Sunday, October 26, 2008

Bogdan Olteanu –Kazacioc si blaturi in Colegiul # 1

Presedintele Camerei Deputatilor si-a negociat candidaturile in Colegiul Nr.1 in ciuda opozitiei organizatiei PNL Sect.1 si a Primarului Chiliman.
Singur impotriva tuturor , Olteanu s-a decis sa-si inceapa campania cu mult inaintea perioadei legale preferand un conflict deschis cu varfurile liberale din Sectorul 1.
In urma negocierilor secrete cu PDL si PSD , Olteanu si-a “aranjat” colegiul astfel incat concurenta sa nu-I puna niciun fel de probleme. Intr-o intelegere secreta cu Marean Vanghelie , candidatul care i-ar fi pus serioase probleme ,Marius Marinescu a fost retras din Colegiul 1 in ziua in care acesta se pregatea sa-si inceapa campania de strangere a semnaturilor, fiind inlocuit cu o candidata cu notorietate zero ,Mihaela Anton.

Marinescu ajungand printr-o coincidenta concertata in comptetitie directa cu Ludovic Orban, una dintre tintele favorite ale lui Bogdan Olteanu .In aceeasi maniera a reusit sa negocieze cu lideri PDL ,acestia aruncand in arena o “prada sigura”pentru Olteanu , necunoscutul Gheorghe Groza , asigurandu-se ca niciunul dintre contracandidati nu prezinta un pericol .Olteanu a reusit chiar fabricarea unor contracandidati incurajand candidatura mascata a lui Emanuel Onoriu din partea PNG. Cu toate acestea , disperarea cu care al treilea om in stat isi construieste pas cu pas drumul catre un mandat de deputat ,ridica serioase semne de intrebare . Bazandu-se pe princpiul “Fiecare vot conteaza” ambitiosul liberal isi culege cu dibacie procentele necesare victoriei atat de necesare supravietuirii sale politice.

De la asocierea cu grupurile Gay, pina la negocierile secrete cu alte culturi religioase , altele decat cel orthodox sau catholic, cu sprijinul unor pastori adventisti , penticostali sau chiar reprezentanti ai “martorilor lui Jehova”.Sambata 17 octombrie 2008 s-a consumat una dintre intalnirile de taina ale lui Bogdan Olteanu (insotit de garzile de corp) la sediul Bisericii Adventiste de ziua a7a din strada Crinului in cartierul Damaroaia.Prezent la negocieri a fost si un “pastor” din Statele Unite, sosit inaintea “delegatiei” oficiale intr-un Mercedes negru cu numar de inmatriculare de Illinois. Zonele Chitila , Straulesti si Vatra Noua in care rromii sunt predominanti au fost cele mai frecventate in ultima perioada de cuplul Olteanu.Negocierile cu liderii acestora sunt “sterilizate” foarte eficient insa niciodata indeajuns de bine secretizate.

Bogdan Olteanu isi desfasoara campania electorala intr-un stil atipic, adversitatea sa fata de Primarul Sectorului 1 , Ludovic Orban si alti colegi liberali cu pedigree, imi intareste convingerea ca acesta se bazeaza pe o cu totul alta sustinere decat cea a partidului care l-a promovat.Surse din Colegiul Nr.1, locul unde Olteanu candideaza ,mi-au relatat situatii care seamana perfect cu secvente din filmele cu agenti secreti. Cateva masini asigura “zona” in care candidatul urmeaza sa-si exercite dreptul la propaganda electorala.Cand totul este sub control apare pe post “varf de atac” , sotia care suna la usa potentialului votant si-l convinge sa-i asculte oferta.Odata intrata in domiciliul “victimei” D-na Olteanu isi semnalizeaza sotul care apare fara sa-si anunte vizita.Dupa promisiuni gonflabile si majorarea trimestriala a pensiilor , sotii Olteanu dispar insotiti de SPP.Dupa plecarea lor dispar si masinile care ii protejasera zona de potentiali contestatari.

Explicatii la “jocurile” de campanie pe care Bogdan Olteanu le practica in ultima vreme pot fi speculate la infinit, insa motivul real este intentia acestuia de a parcurge fara multe obstacole drumul catre sefia PNL.Ambitiile sale au insa o concentratie mult prea toxica pentru a putea fi digerate si interpretate.Nu cu mult timp in urma, Olteanu a declarat , in gluma, ca intentioneza sa-l detroneze pe Calin Popescu Tariceanu . O gluma care nu a facut decat sa-i stimuleze adrenalina si aspiratiile ambitioase.

Adjudecarea rand pe rand, Org. PNL Sect.1 , Org.PNL Bucuresti tintind mai sus decatTariceanu poate concepe.Desigur , succesul politic al finului depinde direct de rezultatul votului din Colegiul Electoral Nr.1 Bucuresti. Un eventual esec l-ar scoate pe Bogdan Olteanu in culisele politicii romanesti, spulberandu-i visele indraznete. O victorie l-ar salva insa de la “decesul politic” asezandu-i piesele pe tabla de sah gata pentru a fi mutate in functie de preferinta .Astfel misiunea lui Bogdan Olteanu poate fi dusa la bun sfarsit.O reesapare a Aliantei DA, inca functionala din punct de vedere juridic.O apropiere de PD-L si Traian Basescu , care nu si-a ascuns deschiderea catre refacerea mariajului cu PNL cu o singura conditie : Fara Calin Popescu Tariceanu .

Conspiratia face parte din sistemul central al candidatului Bogdan Olteanu, o calitate mostenita si cultivata de bunica acestuia Gisela Vass, numarul doi in relatiile internationale ale regimului comunist si "coordona" legaturile cu agentii Moscovei, concluzie la care s-a ajuns dupa mai bine de 18 ani de ancheta declansata cand scriitorul Paul Goma a depus o plangere impotriva celebrului terorist Carlos "Sacalul", suspectat ca ar fi avut legaturi cu Securitatea.

Carlos lucra direct cu activul de partid, la nivel inalt, respectiv, in Romania, cu agenta Gisela Vass, pionul Moscovei in Comitetul Central al PCR, care ordona terorismul de stat, coordonat apoi de Securitate.
O actiune teorista consta, la acea vreme, si in plasarea unor dispozitive explozive in coletele expediate catre trei cunoscuti contestatari ai regimului comunist (Paul Goma, Nicolae Penescu si Serban Orescu), din ordinul expres al lui Ceausescu.

Ancheta in acest caz a inceput in urma unui raport al unui fost sef serviciu in cadrul DIE, la care s-a adaugat cererea lui Paul Goma de solutionare a incercarii de asasinat indreptate impotriva sa.
Potrivit probelor din dosar, Securitatea acorda, la ordinul conducerii PCR, suport logistic grupului condus de Carlos. In timp ce pentru organizarea si executarea mai multor atentate pe teritoriul Germaniei, Frantei si Elvetiei legatura era Gisela Vass, Plesita era contactul direct cu teroristul promovat de KGB.
Pentru a protesta fata de mentionarea bunicii sale, Gisela Vass, intre vinovatii de instalarea si mentinerea la putere a regimului comunist, Olteanu a refuzat sa faca parte din prezidiul legislativului, la 18 decembrie 2006, in plenul Parlamentului, cand Basescu a condamnat cu jumatate de gura,regimul comunist.

5 comments :

Anonymous said...

Domunle ,eu de mic copil am invatat ca femeia are rolul determinant in politica...asa cum zicea si bunica mea Gizella, barbatul e capul dar femeia este gatul...care intoarce capul unde vrea ea....bunica si prietenele ei din URSS au schimbat soarta unei natiuni..ea mi-a format si mie scoarta asta de vultur pleshuv, insipid si incolor de la ea am invatat si limba romana in care ma exprim fluent,,,mai cititi inca o data cugetarile mele...stiu ca sunt infiorator dar ce puteam face altceva in viata ah femeile astea...eu sunt un complexat feroce...cine se uita la mine doar Maria ,femeia de serviciu din parlament aia cu tzate mari din Ardeal..de aia va zic...cand pune-ti mana pe o femeie desteapta nu mai pune-ti altceva..ca aia o tampeste.

Anonymous said...

Bogdanel a mai invatat si alte chestii de la Monica Lewinsky....da asa's campionii - modesti..
oricum - sant de acord ca Bonbonel ar putea sa-i dea meditatii si la alte subiecte...

Anonymous said...

sunteti niste idioti si ar trebui sa va fie rusine de idioteniile cu care umpleti spatiul asta, ca sa nu mai spun ca habar nu aveti sa scrieti...... oricum, oamenii care intr-adevar folosesc ce au in cap pentru a gandi si nu pentru a scoate aberatii de genul acestui blog isi dau seama cu usurinta de faptul ca sunteti doar niste frustrati...

Anonymous said...

Colegiul 1 Bucuresti a fost “acaparat” de catre Bogdan Olteanu.

Site-ul www.Colegiul1.ro iese la cautare pe Google pe primul loc, atunci cand un utilizator de Internet e curios ce se intampla la Colegiul din sectorul lui.
Desi la adresa respectiva ne-am astepta sa apara lista tuturor candidatilor pentru Colegiul 1, site-ul este dedicat in exclusivitate lui Bogdan Olteanu.
Va anunt totusi cu speranta ca de curand a aparut si www.colegiul-1.ro care incearca sa faca dreptate si sa ii ia lui Bogdan Olteanu ceea ce si-a insusit pe nedrept: propietatea asupra termenulilor de cautare pe google: "Colegiul 1".

Sper ca in curand aces site sa ajunga sa fie afisat chiar langa www.colegiul1.ro, facand astfel dreptate.

Anonymous said...

Mentorul lui Tariceanu este Mircea Ionescu Quintus, nascut in URSS si informator cam de cand era si avocat 195..Conexiunile cu URSS sunt spectaculoase si disimulate cu abilitatea unor agenti KGB. Modul salbatic in care Tariceanu, Olteanu se opun achizitiilor de armament ma indreptatesc sa spun ca de fapt ei sunt tradatori.Precum Gizela Vass.