Saturday, July 7, 2012

Asul otravit din maneca lui Basescu : Curtea Constitutionala

Motto : “Vara asta se Poarta Alba!”

Singura speranta de care se mai poate agata inculpatul suspendat raman ofiterii acoperiti, infiltrati strategic si prin frauda, in interiorul Curtii Constitutionale. Basescu nu ia in calcul referendumul , cunoaste bine cifrele si este convins ca il va pierde. Referirile repetitive la decizia CCR din discursul post suspendare, in care Basescu a marcat insistent "suspendarea abuziva", devoaleaza schema de atac.
El are in maneca asul otravit al CCR. Un verdict favorabil va relansa valul de "ingrijorare" al agentilor de propagnda interna , coroborat cu cel al agentilor de influenta din afara .
CCR va putea arunca pisica moarta in curtea Parlamentului printr-o decizie favorabila suspendatului , alimentand gurile de tun propagandistice , invocand incapacitatea de a actiona legal din pricina amputarii parghiilor de catre actuala majoritate, puse pe tava de fosta majoritate parlamentara, in scopul securizarii functiei prezidentiale.
S-au cheltuit si se vor cheltui sume imense pentru salvarea mafiocratiei portocalii: Lovituri de stat si respectarea regulilor democratice ale statului infractional bashist, pina in panzele albe vor fi invocate de aparatorii cleptocratiei revolutionare. Interesele lor sunt similare cu cele ale clanului Basescu. Un megascandal international poate exploda in cazul in care clanul Basescu se prabuseste definitiv, politic si penal. Mizeria si coruptia transfrontaliera trebuie protejate cu orice pret , in caz contrar, pionul de serviciu suspendat de Parlament va "decarta" fara numar, in situatia foarte probabila a arestarii sale. O alta varianta ar putea fi retragerea lui Basescu in urma unor negocieri de culise, la masa verde din sufrageria marelui licurici, cu imunitatea garantata de un organism international, al carui reprezentant de nadejde va putea fi dupa parasirea definitiva a Palatului Cotroceni.
Sper ca USL sa aiba planul B si C pregatite pentru contra atac. Schizofrenia nationala abia incepe. Scenariul cel mai pesimist rezida in decizia slugoilor de la CCR care pot declara , la comanda, neconstitutionala revocarea lui Blaga si Anastase la pachet cu suspendarea "abuziva" si in mod special, legea referendumului. Din acel moment incepe masacrul propriu zis si tot arsenalul din dotare va fi aruncat in lupta. Ori noi, ori ei , cale de mijloc nu exista ..

9 comments :

Florin Matei said...

Înainte de toate, chiar tardiv: la mulţi ani, Marius!

Sigur, maniera decizională a CCR poate fi un as otrăvit. Mie, însă, îmi este teamă şi de febrilitatea cu care laboratoarele mafiocraţiei portocaleze - cum bine o numeşti - fabrică în subterane subiecte menite a produce o vie şi puternică emoţie în rândul cetăţenilor. USL ar trebui să fie atentă şi la percepţia publică, pentru că - ştii bine - oameni mai predispuşi manipulării şi diversiunii nu există pe Terra.

Anonymous said...

Foarte interesant acest scenariu si de luat in seama. Nu degeaba s-a "luptat" puterea portocalie prin exponetul suprem salasuitor la Cotroceni, sa planteze in toate scructurile statului, slugoi,hoti si jefuitori, tradatori de neam. Mafia trebuie sa-si asigure o liniste pentru mai tarziu. Numai ca Dumnezeu Atotputernicul, le regleaza si le va regla, ca intotdeauna. Batalia intre Bine si Rau, Lumina si Intuneric este continua, numai ca Soarele va rasarii intotdeauna.

Marius Mina said...

Multumesc, Florine

Florin Matei said...

Erată:

,,oameni mai predispuşi manipulării şi diversiunii'' CA ROMÂNII ,,nu există pe Terra''.

Marius Mina said...

sunt peste tot , Romania nu face exceptie

marul said...

i say :))

Roxana Iordache said...

No way! Băsescu n-a avut niciodată aşi în mânecă. El e un jucător la cacealma. Mereu. Ultima cacealma e intenţia de a da impresia că îl mai susţine cineva semnificativ.

Tăiete! :)

Cine crezi că e nebun să-şi rişte cariera urinând împotriva vântului schimbării? Trendul e atât de puternic încât e ireversibil.

Marius Mina said...

@Roxana, sa vedem ce spune CCR...

dora said...

pai daca ccr face asta, incepe razboiul civil in romania ... vad ca ponta si a luat consilier specialist in domeniu ;)... mafia nu o sa se retraga asa usor de pe campul de lupta, basescu cum a si zis isi apara functia , dar nu ca ar detine o pentru cetateni, ci pentru a apara clanul pdl ... eu sunt mai optimista, nu cred totusi ca face curtea chestia asta, de ce sa fie ilegala suspendarea lui blaga anastase si basescu ? parlamentul cat a avut majoritate pdl a facut ce a vrut, ar fi prea de tot !!!!