă. Adică s-ar putea să-i creadă cineva! Iar asta e o observaţie de bun simţ confirmată de istoria recentă - vezi Oklahoma City, 1995.
Încă nu se ştie ce motivaţie a avut criminalul. S-ar putea să fie un simplu dement, aşa cum a fost la atentatul împotriva lui Reagan din 1981. Dar se poate să fie un instabil psihic care i-a ascultat pe Sarah Palin, Rush Limbaugh, Sean Hannity şi alţii ca ei şi a fost convins că singura sa şansă de supravieţuire e exterminarea "liberalilor".

nicole said...

periculos si din punct de vedere al campaniei electorale (acuze de tip bashist) si din perspectiva riscului exercitarii unui control excesiv si sufocant de catre securisti.

Dana said...

Cu Sobaru de la noi, cum ramane?
Cine il revendica?

Marius Mina said...

@Dana, il revendica Basea si Udrea

Adi said...

Palin e un fel de Roxana Iordache, dar mai cu bani.:)

Radu Humor said...

Aptropos de Roxana Iordache :
ma asteptam sa fiu banat(si sunt !) pe "Contributors" lui Tismaneanu si ai lui, pe corabia nebunilor de la @AVP, dar de la blogul "Roxania" aveam alte pretentii !
Pentru ca va stiu un prieten de blog al dansei, v-as ruga sa-i transmiteti fireasca mea indignare !

Marius Mina said...

@Radu Humor, mi-e greu s acred ca Roxana te-a banat, am si eu probleme de multe ori cand postez la ea, ceva e defect la wordpress si arunca mesajele direct la spam, daca nu verifica este posibil sa nu le observe. Solutia, repostez pina apare. Oricum am sa-i transmit

Radu Humor said...

Multumesc frumos !

Radu Humor said...

Iarta-ma ca te intreb,
de ce ai divortat de Roxana Iordache?

Julia said...

Cristi, retorica este arma ambelor extreme ca e dreapta sau stinga. Ma intreb daca ai protestat la fel de civilizat si articulat filmului "hai sa-l impuscam pe Bush" in care prin tehnologia digitala chiar l-au impuscat, si vezi cum moare pe Presedintele Americii. Daca ai fi mai atent ai vedea ca retorica stingistilor este la fel (daca nu si mai si) de vehementa si insusi Hussein si-a indemnat sustinatorii sa puna mina pe arme ca sa elimine 'dusmanii'. Cum care 'dusmani'? Cei care sint impotirva lui sau care inca ii pretind sa-si arate certificatul de nastere!
Tara asta s-a intemeiat pe proteste, retorici, idei contradictorii, dreptul al opinii opuse si exprimarea lor, dreptul la cuvint si la viata cea mai buna pe care o crede fiecare de cuviinta, fara amestecul guvernului in treburile individului. Si acum vine Hussein si pretinde ca opozitia lui "sa taca"???? Iar tie si celor ca tine nu va este clar ca el uraste America si tot ce reprezinta ea?
Hussein ar trebui sa ia exemplu de la Bush in atitudinea fata de cei care nu il plac. Bush nu l-a atacat si nu a comentat un cuvintel nici macar impotriva lui Michael Moore, un dement care urla descreierat in dorinta de a se auto-victimiza, desi nu-l persecuta nimeni!!!!

Julia said...

La multi ani, Marius! Nou an cu impliniri si bucurii intregii familii si celor dragi tie!

Marius Mina said...

@Julia, la multi ani , sanatate si numai bine !

@Radu Humor, nu am fost niciodata casatoriti ;-)