Wednesday, March 4, 2009

Kazacioc si Spionaj cu Muraturi


Intre "rapirea jurnalistilor " si scandalul de spionaj mediatizat profund in ultimile 48 de ore, planeaza o cusatura imaculata, cu ata rosie, de care nu trebuie sa ne mai indoim. De la "Marea Neagra lac rusesc" , la culpabilizarea Ucrainei in criza gazelor, Traian Basescu a demonstrat nu numai o afinitate speciala fata de Moscova ci si faptul ca , la nevoie, poate face fara scrupule jocuri murdare. Obisnuinta de a-si lovi adversarul aflat deja la podea i-a conferit dealungul carierei sale politice , pozitii de frunte in ierarhia de partid sau de stat. Scandalul spionilor, o furtuna in borcanele cu muraturi pe care strategii lui Basescu sprijiniti de tovarasii de suferinta de la rasarit il fac , sunt doar teme cu care seful statului roman si-a obisnuit audienta in ultmii cinci ani de busculada politica. N-as baga mana in foc ca intre refuzul Ucrainei de a-l primi pe Basescu in vizita oficiala si scandalul spionului Floricel nu exisita motivatii re-sentimentale. Basescu este cunoscut ca un razbunator incurabil , bantuit de pofte salbatice atunci cand trebuie sa-si atinga scopurile indiferent de pret. Calcatul pe cadavre si victimele colaterale de unica intrebuintare, sunt doua capitole de baza din manualul supravietuirii politice al lui Traian Basescu.
Continuandu-si tranzitia dinspre "Axa Washington-Bucuresti" catre ringul de dans al palatului de la Kremlin, ar ingrosa randurile dansatorilor de Kazacioc alaturi de Bogdan Olteanu, "curajosul" de origine sanatoasa care a avut taria de caracter sa stearga dusumeaua reatliilor romano-americane , cu onoarea ambasadorului american, Nicholas Taubman.


Asteptam cu viu interes episodul "Lovitura de stat", joaca si D-na Udrea de la Antitero ?

Related news: Manipularea populatiei prin frica

1 comment :

Anonymous said...

Chiar atat de prosti ne crede chioru' sa ne bage pe gat toate shtokarelile lui cu teroristi si spioni?
Fiti-ar Udrea a dracului ca numai aia te invata la perversiuni d-astea Basescule.Cum pui botu la savarina cum te umpli de bube .