Saturday, March 21, 2009

Liberalii si-au ales noul Birou Politic Central

Foto: Cristi Sutu

Liberalii si-au ales in congres noua componenta a Biroului Politic Central. Printre cei 29 de membri din BPC se numara Varujan Vosganian - cu cel mai mare numar de voturi, Teodor Melescanu, Mariana Campeanu, Relu Fenechiu, Dan Radu Rusanu, Stejarel Olaru si Norica Nicolai.

Noul Birou Politic Central arata astfel, in ordinea descrescatoare a voturilor: Varujan Vosganian (900 de voturi), Cristian Anghel, Cristian Busoi, Dan Radu Rusanu, Norica Nicolai, Radu Stroe, Aristotel Cancescu, Relu Fenechiu, Daniel Chitoiu, Teodor Melescanu, Nini Sapunaru, Mariana Campeanu, Rares Manescu, Vlad Moisescu, Gigel Stirbu, Adrian Semcu, Mihai Voicu, Stejarel Olaru, Ionel Chirita, Victor Paul Dobre, Cornel Popa.

Reprezentatii filialelor PNL performante in BPC

Cei opt reprezentanti ai filialelor performante, membri de drept ai BPC, sunt Romeo Stavarache (Bacau), Raducu Filipescu (Calarasi), Lucian Iliescu (Giurgiu), Mircia Muntean (Hunedoara), Marin Almajanu (Teleorman), Emilian Francu (Valcea), Florin Turcanu (Botosani), Marian Petrache (Ilfov).
Singura contestatie a venit din partea lui Horia Scarlat, delegat al sectorului 2, dar solicitarea sa a fost respinsa de comisia de numarare.

Teodor Atanasiu, Dan Morega si Dan Motreanu nu au intrat in Biroul Politic Central.
Au candidat 48 pentru 21 de locuri in Biroul Politic Central, la care se adauga 10 candidati pentru cele 8 locuri din Birou destinate filialelor care au inregistrat cele mai bune scoruri electorale in alegerile parlamentare.

10 comments :

Lilick Auftakt said...

Pana una-alta Orban se pregateste sa distruga PNL. http://www.badin.ro/2009/03/cine-a-cstigat-de-fapt-congresul-pnl-crin-sub-papu.html

Marius Mina said...

Asta de unde, de la Olteanu citire si tot de la el raspandire?

E bun micul Kaghebist Vas la telezvonistica.

Anonymous said...

de ce nu semnezi poza cind o iei de la altii?

Anonymous said...

Marius, m-am facut cu o poza cu autograf.Sa astept pana la Prezidentiale sa fie ambele in accelas plic.E criza si trebuie sa fim chibzuiti.

Lilick Auftakt said...

@Marius

Ti-am mai zis: cand preiei ceva sa arati care e sursa. La tine e boala veche. Hai ca asta cu Olteanu se rasufla imediat daca e pusa Norica cap de lista de Orban.

Marius Crunteanu said...

Sa ne bucuram pentru Crin Antonescu si pentru PNL. Partidul acesta are acum o sansa istorica; aceea de a deveni alternativa la o guvernare dezastruoasa.

Cel mai tare ma bucur pentru Victor Paul Dobre. Este bine ca exista in conducerea PNL un profesionist al administratiei publice. Cei care se regasesc in cercuri politice stiu de ce.

Marius Mina said...

@Lilick, de ce nu -ti rezervi "aplicatiile" pentru orele de dirgintie?
Iar te bagi in seama pina peste cap si zau ca s-ar putea sa te ia ameteala de-atata figuratie.

Marius Mina said...

@Cristi, my fault, am postat aseara tarziu si mi-a scapat.Dau o sticla de Chivas din colectia lui Basea , dupa ce-l mutam in Mihaileanu, la toamna.

Anonymous said...

nu-i frumos mariuse ce faci, furi munca altui coleg, putin respect

Marius Mina said...

anonymule, te sufoca grija ?