Thursday, November 27, 2008

Bogdan Olteanu -Prefectul capitalei -Dovezile tentativei de fraudare a alegerilor


BO 061
Asculta mai multe audio Diverse »

Bogdan Olteanu audio 03
Asculta mai multe audio Diverse »


Bogdan Olteanu audio 01
Asculta mai multe audio Diverse »


Bogdan Olteanu Audio 2
Asculta mai multe audio Diverse »


Bogdan Olteanu audio 03
Asculta mai multe audio Diverse »

BO 041
Asculta mai multe audio Diverse »


BO 09
Asculta mai multe audio Diverse »


BO 08
Asculta mai multe audio Diverse »

Bogdan Olteanu 05
Asculta mai multe audio Diverse »


Bogdan Olteanu audio 04
Asculta mai multe audio Diverse »





7 comments :

Anonymous said...

nici nu ne gandeam la altceva. mi se parea imposibil ca bogan olteanu ca nu recurga la tot felul de tertipuri pentru a castiga alegerile de cand a inceput campania a facut tot felul de jocuri murdare, incepand cu sloganurile sale de campanie care nu tin de indatoririle unui parlamentar (teatru masca- ministerul culturii, parcul bazilescu- primaria sector 1, metro- ministerul turismului), pana la sustinerea/nesustinerea homosexualilor. cat credea bogdan olteanu ca ii va merge si ca nu se vor afla jocurile murdare pe care le face?

p.s. felicitari pentru blog. si felicitari pentru toate articolele legate de bogdan olteanu. sper sa fie mai multi ca tine care incearca sa arate oamenilor adevarata fata a cersetorilor de voturi. sper ca articolele de aici legate de bogdan olteanu sa fie citite de cat mai multa lume iar pe 30 noiembrie sa NU PUNA STAMPILA PE BOGDAN OLTEANU

Anonymous said...

scuze, metroul tine de ministerul transporturilor

Anonymous said...

Aici este o filiera intreaga , ce-o fi pe la judete , D-zeu cu mila ...

Valentina said...

Mda! Nu stiu ce-ar mai fi de zis...

Anonymous said...

Observă embargoul extraordinar. S-a mai întâmplat doar de câteva ori. O dată, anul trecut, când nimeni, absolut nimeni în afară de "Ziua" nu a mediatizat Apelul pentru revenirea la monarhie constituţională.

Ieri doar din întâmplare s-a aflat, live, la Realitatea TV, de cazul Olteanu semnalat de Chiliman, pt că au transmis declaraţia de presă a lui Zlotea, reprezentantul PD-L în BEM. Dar azi, nimic. Probabil, nici mâine. Deci, niciodată.

Marius Mina said...

Daca-i blat e pina la capat, nu?

*Sorin said...

Interviu cu primarul Chiliman aparut azi in ziarul Ultima Ora:

www.ultima-ora.ro/articles.php?category_id=40&article_id=11555

“Andrei Chiliman: „Nu-l pot sustine pe Bogdan Olteanu. As fi complice la fraudarea morala a cetatenilor din Sectorul 1”.

- Dl. Olteanu va acuza tot pe dvs ca aveti ceva cu el!
- E ca în povestea cu hotul care striga hotii. Baiatul asta (n.r. – Olteanu) a fost ales deputat acum 4 ani la propunerea Sectorului 1 si am sperat ca voi avea în el un sprijin pentru proiectele locuitorilor din sectorul nostru. A doua zi dupa ce a devenit presedintele Camerei n-am mai auzit de el.
- V-a ajutat vreodata în activitatea de primar?
- Va dau câteva exemple. Eu i-am înaintat solicitarea de a majora semnificativ amenzile pentru constructiile ilegale. N-a interesat pe nimeni. I-am trimis semnaturile strânse pentru salvarea Parcului Bordei. Noroc cu Guvernul ca a interzis printr-o ordonanta de urgenta constructiile pe spatii verzi. I-am cerut sa urgenteze aprobarea acestei ordonante în procedura de urgenta. Zace si acum printr-un sertar asteptând sa treaca alegerile. Asa ca daca ma întrebati ce problema am, e una de moralitate în primul rând.
- Ati decis sa nu-l sustineti?
- Nu-l pot sustine pe Bogdan Olteanu. As fi complice la fraudarea morala a cetatenilor din Sectorul 1.”


Oda dedicata lui Bogdan Olteanu publicata azi in ziarul acestuia (Colegiul 1) la pagina cititorului “Dumneavoastra semnalati , noi va raspundem”, poet dl. Francu:
“Avem un nou candidat, care trebuie votat. Cine stie, cine stie, cine ar putea sa fie. Este tanar si vioi si se afla printre noi.Locuieste in Bucurestii Noi si vrea sa faca ceva pentru noi.. Este tanar deputat, intelligent si manierat, dar pentru a obtine un nou mandat trebuie votat. Cine stie, cine stie, cine ar putea sa fie, si ca sa nu mai dati cu banul, va spun eu, este candidatul Bogdan Olteanu. Hai la vot cu mic cu mare, votati fara ezitare pe tanarul Bogdan Olteanu”

Dlui. Bogdan Oltenu ii sugerez sa ia legatura cu Adrian Minune sau Dan Bursuc , o manea ar prinde si mai bine.