Wednesday, March 2, 2011

Ora de Foc intre Sorin Ovidiu Vantu si Sebastian Ghita

SOV il acuza pe Sebastian Ghita: "Renuntarea la Oana Stancu si Adrian Ursu e o gafa de tinerel". La randul sau Ghita raspunde : "Unui jucator advers i-am facut un gest nesportiv, cand nu se uita nimeni.Cand s-a uitat arbitrul , el m-a lovit si a fost eliminat"

Dupa prealuarea managementului Realitatii TV de catre Sebastian Ghita, Sorin Ovidiu Vantu s-ar fi asteptat sa poata mentine totusi situatia sub control. Dupa o scurta perioada de acalmie , au aparut si primele semne ca jocul lui Ghita fusese unul bine masurat . Conflictul dintre cei doi "parteneri" a intervenit odata cu scoaterea din grila a emisiunii "Ora de Foc", imediat Vantu l-a sunat pe Ghita sa-i ceara explicatii. Magnatul care asigurase softul pentru victoria PD-L in alegerile europarlamentare din 2008, l-a linistit urgent. "Eu sunt seful , eu decid". Ce nu se stie insa , este razboiul nervilor dintre cei doi care a culminat cu o vizita surpriza a lui SOV la sediul televiziunii care, pina mai ieri, ii apartinuse in totalitate. Ajuns la intrarea Realitatii TV din Casa Presei , Vantu si bodyguarzii au fost blocati sa intre de catre o trupa de mercenari specialzati in recuperari si mici talharii , angajati de Sebastian Ghita. Dupa cateva imbranceli intre oamenii lui Vantu si cei angajati sa-l protejeze pe Sebastian Ghita, Vantu a preferat sa cedeze si sa se intoarca infrant in masina cu care venise. Dupa culoarea evenimentelor se pare ca Basescu si-a pozitionat bine colaboratorii pe tabla de sah. Elena Udrea poate dormi putin mai linistita pentru o perioada. Sponsorul principal al PD-L , Sebastian Ghita, lucreaza pentru ei.
O coincidenta nefericita insa, cativa dintre cei platiti sa apere sediul Realitatii de Sorin Ovidiu Vantu , fac parte din "clanul sportivilor", ciomagari de serviciu care au bagat in reanimare ofiterii americani talhariti si rupti cu bataia in vestitul club de noapte "Stars Night". Acesti indivizi au fost folositi cu succes in campaniile electorale trecute de catre primarul sectorului 6, Cristian Poteras, apoi transferati pe bani grei in "feuda" Elenei Udrea , care i-a folosit inclusiv in campania electorala prezidentiala , in operatiunile de terorizare si anihilare a structurilor zonale ale opozitiei. Reteaua are ramificatii zonale si este contractata in interesele electorale ale clanului portocaliu.(detalii aici)
Sper ca aceasta informatie sa poata fi utilizata si de catre cei care se dau de ceasul mortii printre necunoscutele care fac obiectul a zeci de dosare penale nerezolvate in cazurile retelei de crima organizata din interiorul "Stars Night". Aporpos, clubul a fost inchis cateva zile pentru cercetari si redeschis cu succes, inca un cetatean strain, un englez neinspirat, a avut aceeasi soarta cu americanii . Internele dorm pe Igas, serviciile noastre secrete isi vad in continuare de afaceri iar Ambasadei Americane la Bucuresti, i-a scapat din greseala batista pe tambalul instrumentistului de la Cotroceni. Good job Mr. Gitenstein !

No comments :