Wednesday, December 28, 2011

Birocratii bruxellezi, pensionari de lux la 50 de ani



Biorcratii Bruxellezi, in nemernicia lor, se pot pensiona la varsta de 50 (cincizeci) de ani cu 9000 de euro pe luna. In timp ce fraierimea e cu capul la bordura lui Videanu , Barroso, si toata echipa de traforaj viteza a Comisiei Europene. In tarile membre ale monlitului neomarxist , varsta de pensionare este impinsa cat mai sus din motive pur umanitare , bazate pe rentabilitate maxima si studii care confirma ca doar 30% dintre cei care se spera sa apuce pensia , vor supravietui noilor reguli de exterminare in masa.
Cateva exemple pentru cei care vor sa stie ce se intampla cu taxele , impozitele, TVA-ul si toata gama de biruri instituita de lacustele noii ordini financiare:
Roger Grass, grefier al Curţii de Justiţie , va primi 12500 euro pensie pe luna.
Pernilla Lindh, judecător la Tribunalul de Primă Instanţă, 12900 euro / luna.
Dámaso Ruiz-Jarabo Colomer, avocat general, 14000 euro / luna.
Cireasa de pe tort , salariul ex marxistului devenit intre timp "Popular", Presedintele Comisiei Europene , ales de ei, intre ei, Jose Manuel Barroso -29,504 euro / luna. Mult peste retributia Presedintelui SUA.


5 comments :

Basarica said...

Revin cu precizarea ca suntem in 30 decembrie. Cum facem cu pariul pe care l-ai pierdut ? Ori ai credinta ca maine pica javra ? La multi ani si vise placute :)

Anonymous said...

Cadoul meu atat pentru Ioni si Ioane, de ziua lor, cat si pentru intregul popor roman!

2012
ANUL lichidarii Sistemului politic Ticalosit din ROMANIA

DRAGI COMPATRIOTI!

Politicieni, jurnalisti, sindicalisti, studenti, oameni simpli dar frumos “mobilati” de Dumnezeu!

A sosit anul in care trebuie, si putem, sa scapam de Sistemul Ticalosit al clasei politice romanesti! Acest Sistem este cautionat de politicieni lasi, ca Ion Iliescu si pupila sa Corina Cretu, de prostanaci precum Geoana, de demagosi si sarlatani politici, precum Basecu, de mascarici precum Vanghelie, Ioan Oltean, si toti ceilalti indivizi de stransura interesati de parvenire si capatuire pentru ei, rubedeniile si famiglliile lor! Pentru toti ticalosii din politica, Romania nu este decat o PRADA!
Toti acestia sunt sustinuti, intr-un fel sau altul, de jurnalistii decazuti din conditia de responsabilitate civica, precum Ion Cristoiu, Robert Turcescu, D.C.Turturica, Grigore Cartianu, Mircea Marian, Tudor Barbu, Victor Ciutacu, etc., etc. Aceste “piscuri” ale nesimtirii jurnalistice fac jocurile Sistemului politic Ticalosit, si “baga sub pres” solutiile care pot trimite Sistemul Ticalosit la groapa de gunoi!
Si politicienii ticalosi si jurnalistii decazuti au dreptul la trezire la realitate si la iluminare, precum in legenda cu Pavel pe drumul Damascului! Ii asteptam cu intelegere, cu iertare si ii vom iubi!
De ce Iliescu si Corina Cretu au primit calificativul de lasi? Toti vor intelege de ce, daca vor citi comentariul meu la articolul “Recrudescenta hortysmului” , din 05-01-2012 de pe blogul dnei Cretu!
De ce Geoana prostanac? Nu doar pentru ca a confirmat aceasta “eticheta” atat in ultimii 5 ani, cat si prin comportamentul din ultimul timp, dar si pentru ca a sfidat prosteste toate Scrisorile cu tema de fata, pe care i le-am transmis la domiciliu, in ultimele luni!
De ce Basescu demagog si sarlatan politic? Pentru ca acesta este “naturelul” lui (placut multora!) pe care il confirma zi de zi, pentru “divortul” dintre vorbele si faptele lui! Luptatorul “anticoruptie” din 2004 (Basescu) nu si-a exprimat nici dupa 7 (sapte) ani un punct de vedere, alb sau negru, asupra unei solutii anticoruptie, de Interes National, ce i-a fost transmisa cu Scrisoarea Nr.86/04-01-2005!!! Acum, de 8 (opt) luni de zile nu si-a exprimat punctul de vedere daca Romania trebuie sau nu, sa scape de Sistemul politic Ticalosit, solutie pe care i-am transmis-o cu Scrisoarea Nr.11270/03-05-2011! (Scrisoarea poate fi citita in comentariul meu la articolul “Cutremurul din 2012”, din 30-12-2011, de pe blogul lui Sorin Rosca Stanescu. Acolo in loc de 11270, s-a scris gresit 11279, scuze!)
Intre cele doua date ale Scisorilor amintite mai sus, au fost multe altele, doar de Interes National, si tuturor, Basescu le-a harazit aceeasi soarta!
Iar pe mascaricii Vanghelie, Ioan Oltean, etc., ii puteti aprecia dupa aparitiile lor publice! Ioan Oltean m-a primit in audienta, in Modrogan, in 29-09-2011, in legatura cu tema de fata, si bineinteles ca un mascarici nu putea sa aiba un punct de vedere, sau sa actioneze in vreun fel!
Acesta este tabloul deprimant al realitatii! Trebuie sa ne intebam, precum Lenin: “CE-I de FACUT?” (urmare in com. urmator).

Anonymous said...

(Continua com. anterior). Trebuie sa ne intebam, precum Lenin: “CE-I de FACUT?” Si sa gasim calea spre o schimbare reala in societate, si nu doar a unor “rotiri” la Putere!
Mama Omida-Lazaroiu, Dan Diaconescu, Popescu Silviu-CADA (Elvetia), etc., considera ca pentru o schimbare reala si benefica in societate este nevoie de partide noi! Lazaroiu stie ca nu este adevarat, dar diversiunea este inclusa in slujba la “imparatul”! Dan Diaconescu, si toti carnatarii care i s-au alaturat, nu au treaba cu Tara, ci cu CIOLANUL! DOVADA de netagaduit a acestei afirmatii este faptul ca nu au pus “botul” la solutia care vizeaza Tara, deoarece aceasta ii indeparteaza de CIOLAN! Popescu Silviu-CADA traind departe de tara, este rupt de realitatile noastre.
Chiar cand scriam aceste randuri, OTV-ul, in dispretul inteligentei romanilor si in marea lui dorinta de manipulare, titra pe “burtiera”: “Au mai ramas 316 zile pana la marea schimbare”! Ooo, sfanta nerusinare!
De ce crearea unuia, sau a mai multor partide noi, chiar cu cea mai pura intentie, nu poate duce la schimbarea necesara? Pentru ca partidul, sau partidele nou create vor intra in “malaxorul” actualului cadru democratic, care, nedispunand de antidoturi impotriva minciunii, lacomiei, hotiei, tradarii Interesului National, iresponsabilitatii, nesimtirii, etc., va continua sa infesteze societatea cu toate aceste tare! Pentru insanatosirea societatii noastre, trebuie schimbat cadrul democratic, cu unul care ofera, celor alesi sau numiti in functii publice, “oprelisti” impotriva acestor tare, situatie in care nu mai conteaza cat de “reformat”, de curat, sau de “uscat” este un partid! (Noul cadru democratic este prezentat in comentariul meu la articolul “Sub dublu dictat”, din 10-12-2011 de pe blogul lui S.R. Stanescu.)
Dar cum poate fi schimbat actualul cadru democratic? Aceasta schimbare este absolut posibila, si nu are nevoie decat de a fi propulsata in dezbaterea publica, de catre o persoana cu notorietate, sau de catre un partid oricat de mic si neinsemnat! Un asemenea gest ar aduce respectivului partid o imensa simpatie si i-ar dubla sau chiar tripla procentul de alegatori!
Intr-o asemenea situatie, toate partidele s-ar simti “obligate” sa sustina schimbarea care elimina minciuna, lacomia, hotia, tradarea Interesului National, iresponsabilitatea, nesimtirea, etc., din comportamentul celor alesi sau numiti in functii publice! Ca de n-ar face-o, n-ar mai primi decat voturile rudelor apropiate! Si astfel partidele, in contra propriilor interese, vor promova Noul Cadru Democratic, care corespunde intereselor Romaniei si ale poporului roman!
Bucuresti, 07-01-2012 Ing. pens. Dumitru Rizoaica. Tel.0723966732.

Anonymous said...

Mariusica, poate aflu de la tine, ce mai face amicul Blejnar?

Anonymous said...

Ma tem ca sunteti dezinformat si dezinformati la randul Dvs. Cand spuneti birocratii bruxellezi faceti referire la toti functionarii institutiilor europene, dar cand dati exemple va referiti doar la exceptii. Daca vreti informatii exacte cititi aici http://ec.europa.eu/civil_service/docs/toc100_en.pdf si nu articole publicate prin ziare. Unele ziare pot fi tendentioase, mai ales acum cand de deputatii europeni nu se leaga nimeni!...