Monday, December 8, 2008

Barbati politici si oligofreni


Ieri seara Crin Antonescu vadit iritat de afirmatiile facute in context personal de catre Bogdan Olteanu a tinut sa clarifice situatia denuntand afirmatiile colegului sau de partid ca pe niste simple "artificii strategice". El insusi suporterul unei aliante cu partidul letalului de la Cotroceni, Bogdan Olteanu , a recunoscut in fata camerelor de luat vederi ca PNL nu a fost consultat si absolut tot ce a declarat a fost in nume personal.
Daca pina de curand ,Crin Antonescu era destul de rezervat, acum merita tot respectul.Pentru ca nu te poti prostitua la infinit admitand ca esti altfel decat ceilalti.Asa cum din pacate fac multi dintre cei care isi “negocieaza” acum soartapolitica personala in numele partidului pe care-l reprezinta. Nu stiu cate calitati in plus are Bogdan Olteanu fata de greii liberali lasati acasa in timpul negocierilor, un caracter sensibil im-plantat la radacina PNL? ....Zero(and change)?

Tariceanu se descalifica lasand crema PNL deoparte prezentandu-se la discutii vitale pentru viata partidului care-l reprezinta, insotit de cateva figurine politice fara succes la public? Asta dupa ce autoritatea sa in partid a fost dramatic sanctionata de incertitudinea cu care a patruns in parlamentul uninominal .Crin Antonescu, ne- a demonstrat ca barbatia politica este un element cu care te nasti, nu-l poti obtine chirurgical precum ceilalti. Daca "varfurile " liberale vor continua la fel de dezmembrat se vor descompune asa cum isi doreste schizofrenicul de la 3coceni.

No comments :