Saturday, December 8, 2012

Basescu pregatit sa anuleze din nou votul romanilor - Parchetul si serviciile secrete intra in scena


Sfidare la adresa românilor, în condițiile în care alegerile nici nu au avut loc .ARD cere deja Parchetului să confiște listele electorale.

ARD solicită Parchetului General ca, imediat după încheierea procesului de vot, să preia, de la Birourile Electorale, listele de alegători şi procesele verbale de constatare a rezultatului votului, potrivit unui comunicat de presă.

Conform comunicatului, ARD "face această solicitare pentru ca Parchetul General să poată verifica corectitudinea raportului dintre persoanele înscrise pe listele electorale şi procesele verbale încheiate în fiecare secţie de votare, pentru a identifica, în mod legal, cazurile de fraudă electorală". ARD cere acest lucru Parchetului în condițiile în care Autoritatea Electorală Permanentă va da oricum date despre votul multiplu, spre exemplu, dacă va fi cazul, iar Parchetul are datoria să verifice eventualele sesizări, plângeri penale și nu să confiște listele electorale, imediat după vot.

Reprezentanții partidului acuzat că l-a ajutat pe Băsescu să câștige prin fraudă al doilea mandat spun că solicitarea  este justificată "având în vedere fraudele comise de reprezentanţii USL în toate alegerile electorale desfăşurate în ultimii ani".

 "ARD consideră ca fiind neruşinată declaraţia şefului de campanie al USL, Liviu Dragnea, care, pe principiul «hoţul strigă prindeţi hoţul» acuză ARD de tentativă de fraudă în condiţiile în care cei peste 18.000 de preşedinţi ai secţiilor de votare sunt desemnaţi de USL", se mai arată în comunicatul alianței care are și ea reprezentanți în secția de votare.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Craiova, la un miting electoral al USL, că are informaţii potrivit cărora membri ai PDL au tipărit buletine de vot pe care le vor introduce în urne ca să îi poată acuza pe cei de la USL de fraudarea alegerilor.

"De aseară au început să apară informaţii că PDL-iştii au tipărit câteva sute de mii de buletine de vot. Vor să le introducă în urne pentru a striga «fraudă, fraudă». Cer tuturor reprezentanţilor PSD în secţia de vot să fie atenţi la fiecare alegător câte buletine de vot introduce în urnă" (Cotidianul.ro)


Sambata, 8 decembrie, cand va incepe distribuirea materialelor necesare votarii de duminica, de la parlamentare, de la primarile de sector catre presedintii birourilor electorale, dar si in ziua alegerilor, SRI o sa lucreze de mama focului cu tot felul de "acoperiti" in toate zonele de "foc" in care se stie ca oamenii, in numar foarte mare, au votat "DA" la referendum. Iar acesti "infiltrati" au ordin sa raporteze ora de ora cine intra, cine iese, cu ce masini vin unii si altii la sectiile de votare, etc. Atentie la provocari, sa nu cadeti, stimati alegatori in capcane deja planificate. (Lumea Justitiei.ro)

2 comments :

Matilda said...

Parchetul şi serviciile ar trebui să se ocupe serios de cel care le-a rîs în faţă celor 7,4 milioane de români, sfidînd o ţară întreagă !

Anonymous said...

One can find some gains to being coach which may be just at the start In order to make sure that the user will be able to get just what they want[url=http://patrickwillisjerseys.us/]Authentic Patrick Willis Jersey[/url]
these jerseys will be custom tailored for them
But you can get the cheap jerseys from China today[url=http://www.aaronrodgersjersey.net/]Aaron Rodgers Jersey[/url]
th[url=http://www.antoniobrownjersey.com/]Womens Antonio Brown Jersey[/url]
would be very helpful for your need of good jerseys Another way [url=http://www.nikewholesalenfljerseys.us/]cheap nike nfl jerseys[/url]
by eliminating the opposing team entirely