Saturday, November 15, 2008

Bogdan Olteanu- Rechini, Agenturi si Shmenuri

Am invatat in timp din experiente proprii, sau ale altora , ca strategiile secrete de campanie electorala dau randament in functie de materialul clientului.Cu doar cateva zile intr-o conferinta de presa organizata la cerere, candidatul Bogdan Olteanu se declara victima loviturilor "pe la spate" , denuntand o echipa de "drogati" , arestati si interogati de organe, ca autori ai unor sabotaje cu pliante electorale false.reclamantul ni-i portretiza pe cei doi faptuitori ca pe niste agenti toxifianti in spatele carora "rechinii imobiliari" trag sforile pentru a calca in picioare imaginea publica a candidatului colegiului nr.1 la Camera Deputatilor.La nici 48 de ore dupa evenimentul nefericit, Dl.Olteanu calma spiritele incinse, asigurandu-ne ca cei doi infractori au fost retinuti si din declaratiile lor (sub stare de sevraj din cauza substantelor halucinogene consumate) se pot trage concluzii certe ca persoane inca necunoscute , imbracate in jachete de culoare rosie pe care se putea vedea cu ochiul liber emblema PSD , i-au platit pe "drogati" sa imprastie pliantele "denigratoare" pe toata suprafata colegiului D-lui Olteanu.


Imediat dupa consumarea incidentului au inceput sa circule versiuni ale unor posibile scenarii pentru victimizarea artificiala a candidatului. Tehnologia politica nu exclude astfel de exercitii de imagine care s-au dovedit eficiente in trecut . Fabricate inteligent , prezentate ca elemente conspirationiste puse in actiune de cercuri de interese sau adversari politici, au produs efecte benefice "victimelor".Panicat probabil de scaderile inregistrate in sondajele interne , Bogdan Olteanu , consiliat deficitar , a cazut practic in propria capcana.
Din intamplare , cineva iritat pe buna dreptate de continutul pliantelor electorale imprastiate de cei doi indivizi "necunoscuti", a avut inspiratia sa-i urmeze de la distanta, curios sa afle de unde isi procura materialele de propaganda si cine este "beneficiarul" acestor actiuni .
In fotografiile atasate ii puteti observa pe "drogati" cum isi fac constiinciosi datoria pentru care au fost platiti, imprastiind pliantele incriminate de Bogdan Olteanu. Surpriza avea sa intre in scena in momentul cand cei doi , folosindu-se de un mini scuter de culoare rosie, s-au apropiat de Teatrul Masca din B-dul Bucurestii Noi , in interiorul caruia se afla biroul de campanie electorala si staff ul candidatului Bogdan Olteanu . Au intrat rapid inauntru si au iesit cu zambetul pe buze dupa ce , probabil , si-au reincarcat rucsacul cu "munitie elecorala", continuandu-si activitatea in locatii diverse .Nu exisita dovada ca cei doi sa fi fost angajati personal de candidat sau platiti de catre acesta, insa este greu de crezut ca cineva ar face "voluntariat" de acest gen, pe gratis.
Vorba-ceea , ce n-ar face omul infometat pentru o o suta de lei sau un dependent de droguri pentru un pumn de metamfetamine.Drama survenita in urma acestor fapte a fost acutizata de faptul ca fratele unuia dintre cei doi tineri folositi in scenariul descris mai sus,a decedat in urma telefonului primit prin care era instiintat ca fratele lui se afla sub stare de arest. Inmormantarea victimei colaterale a avut loc ieri . Nu cred ca cineva din stafful D-lui Olteanu a trimis macar un mesaj de condoleante familiei indoliate.

11 comments :

eugen said...

D-le Mina va citesc articolele de ceva timp si sunt placut surprins ca cineva are curajul de a spune lucrurilor pe nume si incearca sa demaste anumite jocuri politice. Imi doresc sa cred ca mai exista si alti oameni ca dumneavoastra care vor sa deschida ochii celor care sunt satui de minciunile guvernantilor. Acestia ( unii dintre ei) vor sa profite in continuare de naivitatea celor care ii voteaza si isi pun increderea in ei.
Astept cu nerabdare si alte post-uri din partea dumneavoastra.

Anonymous said...

Daca Bogdan Olteanu stia cine i-a platit cred ca nu mai depunea plangere(la Patriarhia Romana) :)))

Anonymous said...

Bogdan Olteanu nu sustine homosexualii, daca ar fi dupa el i-ar interna in lagare de munca fortata pe acesti denaturati.

Anonymous said...

O serie de evenimente bizare au bulversat campania electorala a presedintelui Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu. Membri ai comunitatii LGBT (lesbian- gay- bisexual- travesti) au defilat ostentativ saptamana trecuta prin fata sediului de campanie al lui Bogdan Olteanu, apoi au impartit pliante “compromitatoare” in zona.
Bogdan Olteanu candideaza intr-un colegiu in care majoritatea votantilor sunt inaintati in varsta si tin la valorile morale crestine, fapt care l-a indemnat pe deputat sa afirme, intr-o conferinta de presa tinuta sambata, 8 noiembrie, ca este sabotat de catre rivalii sai politici. Mai mult, acesta a afirmat ca cei care au impartit pliantele contrafacute, in care Bogdan Olteanu sustinea drepturile minoritatilor sexuale, erau “drogati”, “in pragul sevrajului”, dar ca erau si platiti sa faca acest lucru.
Bogdan Olteanu si-a exprimat totodata afinitatile pentru valorile morale crestine si a criticat incercarea de a-l discredita a dusmanilor sai politici, banuiti a fi chiar din cadrul PNL. Staff-ul de campanie al liberalului incerca ieri disperat sa spele imaginea deputatului, impartind pliante despre “valorile familiei”, in zona in care actionasera “drogatii”.
Liberalul Bogdan Olteanu a facut o schimbare brusca de macaz, in zona “valorilor crestine”, o data cu alegerea colegiului unde candideaza. In anul 2006, la aniversarea a 10 ani de existenta a fundatiei ACCEPT, organizatoarea Paradei Gay anuale din Bucuresti si militanta pentru drepturile “minoritatilor sexuale”, Olteanu a trimis o scrisoare de felicitare acestei organizatii. Acesta scria ca “Organizatia pe care o conduceti a devenit de mult timp un reper important pe scena societatii civile din Romania. Acum, in anul in care va pregatiti sa aniversati 10 ani de la fondare, cred ca aprecierea de care va bucurati in cadrul societatii civile romanesti este o recompensa meritata pentru eforturile pe care echipa ACCEPT le-a facut in toti acestia ani.”
De altfel, Bogdan Olteanu a fost privit pana recent ca un promovator si sustinator al comunitatii gay din Romania, “valori” pe care le-a lepadat in pragul candidaturii sale.
Cel mai probabil deputatul este “sabotat” chiar de catre cei pe care ii sustinea in trecut, homosexualii si travestitii, nefiind vorba de niciun sabotaj din partea rivalilor politici, dupa cum incearca acesta sa sustina. Mai mult, doi tineri “drogati” care imparteau pliante compromitatoare, retinuti ulterior de politie, au fost feriti de ochii presei, pentru nu da declaratii, fapt ce intareste aceasta ipoteza.

Anonymous said...

bogdan olteanu nu e nici crestin, nici cu valorile familiei. el a fost cel mai aprig sustinator al homosexualilor (a premiat accept la 10 ani de la fondare, a participat la un gay parade). doar ca acuma coelgiul lui e plin de batrani si nu vrea sa se afle chestia asta ... pur si simplu MINTE ca un nerusinat. iar homosexualii se razbuna. nu e vorba de dusmani politici sau alte chestii ...

Anonymous said...

Ma mir ca cei doi cu insemnele PSD nu le-au dat si adeverinta ca sunt de la PSD.
HEHEHEHE

Anonymous said...

Despre Bogdan Olteanu nu prea stiu ce sa spun, doar ca mi s-a parut penibil cand l-am vazut facand pe gospodina la TV.
Iti mutumesc ca ai lasat un comentariu la mine pe blog. Nu stiu daca e de bine sau de rau "No comment-ul" tau, dar e primul comentariu pe care il primesc, si de aceea am tinut sa iti multumesc. Imi cer scuze ca am postat aici, da' nu am gasit altundeva unde.
Saru'mana! Multumesc!
P.S. Semeni cu tipu' acela care prezenta la tvr, demult, o emisiune SF.

paul said...

Ce parere aveti ca Domnul Tariceanu a suspendat campania electorala PNL pentru data de 16 Noiembrie ?, dar domnul Tariceanu stie ca pe data de 16 noiembrie in cartierele Pajura , Bucurestii Noi, Chitila , 1 Mai etc. domnul Bogdan Olteanu a scos in strada zeci de oameni pentru as face campanie electorala ? . Deci pana la urma domnul Bogdan Olteanu mai respecta pe cineva in acel partid ? sau nu mai poate fi stapanit de nimeni in goana dansului pentru putere. Era atat de greu ca, macar o zi sa se opreasca aducand un omagiu victimelor de la Petrila ?

RUSINE, RUSINE

Anonymous said...

ii cunosc pe cei doi drogatzi, sunt baietzi de treaba, prietenii mei, tragem pe nas in sediul lui Bogdan

Anonymous said...

Bogdan Olteanu este tanar si are multe planuri bune pentru viitor, asta reprezinta o piedica in calea celor mari din politica si mai mult decat atat reprezinta o mare amenintare de aceea au inceput aceste mascarade impotriva lui

Anonymous said...

cei doi baieti(drogati) au fost platit sa faca asta, de catre cine nici eu nu cred ca shtiu asta... cred k a fost png sau psd......app: shtiati k la sondaje domnanul olteanu iesea in colegiul 1 dar in ziua cu alegeri de ex in damaroaia se imparteau bani la toti afumatii de pe acolo din partea png si pdl????? shtiati k dl groza a dat bani sa iasa deputat in colegiul 1????? eu zic ssa va uitati si la asta....olteanu nu voia sa puna mana pe colegiu groza k sa se umple de bani din terenurile de acolo.....macar el nu fura 110% fura 50% dar facea ceva....