Tuesday, October 28, 2008

De ce se usuca popularitatea lui Bogdan Olteanu ?

Nu cu mult timp in urma Bogdan Olteanu declara ca in caz de esec se va intoarce in cabinetul sau de avocatura.Surprinzatoare afirmatie chiar inainte de startul campaniei electoralecare ridica numeroase semne de intrebare. Poate pulsul din interiorul staff-ului de campanile este cu totul altul decat cel afisat in vitrina candidatului sau realitatea din teren este mult mai potrivnica aspiratiilor acestuia in Colegiul #1?

Dupa forta cu care si-a inceput Campania, Bogdan Olteanu parea sa aibe un avantaj considerabil fata de necunoscutii pe care prin interventii mai putin ortodoxe a reusit sa-i planteze in colegiu.Astfel al treilea om in stat isi demonstra abilitatea de a negocia chiar si cu adversarul direct, asigurandu-si “culoarul castigatorului” in cursa electorala.Dupa ce a reusit cu maiestrie sa impuste doi iepuri cu un singur glont , transferandu-l pe incomodul Marius Marinescu(PSD-PC) in acceasi arena electorala cu “inamicul” de partid Victor Orban, a beneficiat de concesii si din PDL , ramanand practice candidatul cu cele mai sigure sanse de suces in acest colegiu .

Insa rand pe rand zonele in care Bogdan Olteanu avea un avantaj net , au inceput sa se clatine.Motivele sunt multiple si Domnia Sa le cunoaste foarte bine.Numai constituie un secret faptul ca isi doreste cu orice pret victoria pentru a se putea impune atat in Org.PNL Sector 1 , unde prin comportamentul necolegial comentat intens de presa centrala, a reusit sa si-l transforme din aliat in rival pe Primarul Chiliman , avand de fapt un “target” mult mai precis:
Oraganizatia PNL Bucuresti de unde , cu voia Dvs., poate aspira la functia suprema in partid.

Revenind la strategia de campanie a D-lui Olteanu nu pot sa nu remarc lipsa de inspiratie si rigiditatea cu care raspunde semnalelor cetatenilor din colegiul in care candideaza.In urma cu putin timp un bloc din Str.Pecetei din Cartierul Pajura, o zona pe care candidatul este obligat sa o castige pentru a-si asigura victoria, a luat foc .Cetatenii disperati au apelat la autoritati pentru ajutor , inclusiv la candidatul lor favorit, Bogdan Olteanu.
Singurul raspuns pe care l-au primit a fost din partea Primarului Sectorului 1 care imediat s-a deplasat la locul tragediei si a dispus masuri urgente pentru rezolvarea rapida a situatiei.Astazi blocul este complet reparat.
Raspunsul lui Bogdan Olteanu a constat intr-un singur email in care ii asigura pe cei care i-au cerut ajutorul ca Pompierii si Salvarea vor sosi la timp .
Cand ma gandesc ca totul s-a petrecut la numai 3-4 minute de resedinta candidatului Olteanu si inspiratul nostru politician cu staif a preferat in loc sa se deplaseze imediat la locul tragediei, sa trimita un email cu bagatele care a fost multiplicat si impartit rezidentilor ale caror locuinte au fost distruse de incendiu, ca raspuns al cererii lor din partea candidatului pe care l-ar fi votat de altfel, fara probleme.


Bogdan Olteanu-Acest Elena Udrea al politicii romanesti

8 comments :

Anonymous said...

Nepotul activistei de partid,Gisella Vass,Bogdan Olteanu,un profitor al comunismului este cel care sustine mafia imobiliara.
El si protejata sa de taina Ingrid Zaarur,sunt cei care au lucrat la asa zisele legi pentru restituirea proprietatii,adica ale mafiei imobiliare.

Anonymous said...

stau si ma gandesc ce calitati are acest bogdan olteanu, in afara celei de fin a lui tariceanu ? pe buna dreptate filiala sector 1 bucuresti a pnl ar trebui sa nu-l sprijine deloc in campanie. si eu candidez undeva [Citeste] unde, pentru inceput, nu cred ca am avut suportul organizatiei, dar m-am pliat imediat pe ceea ce doresc cei de acolo. bogdan olteanu este genul de politician caruia daca nasul sau i-ar retrage sprijinul, s-ar duce la vale in al doilea moment...

Anonymous said...

OLTEANU este un personaj anost .Nu are proiecte, dar a fost proiectat acolo doar pentru ca este legat ombilical de Tariceanu. Nimic nu il recomanda .Este obraznicut ,arogant si de-abia mai incape in sacou.Eu n-am sa-l votez !

Anonymous said...

Olteanu vorbeste de principii de dreapta ca si cand stie care sunt alea( l-o fi invatat bunica-sa Vass) sau mai bine zis ca si cand el ar avea principii [Citeste] dupa care se ghideaza in viata. Sper ca si el sa fie cernut de uninominalul asta schiop, iar viitorul guvern si parlament cu o majoritate diferita sa adopte un nou uninominal, de data asta unul real.

Anonymous said...

Bogdan Olteanu, candidatul dintre ipocrizie si ilegalitate
ocuitorii din Colegiul 1 au primit inca de acum cateva saptamani un plic cu o epistola de la Bogadan Olteanu in care actual sef de la Camera isi manifesta solidaritatea fata de proiectele importante pentru locuitorii din nordul Bucurestiului.

Recent au aparut si afise, lipite ilegal pe stalpi si panouri de imprejmuire a unor obiective. Ce anume comunica domnul Olteanu? In primul rand, cere urgentarea lucrarilor la metrou, pe Magistrala 4, catre Laromet, proiect inceput din timpul lui Ceausescu.

Aceasta este prima mostra de ipocrizie si de prostire a electoratului, tinand cont ca Metrorex este pastorit de Ministerul Transporturilor, condus de liberalul Ludovic Orban.

Apoi, acelasi Olteanu se arata ingrijorat de soarta teatrelor Bazilescu si Masca. Din cate stim, primul se afla in parcul omonim administrat de liberalul Chiliman, iar Teatrul Masca ar fi putut fi sprijinit de doi liberali, Iorgulescu de la Ministerul Culturii si de primarul Sectorului 1.

Cat despre Baza Tineretului, ultima mare durere a candidatului care a furat startul, problema sta in principiu la Autoritatea Nationala de Sport condusa de independentul Bellu, dar subordonata administrativ ministrului Educatiei, liberalul Adomnitei.

Am abuzat in acest articol de cuvantul liberal pentru a sublinia ipocrizia lui Bogdan Olteanu: arata cu degetul spre probleme pentru care putea face lobby in ultimii 4 ani discutand direct cu colegii sai de partid.

In sfarsit, probabil ca Internetul nu se supune nici el startului oficial al campaniei, de unde si site-ul lui Bogdan Olteanu: Colegiul 1.

Anonymous said...

Bogdan Olteanu şi-a început campania electorală cu vreo lună îna­inte de startul oficial. Deja, posterele lui s-au şi decolo­rat de cînd sînt expuse. Se mai distinge însă mesajul pe ele, iar unul este foarte ciudat. Ia uitaţi, Olteanu ce­re cuiva, nu se ştie cui, să îi facă metrou în cartier şi să-i refacă grădina de vară Bazilescu. Metroul ţine de Ministerul Transporturilor, grădina de vară respectivă ţine de Ministerul Culturii.

Ce să înţelegem? Că liderul PNL le cere prin intermediul posterului cole­gilor de partid din Guvern să facă chestii pentru sectorul 1? Ieşea mai ieftin dacă le dădea un telefon.

Anonymous said...

sa faca si altii ce a facut olteanu, si apoi sa mai mancati rahat si tu si toti sustinatorii bloggu lui tau de cacat...
eu il sustin pe olteanu

Anonymous said...

Cine mai e nebun sa voteze cu PNLul in sectorul 1. Asa zisul primar verde Andrei Chiliman care ne-a pacalit pe toti cu rechinii imobiliari demoleaza cartierele de case din Sectorul 1, lasandu-i pe romani prada tiganilor care fac blocuri dupa blocuri intre case cu distrugerea definitiva a putinelor cartiere verzi din orasul asta.Veniti la o plimbare prin Damaroaia, Bucurestii Noi si Chitila si veti vedea dezastrele generate, gratuit sau nu de politica lui Chiliman. El se pozeaza verde si oriunde e ceva care sa fie reflectat in media se baga rapid, in fapt el e rosu comunist si ne distruge comunitatea. Nu exista strada fara bloc facut intre case de tigani, iar Primarul Chiliman nu face nimic. De ce?????????