Thursday, May 29, 2008

Vasile Blaga ne crede Pedelisti

Toti candidatii si-au lasat la vedere pentru clipul introductiv ,locuintele.Orban si-a expus apartamentul cu 4 camere din Balta Alba, Oprescu vila , Gusa si Diaconescu de asemenea.
M-a surprins tupeul si ipocrizia intesata cu nesimtirea caracteristica PDL-istului Vasile Blaga care a evitat sa -si expuna apartamentul de 900.000(noua sute de mii) de euro din Modrogan , preferand sa-si aleaga decorul in sediul PDL , coincidenta nefericita face ca si sediul PD-L cat si resedinta verticalului si inegalabilului Blaga sa fie situate pe Aleea Modrogan.
De ce evita buldogul basescian sa-si expuna cotetul de lux?Probabil din exces de modestie.
Din replicile celebre ale serii PROTV:
Ludovic Orban (catre Sorin Oprescu): Nu ma voi referi nici la partide, nu ma voi referi nici la trecut, ma voi referi la una dintre cele mai importante probleme din Bucuresti - la problema traficului. (…) Care este traseul viitorului inel median al Capitalei? Sorin Oprescu: Inelul median va fi paralel cu autostrada Nord-Sud pe care intentionez sa o proiecteze specialistii si sa o fac. (risete in sala!) Ludovic Orban: Inelul median nu poate sa fie paralel pentru ca este inel!
Ce se poate intampla daca un chirurg confunda pe masa de operatie, apendicita cu inima?
Domnul Oprescu traieste in lumea lui, nu lumea noastra.
BLAGA autodidactul: “Metroul poate fi realizat cu SUVENTIE”(Nu s-au saturat cate “suventii” le-au incarcat conturile din Switzerland?

V-ati "suventionat "cu milioane de borduri la misto si tone de asfalturi care vor disparea odata cu prima zapada,cu parcarile Dalli si blonda Udrea ,cu terenuri si tunuri imobiliare de miliarde. Cat mai aveti de gand sa furati Videnilor, Basestilor, Blagelor si Negoitelor?

No comments :