Saturday, December 13, 2008

Infractorul de la Cotroceni -Santaj politic prin practici mafiote?


Traian Basescu , un scoropion nativ, se hraneste cu victime. Specialist in capcane , incearca, reusind de multe ori sa-si agate "inamicii" in combinatii letale.
Odata intrati in plasa, nenorocitii realizeaza pericolul iminent.Dealungul carierei sale politice a demonstrat ca este capabil sa-si atinga scopul anihilandu-si victimele intr-un stil pe care "Vaduva Neagra " l-ar invidia.
Cativa lideri al PNL cu influenta au fost contactati discret in mod direct sau prin interpusii de "Vaduva Neagra" de la Cotroceni cu oferte tentante pentru servicii minore : li s-a promis pastrarea posturilor ocupate in prezent in schimbul in schimbul sustinerii unui guvern minoritar construit cu tehnologia Cotrocenilor.In caz contrar, guvernul se va face fara sprijin liberal dar, "organele abilitate" vor verifica pina la cel mai mic detaliu toata activitatea Guvernului Tariceanu , a agentiilor guvernamentale si filierelor acestora la nivelul intregii tari.
Dosare penale grele vor fi intocmite dupa bunul plac al regizorului de culise si sef spiritual al DNA , Traian Basescu. Ramane de vazut cati liberali vor rezista tentatiilor sau , sufocati de frica si zanganitul catuselor, vor ceda "ofertei" basesciene. Rolul proaspatului liberal-democrat Ioan Talpes in "masinaria de razboi" a agentului de Anvers este unul principal, expert in fabricarea dosarelor indiferent de anotimpul politic.
Daca in Statele Unite infractiunea se numeste "EXTORTION" si este pedepsita aspru de codul penal, in Romania se numeste simplu : SANTAJ, o infractiune la fel de penala dar care se aplica numai cetetanilor romani cu domiciliul stabil in afara Palatului Cotroceni.

No comments :