Tuesday, June 11, 2013

Servieta Diplomat te face tehnocrat - astazi Claudiu Lucaci


Obligatiile membrilor Corpului diplomatic si consular al României
Art. 31 - Membrii Corpului diplomatic si consular al României sunt obligati sa îsi îndeplineasca cu responsabilitate, profesionalism, loialitate, corectitudine, promptitudine si constiinciozitate îndatoririle
Ce stim si ce nu stim despre Claudiu Lucaci , nume real Lukacsi ? -  In primul rand, nu si-a terminat  niciun mandat  pe unde a fost instalat , prin interventii , sa functioneze .  A plecat de peste tot   cu strigaturi si belele .
De ce? Nu ma intrebati, e plin internetul de acuzatii si fapte la adresa  fotomodelului din imagine.
Singura  intrebare pe care orice om normal la cap si-o poate pune este : daca l-au rechemat de la post  din motive  "tehnice"  cum se justifica retrimir terea individului  pe aceeasi functie, in acelasi mediu, kakaia diplomatia ? 
Caracteristici organice  : extrem de flexibil ,  cladit pe fundamentul  tranzitiei viermelui de matase spre camasa  Versace . Racordat in mai toate guvernarile post '89, in special dupa '96. Ambitios, fara scrupule, cameleonic si cu simtul frumosului adanc infipt in interesul personal. O replica balcanica  a liderului contrafacut, ridicat de sistem si nu de putine ori, pe spatele sexului frumos. Ridicat de fosta sotie si  tinut pe life support de amfitrioanele care i-au jurat credinta vesnica  pina la capatul tunelului si pe care nu s-a jenat sa le arunce sub troleibus  imediat dupa ce si-a  atins scopurile. Cununat de nasul lui Ponta, Gabriel Oprea , n-a avut noroc in casnicie ...
* Fosta sotie, Lavinia Lucaci este doar una dintre victimele  impostorului  pregatit sa reprezinte Romania peste hotare. 
 Femeia s-a saturat de jocurile murdare si infidelitatile dovedite , dupa ce fusese consul general la Los Angeles, unde< gura targului spune> ca si-ar fi luat in dotare  o alta persoana de sex feminin  din afara casatoriei, Ioana Tiganescu.  De acolo a fost rechemat in tara pentru diverse fapte care contraveneau statutului diplomatic printre care  si trafic cu tigari achiztionate in regim dute free de la magazinul diplomatic , comercializate apoi la pret dublu fata de cel de achizitie.
Duplicitarul locuieste in continuare cu fosta sotie si fiica , undeva in Dorobanti. Probabil  e mai confortabil  si da bine la imagine.  Concediile si le organizeaza ca la carte, o tura cu fosta sotie si fiica,  alta cu "asistenta" de regie.
Ajuns in TVR , scandalurile curg, acuzat de destrabalari pe banul public, hartuire sexuala  (Claudiu Lucaci, seful stirilor TVR, acuzat de hartuire sexuala ) si alte matrapazlacuri  pe care le voi dezvolta  in continuarea serialului. 
In proiectul sau de viitor , Claudiu Lucaci a modificat distributia  rolurilor, noua achizitie in materie de  combinatii este vedeta SNSPA si Presedinta Asociatiei Pro Democratia- Bucuresti,  Viviana Anghel. Un produs  marca -Marius Pieleanu , infipta, conform traditiei ,  in  locul potrivit  si promovata ca atare   prin TVR ul  d-lui Lucaci , examene dulci in MAE , diverse relatii acoperite cu serviciile din dotarea  "sigurantei  nationale". Lucaci trage  sfori  sa o ia cu  el pe o functie oarecare  din panoplia MAE . La TVR  a provocat un scandal urias cand Viviana Anghel  a fost "introdusa" in comisia de selectie, trimisa   ulterior  la plimbare de  Elvis Claudiu Saftoiu.

"
Jurnalistul Claudiu Lucaci a fost, printre altele, purtător de cuvânt al cabinetului Năstase (2001-2003), apoi   șef pe comunicare la Ministerul Tineretului condus de Monica Iacob Ridzi. -  Pagina de Media
A depus marturie impotriva sefei si s-a ales cu imunitate plus avantaje - curand va fi trimis la loc in diplomatie pentru ca omul e supercalificat si bine protejat de servicii  si relatii intense  la varful guvernului Romaniei .
 In lumea celor care nu prea cuvanta , Claudiu Lukacsi si partenera sunt suspectati  ca ar fi implicati intr-o retea  secreta  de spalare a banilor  prin intermediul unor firme  din afara (SUA) , posibil conectate la  diverse personaje din Serviciul de Informatii Externe.  >.  In 2011 , in afara salariului obtinut din productia unei emisiuni obsucre pe TVR 3 (8000 roni / luna) mai  ocupa si postul de consultant  pe comunicare al presedintelui  Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor .  

5 comments :

Referendum said...

Cununat de Gabriel Oprea ? Cred ca o fi vazut nasul putulica finului. Se vorbeste in sferele inalte ale puterii ca si Lucaci e Bisexual ...
hahalerele dracului, ne mananca viata jigodiile astea, ne-au nenorocit .

Sarko said...

Lucaci, Viviana, Texarom LLC > PRO DEMOCRATIA ;-)

sandman said...

Ce grad are The Sucker?

Santa Klaus said...

Asta produce SNSPA si Pieleanu, creste curve pentru servicii si le planteaza in posturi pentru profit si influenta . Nu e singurul caz. O sa apara in presa destule informatii despre fabrica de curve a serviciilor- Fane SNSPA Gheorghiu

Hanna said...

Cand a fost rechemat din functia de consul de la Los Angeles , s-a mutat la Tiganasca, amanta lui. Nevasta sa nu l-a mai primit si a inaintat divort de obsedatul asta sexual