Saturday, February 26, 2011

Sorin Blejnar, cosmarul lui Basescu


Motto : "Niciodată nu rămân fără soluţii" (Traian Basescu )

Diana Severin, fosta sefa a Vamii Ploiesti : "Regina este Blejnar ". Cornel Costea, seful vamii Ploiesti, a declarat in fata judecatorilor ca a luat mita 90.000 de lei, din care a oprit o treime. Dupa stiinta sa, banii ar fi ajuns si la presedintele ANAF, Sorin Blejnar. Acesta neaga insa toate acuzatiile. Un vames din Vama Stamora Moravita declara ca grosul banilor se duc catre Blejnar.

Cartelurile transfrontaliere de crima organziata actioneaza dupa reguli stricte , "Omerta" functioneaza ca lege fundamentala iar sistemul este cladit aidoma fagurelui din cuibul de viespi. Cu regine si trantori . Doar imparteala si protectia capeteniilor se desfasoara piramidal , astfel incat, pentru salvarea famigliei , sacrificarea unor pioni devine nu de putine ori, necesara.
Scandalul vamilor este doar o veriga din lantul infractional instrumentat de caracatita basesciana. Traficul de tot felul este cea mai suculenta sursa de venituri dar si cea mai usor de operat cand te bucuri de protectia serviciilor din dotare. Arestarea cu autobuzul si elicopterul face parte din scenariul "Wag The Dog", imprumutat de peste mari si tari. Sau "Rapirea din Iraq", beneficiar de imagine, Traian Basescu. Scandalul declansat de Cotroceni cu target pe Vasile Blaga, s-a transformat intr-un bumerang pentru initiatori. Situatia pare iesita de sub control si greu de stapanit. Ma voi referi strict la cateva elemente cheie care contureaza perfect ADN- ul operatiunii care poate provoca scanteia imploziei regimului Basescu. Nu credeam ca voi ajunge vreodata sa fac galerie pentru Blaga dar, in comparatie cu reptilele din jurul lui Basescu, Vasile Blaga este singurul cu care poti bate palma sub edificiul unui "Gentlemen Agreement" si poti fi sigur ca nu-si va incalca cuvantul dat. Singurul care stie cum se poate extirpa cancerul si mai poate salva cate ceva din PD, este buldogul . Numai ca, cine se lasa adormit de cantecele de sirena ale lui Basescu , risca sa-si vada trupul rastignit. Coincidenta nefericita sau ba, Cornel Costea este de varsta apropiata cu ginerele D-lui Blaga. Antidotul la malignizarea Romaniei sub regimul Basescu este unul singur, scoaterea la suprafata a tururor actelor de coruptie si furaciuni din dulapurile Cotroceniste. Acum , nu maine. Orice mangaiere a scorpionului este letala.
Vamile din nord/est , arestari la gramada cu dedicatie, cele de la granita cu fosta Iugoslavie , mai scazute in intensitate dar cu acelasi randament. Sunt luati la gramada spagarii de maruntis pentru mascarea marilor tunuri cu tigari, alcool si produse petroliere. Basescu ne asigura ca profesionistii de cumetrie din serviciile secrete monitorizareza vamile non EU , de sase luni , fara sa ne explice cum trec prin Vama Albita, in fiecare noapte, 10-15 TIR uri cu marfa de contrabanda , tigari, conserve, alcool combustibili etc. Urmeaza Vama Ploiesti unde seful , Cornel Costea, numit premeditat de catre Blejnar, in urma cu cca sase luni ca sa poata masca traficul de combustibil controlat de tatal Robertei Anastse, PetroTrans si Conpet, care era programat sa explodeze, odata cu traficul de la rafinaria Onesti. Astfel punctul vamal pentru legume/fructe a fost mutat intentionat din Ilfov la Ploiesti cu intentia de a acoperi fructul fierbinte.
Despre grupul Sahin se spune ca ar fi mai periculos decat toate serviciile la un loc. El a prosperat incepand cu 1990 , beneficiind de relatii puternice la nivel foarte inalt. Barfe din zona serviciilor vorbesc despre racolarea acestuia pe motiv de apartenenta si finantare a gruparii teroriste PKK si integrarea lui in mecanismul de productie al banilor negri sub protectia unor personaje securizate care controleaza singurele ramuri productive ale economiei nationale. Nici Sorin Blejnar nu este un necunoscut pentru Yuksek Sahin, de cand a fost instalat in varful ANAF , omul lui Falca si al Elenei Udrea, a devenit actionar principal al PDL in contrabanda cu legume si fructe a cetateanului turc. Cunoscand modul de operare si functionare al organizatiei fratilor Sahin, imi este imposibil sa cred ca s-ar fi injosit intr-o colaborare murdara , in underground-ul traficantilor astfel de gesturi colaborationiste se pedepsesc la sange, cu atat mai mult in clanul Yuksek. Organizarea flagrantului din cazul lui Cornel Costea ,nu ar fi fost posibil daca ordinul nu ar fi venit de sus , de foarte sus , insa cand bondarul se pronunta, regina se executa . Tanarul sef de vama arestat face parte din panoplia de sacrificiu a brigazii parazitare PD-L. Tintele false sunt puse la produs pentru partid si liderii sai , apoi executate dupa modelul Monica Iacob Ridzi si prezentate natiunii ca trofee anticoruptie. Acoperindu-se totodata marile tunuri cu produse petroliere care subrezesc bugetul national cu zeci de miliarde de euro anual.

Ce mi se pare interesant, in comparatie cu Ridzi, Cornel Costea are o doza de curaj in plus care, fie il va costa ani grei de puscarie, fie va declansa tavalugul care va decapita o buna parte din varfurile caracatitei. Sistemul piramidal de care aminteam mai sus functioneaza si in cazul situatiilor de avarie, ca pe vapor. Cand ia apa, arunci peste bord balastul. Comandantul paraseste ultimul ambarcatiunea. Piromanul Basescu este un artist al poporului in materie parjolire a tot ce nu-i apartine sufleteste. Pina atunci, unul cate unul, subalternii vor fi sacrificati conform legii organice in vigoare. Dupa toate probabilitatile, capul lui Blejnar atarna greu pe lama ghilotinei si este dificil de anticipat daca va fi doar scos din prim plan sau executat. Daca serviciile il vor lasa fara anticorpi sau il vor extrage de pe agenda publica. El stie mult prea multe ca sa fie aruncat pe scari , oricum , autodenuntul ii poate usura viata. Omerta i-o poate complica.
Urmeaza cel mai probabil mult asteptata Vama Constanta unde familia Basescu are tentaculele infipte pina in gat in mai toate optiunile de trafic.Tot ce misca in Porturile Constanta si Agigea este supervizat si taxat de cumatrul lui Bercea Mondial. Acolo s-au declansat de mult operatiunile de stergere a urmelor si relocarea indivizilor implicati. Vor fi efectuate arestari de carnaval, incepand cu cativa vamesi neimportanti, politisti de frontiera fara doctrina si femeile de servici . Ipoteza fericita pentru echipa de talharie nationala cu sediul central in Palatul Cotroceni ar fi batista pe tambalul marilor evazionisti si conferintele de presa organizate de administratia prezidentiala, in care Zeus va arunca din nou cu laturi pe opozitie si moguli. Ca pe stradutele cu felinar rosu din Amsterdam .
Intrebari de bun simt : Cati pioni fara grad mai aveti de nenorocit D-le Basescu in incercarile disperate de a va proteja cuibul si fagurele?
Ce pretentii de cooptare a UDMR intr-un proiect serios ar mai putea avea USL cand seful garzii financiare , Arpad Csaba Ladanyi, este conectat la reteaua de fibra optica a Cotroceniului?


Update : Cumetrii pentru protectie civila

In PDL nimic nu se misca fara o relatie bine cimentata intre componentii clanului . Dupa modeul Falca /Basescu si Blejnar / Moldoveanu, Seful Garzii Financiare Bucuresti, Stelică Constantin Barna AKA "Stelica Faliment" si-a botezat ieri (27 febr 2011) copilul. Nas de botez , un cunoscut general SIE .Petrecerea a fost organizata in clubul privat din Str. Matelotilor nr.2, apartinand sotiei generalului. La nr. 1 este locatia Clubului Sportiv Tehnico-Aplicativ l iar la nr.2, o felie taiata din terenul clubului sportiv s-a transformat in club privat. Printre invitatii de onoare au fost vazuti Dorin Cocos si Mitica Dragomir, Cristian Poteras(primarul sectorului 6) . Prietena de suflet a lui Barna , Luana , o tanara speranta pedelista, nu a onorat cu prezenta evenimentul, preferand o cafea in compania Elenei Udrea.

Stelică „Faliment”, uns şef la Garda Financiară

PDL-istului Stelică Constantin, cunoscut drept un personaj controversat, i s-a pregătit „un loc călduţ”. Modificarea legislaţiei l-a obligat să dea un concurs, pe care l-a şi luat. detalii aici

8 comments :

bmarinescu41 said...

http://www.incont.ro/it-c/mubarak-dat-jos-de-facebook-si-twitter-ce-rol-au-jucat-retelele-de-socializare-in-demisia-presedintelui.html
12 februarie 2011 | 156 vizualizari | autor: incont.ro
Mubarak, dat jos de Facebook si Twitter! Ce rol au jucat retelele de socializare in demisia presedintelui egiptean?
Imediat dupa anuntul potrivit caruia presedintele egiptean Hosni Mubarak a cedat puterea armatei, analistii, dar si o parte dintre protestatrii din Egipt, s-au grabit sa afirme ca schimbarea s-a facut cu ajutorul retelelor de socializare de pe internet. Si asta, in ciuda faptului ca Mubarak a decis sa taie accesul egiptenilor la internet.

http://web3.protv.ro/assets/incont/2011/02/12/image_galleries/9724/mubarak-dat-jos-de-facebook-si-twitter-ce-rol-au-jucat-retelele-de-socializare-in-demisia-presedintelui_size1.jpg
Analiastii sustin ca retelele de socializare caFacebook sau Twitter au jucat un rol crucial in debarcarea lui Mubarak de la conducerea Egiptului, retelele de socializare fiind folosite drept instrument pentru cei care l-au criticat pe dictator.

Inclusiv presedintele american Barack Obama a recunoscut rolul retelelor online, explicand ca protestatarii de la Cairo si-au folosit “creativitatea, talentul si tehnologia, cerand un guvern care sa le reprezinte sperantele si nu temerile”.

“Cred cu tarie ca Mubarak nu ar fi parasit puterea in acest moment daca nu existau mesajele de pe retelele de socializare”, explica analistul americanBrad Shimmin. “Regimul a vrut sa-i tina pe protestatari la distanta de internet, dar nu a reusit, si tocmai de aceea Mubarak a simtit ca nu are alta varianta decat sa se retraga”.

Primul lucru pe care l-au facut egiptenii care au vrut plecarea lui Mubarak a fost sa se indrepte catre retelele de socializare, desi, intr-un acces de disperare, regimul a taiat accesul la internet.

Modelul pare sa fi fost impumutat de la insusi presedintele american, care a folosit din plin retele ca Facebook, YouTube sau Twitter in campania electrorala. Si a reusit.

Razvan said...

Bai Mariusica,ori sutem golani,ori nu suntem,pai plagiezi prm-ul?Ia un neveu de Targu Ocna

Comunicat de presă - Codrin Ştefănescu (PRM)
DECLARATIE DE PRESA
Prin prezenţa sa la bilanţul Gărzii Financiare, Sorin Blejnar, şeful ANAF, nu a făcut altceva, decât să transmită nişte mesaje foarte clare şi elocvente.

Pe cei implicaţi politic în scandalul vămilor i-a liniştit, comunicându-le că vameşii şi poliţiştii de frontieră arestaţi nu sunt decât nişte victime colaterale, iar sistemul de împărţire a puterii în această zona, rămâne neschimbat.

Şefului Gărzii Financiare, Arpad Csaba Ladanyi, mai-marele ANAF-ului i-a transmis, indirect, că nu are voie să cerceteze, să controleze sau să ancheteze orice are legătură cu mafia legumelor şi fructelor. Prin această declaraţie, Blejnar ridiculizând-ul chiar şi pe Traian Băsescu care, deşi abia la 3 luni după ce eu şi PRM am deschis subiectul în ceea ce priveşte mafia legumelor şi fructelor, s-a sesizat cerând o anchetă în acest sens.

Pe de altă parte, Sorin Blejnar i-a 'urecheat' şi pe inspectorii Gărzii Financiare, care au avut 'tupeul' să-şi vadă propriile interese, ajutând unele firme ce nu figurează în schema proprie sau de partid.

De aceea, sunt convins, chiar dacă în ultimele zile s-au făcut nenumărate speculaţii în ceea ce priveşte 'regina' de pe tabla de şah a vămilor, că, Sorin Blejnar este cel puţin 'împăratul' în acest scenariu, având în vedere atitudinea sa de astăzi, la limita a ceea ce numim noi tupeu sau obrăznicie fără limite.

Prin urmare îi solicit premierului Emil Boc un punct de vedere oficial privind situaţia şefului ANAF. Sau, într-adevăr Sorin Blejnar este atât de puternic, aşa cum s-a lăudat chiar el în faţa colegilor, încât nimeni, nici măcar şeful Executivului nu îl poate doborî?

Codrin Ştefănescu,

Vicepreşedinte PRM

Marius Mina said...

Bai Razvane, PRM ul se plagiaza singur ;-))

Claudia Muresan said...

imi pare rau marius, da nu ai fata de premiu - la blog de blog.

Marius Mina said...

Claudia Muresan, asa e, mi l-am dat singur , pe spaga

Claudiu said...

Ce fata de bufnita jigarita avea Blejnar la Antena 3

Anonymous said...

Cu toata opozitia primarului Poteras ,acesti tineri gen Vaduva,au fost pusi de catre Elena Udrea in posturi f importante la sectorul 6,director adp,director investitii etc

Anonymous said...

Corecteaza-ma daca gresesc...stelica barna devenit constantin dp divort, cel "gata sa fuga cu vanatul", vanat pe care l-a salvat de l-a concediere de catre udrea, si care in loc sa participe la botezului copilului Salvatorului era la cafea cu cea care a vrut sa o demita??!! Si mama copilului??? Incurcate sunt caile Domnului...sau ba nu, ale functionarului pb