Monday, December 8, 2008

Partidul FSN si guvernul Santa Klaus


MIRCEA GEOANA 8 dec.2008

"In primii doi ani, premier de la PD-L, in urmatorii doi ani, de la PSD. Eu iau sefia Senatului. Vrem locul doi in CSA.

Surse PSD si PDL sustin ca targul a fost parafat inainte de alegeri.Jocul cu PNL a fost doar o abureala menita sa mascheze jocurile din spatele cortinei .

Mircea Geoana, 21 noiembrie 2008T" .




"Traian Băsescu trimite emisari la partide, inclusiv la noi, şi spune: Ce-ar fi să intraţi voi, PSD, piua a doua intr-un guvern PD-L şi vă dăm cateva ministere şi, in schimb, să nu susţineţi un candidat la prezidenţiale in 2009?. (...) Nu am nici un chef să fac compromisuri cu dreapta romanească. Sunt aproape să caştig alegerile de o manieră categorică. Cu preşedintele Băsescu mă voi comporta corect şi instituţional, cu răceală, dar cu respect faţă de instituţia prezidenţială"

Basescu: ”Miroane… e mai usor decat crezi”

Tu mai crezi in Santa Klaus?

Traian Basescu se pregateste sa ne surprinda din nou cu talentul sau de acrobat politic. S-a demonstrat ca de fiecare data mersul pe sarma i-a convenit de minune si s-a descurcat binisor. Ceea ce ignora insa sfetnicii Cotrocenilor , este faptul ca romanul , asa prost cum il dau studiile de piata comandate din cancelaria prezidentiala, s-a saturat sa mai inghita hapurile de imagine marca "lazaroiu" , preferand sa scuipe, inclusiv ecranele televizoarelor extraplate , atunci cand figura presedinetului ales (pe 5 ani) apare in prime time zambindu-le complice.

Se lansase de mult, destul de discret, varinata Klaus Johannis, media l-a promovat incet dar sigur , provocandu-i astfel o crestere sanatoasa in pib-ul public.Astazi insa Stolojan intra in competitia pentru Palatul Victoria, numele lui fiind vehiculat intens la niveul superior al FSN 1 si FSN 2.
Basescu, insecta politica fara scrupule, profita din plin de care autenticitatea lucrului nemtesc bine facut si spera ca strategia domniei sale sa functioneze cel putin ca un Trabant.
Nominalizarea lui Johannis pentru functia de premier al unui guvern FSN , cu sau fara enclava prostituatelor - UDMR .O formula de succes temporar cu care Traian Basescu se va ineca la mal in toamna lui 2009.
O varianta de risc pe care numai Traian Basescu & CO putea sa o re-produca, o solutie politica infantila, a celor care continua sa creada in Santa Klaus care din pacate , invie si moare in fiecare an de Craciun, ca orice personaj 100% fictional .

Ca o repercursiune incarcata de logica,astept sa-l vad pe sustinatorul lui Basescu pentru cel de-al doilea mandat, Bogdan Olteanu , cum isi va oferi serviciile
de moravuri usoare, ocupand locul Elenei Udrea, ramas liber in cancelaria prezidentiala.

1 comment :

Petru Clej said...

Revista ACUM pledează pentru o coaliție PD-L - PNL - UDMR

http://www.romanialibera.com/editorial/editorial.php

Doriți schimbarea sistemului electoral?

Votați în sondajul revistei ACUM

http://www.romanialibera.com/voxpopuli/voxpopuli.php?n=crt