Friday, November 7, 2008

Bogdan Olteanu il ataca pe Ludovic Orban prin intermediarii lui Becali


"Un grup de simpatizati ai PNL s-au incaierat, joi seara, cu un alt grup de sustinatori al PNG, dar fiecare tabara da vina pe cealata ca dat primul pumn. La incidentul care a avut loc in cartierul Pantelimon a asistat si lideul liberal Ludovic Orban. Un reprezentant al PNG il acuza pe Orban ca a instigat la violenta, ca l-a scuipat si ca ar fi fost beat. Orban respinge acuzatiile si spune ca in realitate activistii PNL ar fi fost agresati de sustinatorii PNG. La politie incidentul a fost inregistrat ca o altercatie intre doua grupuri pe fondul unui accident rutier."
Surse discrete din anturajul "simpatizantilor" PNG au confirmat ca in spatele acestor atacuri mediatice se afla nimeni altul decat Presedintele camerei Deputatilor , Bogdan Olteanu.Acesta si-a asigurat Colegiul Electoral Nr.1 prin negocieri secrete cu Marean Vanghelie si varfuri din PDL si PNG.Astfel a ramas fara contracandidat .Singura problema care i-ar putea da dureri de cap ar fi candidatul PNG-CD, Emanuel Onoriu pe care Becali s-ar putea sa nu-l lase sa se retraga din cursa daca Olteanu nu-i da garantii ferme ca-i va rezolva problemele imobiliare din sectorul 1 imediat dupa ce isi va propulsa oamenii in posturile cheie .Olteanu are ca principal scop castigarea alegerilor la scor foarte bun pentru a putea decapita si inlocui toata conducerea PNL Sect.1 si imediat dupa, va trece la atac pentru ocuparea pozitiilor strategice din conducerea PNL Bucuresti.Va las pe sa concluzionati care va fi etapa numarul 3 din planul de actiune al lui Bogdan Olteanu.
Am aflat ieri ca Olteanu isi tipareste afisele electorale la Monitorul Oficial , acolo unde si-a implantat varul primar , Liviu Morar.

Ca firma de avocatura a lui Bogdan Olteanu isi desfasoara activitatea in interiorul sediului Presedintelui Camerei Deputatilor,din sectorul 1, spatiu destul de "aerisit" obtinut de la RAPPS.As fi curios sa aflu care este valoarea chiriei (plus TVA) pe care firma d-lui Olteanu o plateste RAPPS.
Sau este doar un gest simbolic pe care tanarul politician de anvergura il face fata de SRL ul sotiei sale.
Bogdan Olteanu este un "Radu Vasile" al PNL care isi coordoneaza activitatea in functie de impulsurile venite dinspre Cotroceni.
Nu m-as mira sa-l vad imediat dupa alegeri trecut in barca stolobocilor .


4 comments :

Anonymous said...

stimabile , este inutil, oricum peneleul en corps trage nadejde (aiurea) sa guverneze impreuna cu pesede !

CRadu25 said...

@anonymous: Stimabile, BO este stat in stat in PNL, si-a "aranjat" colegiul peste capul celor de la PNL sector 1, defi oamenii aia i-au spus ca n-are ce cauta acolo. Ca PNL si PSD au trampa de guvernare, asta este la varf, aranjata de indivizi gen Oltean si Hrebenciuc, altminteri nu prea exista "afinitati". Dar de, daca oltenii si fenechii din PNL vor apropiere de PSD, ce sa mai zica Tariceanu, se executa, nu?

CRadu25 said...

@marius: Be carefull, nu-l ataca pe Victor Orban, ci pe Ludovic Orban. Nu de alta, dar BO are interese mult mai "bucurestene", nu vis-a-vis de politicienii maghiari :).

Marius Mina said...

@crd25, merci.Eram atent in alte zone cand am scris.