Friday, March 6, 2009

Bogdan Olteanu: Liberalii ar trebui să “aibă” un candidat independent


Motto: Exista exceptii de la aproape toate legile morale, in functie de situatie.

In plină campanie pentru alegerea unei noi conduceri în Partidul Naţional Liberal , precum şi a unui candidat pentru alegerile prezidenţiale, Bogdan Olteanu vine cu o propunere care nu se încadra în scenariile de până acum. Astfel , purtătorul de cuvânt al PNL a lansat varianta unui prezidenţiabil independent.El crede că aceasta ar putea fi o soluţie pentru "îndepărtarea lui Traian Băsescu".

free music download from kokotaru



*Delegaţia Permanentă a PNL Dâmboviţa a votat, astăzi, pentru susţinerea lui Crin Antonescu la funcţia de preşedinte al partidului, la congresul din 20-21 martie.
*Biroul Politic teritorial al PNL Braşov a decis ca la Congresul Extraordinar al PNL, care va avea loc în 21 – 22 aprilie, să îl susţină la şefia partidului pe Crin Antonescu, contracandidatul lui Călin Popescu Tăriceanu, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News).

7 comments :

Anonymous said...

Pnl,Psd ,Udmr,pot face un protocol in care sprijina un candidat ce va aduna suficiente voturi sa ajunga in turul 2.Dar sa abandonezi idea de a veni cu un candidat din partea PNL nu mi se pare normal.Daca propun un candidat din partid automat indiferen de rezultat PNL va fi receptionat ca un partid mare.Mai lipseste anuntulCAUTAM CANDIDAT LA PRESEDENTIE,sa fie independent si sa castige ,restu nu mai conteaza.Chiar asa sa fie?

Marius Mina said...

Multe si nebanuite sunt caile domnului Olteanu & CO

Anonymous said...

Daca e o strategie de a indrepta voturile spre Crin Antonescu,atunci jos palaria au reusit din plin.

Marius Mina said...

Filip- e o strategie cu siguranta , efectul trebuia sa fie cu totul altul, ca si beneficiarul.

Anonymous said...

Treaba este clarificata - Tariceanu iese prezident de partid, Doc candidat, dupa cum s-a batut palma acu' un an. La toamna pocnesc castanele, vor cadea in capul looserilor.

Marius Mina said...

Ridick, Prezident de onoare.Doc o mai zguduie mult timp pe autostrada suspendata pina o avea ceva sanse sa candideze.Asta nu inseamna ca va avea si spor.Lasa-ma cu Doc-ul ca a convins.E nula la nula.

Anonymous said...

Uuuuuh, who's hte boy?