Saturday, January 31, 2009

Portocala Mecanica

In urma cu un an intuiam cateva miscari in strategia Cotrocenilor. Astazi, la doar cativa pasi de ceea ce anticipam atunci am rasfoit arhiva blogului pina la prima postare:
Fiecare om are pretul lui, istoria a demonstrat cu preponderenta in ultimii 18 ani ca in Romania se vind si cumpara constiinte la pret de dumping ,in functie de interesul momentului sau personal.
citeste articolul in intregime

Articole similare:
SOLUTIA LETALA BASESCU
11.06.2007 - Politic & Social - Ziua

Ziua
-- Razboiul pentru supravietuire declansat de vechile structuri s-a acutizat intr-o maniera carnivora, aruncand romanii intr-o degringolada fratricida.

O fraza a mesajului prezidential catre Parlament a bulversat si a incins spiritele: "Criteriile pentru desemnarea unui guvern cu o legitimitate maxima fata de realitatea politica a momentului trebuie sa fie cautate in rezultatul alegerilor parlamentare din 2004 si, de asemenea, a rezultatelor referendumului din 19 mai 2007".

"Blonda" Elena ... continuare

5 comments :

Anonymous said...

In iunie 2007 degringolada fratricida s-a incheiat cu o victorie de 75 %. Papa Soros a pariat candva pe un cal pierzator, in 1992, nu este cazul acum.

Marius Mina said...

75% sange in alcool sau alcool in sange?

Soros a pariat pe eprubete, Basescu este produsul eprubetei KGB iste pe care Soros, excrocul international a incercat sa o reformeze pentru a putea prelua controlul in fieful comunist est european.Nu-mi amintesc ca masterplanul bloodsuckerului sa fi avut succes in alta parte, unde KGB ul nu a avut control.
In anul de gratie 2009 o sa-i punem parul pe bigudiuri,atat sarlatanului Soros cat si gloabei pe care a pariat.

Anonymous said...

S-au inchis unii in camera cu buchetul de Crini in glastra, daca nu deschid repede fereastra, nu se mai trezesc, degeaba vine Doctorul. Call 911/2014.

Anonymous said...

Stiti vreun personaj politic care sa nu aiba in spate un soros,un filkenstein,ceva?Eu nu stiu.Cei care nu au asa ceva de obicei sfarsesc la groapa cu var ,in fata plutonului de executie sau fac cine stie ce boala mortala (asta daca nu fac intre timp 20 de ani puscarie la Aiud)

Marius Mina said...

Anonymous- Nu stiu, tocmai aici e buba care sta sa explodeze.