Thursday, February 26, 2009

Predoiu, Brutus pentru Tariceanu


Motto: Marinarul pe uscat, totdeauna umbla..beat"
Fostul liberal , actualul interdependent ,Catalin Predoiu ramane un mister pentru majoritatea celor care inca nu-si pot explica traseul si ascensiunea ultra rapida a actualului Ministru de Justitie. Adus in PNL pe usa din spate de catre Bogdan Olteanu , "Chief of staff"- lui Tariceanu, Predoiu a fost implantat rapid si nominalizat in ciuda opozitiei membrilor marcanti PNL, la Justitie.

Imediat dupa inlaturarea lui Ceausescu, partidele istorice s-au reorganizat , devenind inamicul public Nr.1 al criptocratiei comuniste care are inca deosebita onoare sa ne dirijeze destinele, dupa 20 de ani de la evenimente. Odata cu intrarea pe piata a PNTCD, PNL si PSDR , controlul si manipularea noilor "neaveniti" in perestroika FSN ului, era implantarea si infiltrarea acestora cu agenti activi , "seminte" sau "conserve", care au in continuare misiunea de a parazita si distruge din interior aceste entitati politice sanatoase in favoarea surogatelor toxice de natura fesenistoid/portocalie cu trandafir la butoniera.

Catalin Predoiu si Bogdan Olteanu, vechi colaboratori in procesul de privatizare a segmentului bancar romanesc, sunt doar doua exemple din categoria insamantarilor artificiale promovate discret . Primul cu o perioada de incubatie foarte scurta dar cu efect pe termen lung, al doilea plantat intodeauna langa centrul de comanda controland si manipuland fiecare miscare in contrasens cu interesele PNL. Bogdan Olteanu, fara vreo aluzie radacinile acestuia (adanci infipte in sistemul comunist prin bunica Gisela Vas , omul de legatura al serviciilor secrete moscovite in CC PCR, care a ordonat asasinarea (nereusita) a lui Paul Goma ) , joaca de ceva timp un rol malefic in interiorul PNL si destructiv pentru Calin Tariceanu. Multe voci cu greutate din PNL au confirmat ca unul din motivele de baza ale convocarii Congresului Extraordinar este insusi Bogdan Olteanu, fara de care actualul sef al liberalilor ar fi castigat , la pas, orice confruntare in interiorul partidului.
Stilul si comportamentul "Finului" imi miroase de ceva timp a "Radu Vasile", unul dintre respectabilii taranisti , deconspirat ulterior ca agent acoperit al securitatii comuniste, a ajuns cu arme si bagaje(dupa ce a macerat PNTCD) in ograda "tzarului" Basescu. Revenind la Predoiu n-as putea sa trec usor peste relatia sanguina dintre acesta si Generalul Silviu Predoiu(DIE/SIE) , una din armele secrete ale sefului statului roman.Cei doi au evitat pina acum sa confirme sau infirme orice conectie sau grad de rudenie, fapt care ridica cota suspiciunilor peste maximul admis. Calin Tariceanu a fost contrat cu doar cateva zile in urma , tocmai de catre cel datorita caruia isi pusese in cap majoritatea conducerii centrale PNL , Catalin Predoiu. O declaratie neinspirata, servita probabil cu intentie de catre un apropiat, care n-avea nicio legatura cu situatia actuala din PNL si nici macar cu tema "Scolii de iarna" , in care Presedintele PNL anunta cu surle dar fara trambite ca sigura demisia lui Predoiu din fruntea Justitiei si revenirea acestuia in PNL.La foarte scurt timp Predoiu desmintea accentuat declaratiile lui Tariceanu. Odata uns de scorpionul de la Cotroceni , personajului caricaturistic Predoiu , i-a fost repartizat rolul lui Brutus , la dispozitia si ordinele Cotroceniului. O alta scula de care Basescu se va folosi pentru a-l decapita pe Tariceanu, si nu numai.

Olteanu confirma in urma cu ceva timp ca PNL l-ar sustine pe Basescu in 2009


6 comments :

Anonymous said...

Mă întristezi de moarte. Mă bucur numai că te frământă grija de Tăriceanu. Subit.

Emoticon cu dinţi.

Marius Mina said...

@Roxana Iordache- Si eu care credeam ca te distreaza topicul....
Ma framanta grija cand vad cum isi taie unii singuri jugulara , cat de infantili pot fi?

Mai vorbim despre...soon, dupa ce te vei autoconvinge!

Emoticon Smiley

Lilick Auftakt said...

Cand a dezmintit Predoiu? Da si tu un link, pls.

Marius Mina said...

@Lilick, toate agentiile de presa au declaratia, googlestel

admin said...

daca si PNL si PSD il sustin pe BASESCU noi cu cine votam ?

Marius Mina said...

@Taifune, PNL nu-l va sustine niciodata pe schizopat.