Friday, March 6, 2009

Tariceanu decapiteaza "inamicii" din partid

Tăriceanu face eforturi în ultimele zile pentru a-și asigura voturile filialelor care nu și-au exprimat adeziunea la o tabără sau alta. În goana după voturi, liderul PNL a alergat în aceste ultime luni prin teritoriu mai mult decât a făcut-o în anii de guvernare. A tras o fugă până la Arad pentru a o schimba din funcția de președinte interimar pe Norica Nicolai sub pretext că tergiversează alegerile interne pentru conducerea acestei filiale. Motivul real al destituirii este suportul fatis pe care Norica si l-a declarat pentru Crin Antonescu.In locul ei l-a instalat interimar pe fostul prefect, Gavril Popescu, care este susținut de altfel de primarii din județ pentru preluarea frâielor filialei. Partizanii lui Antonescu isi pun acum speranțele în candidatura deputatului Mihăiţă Calimente pentru șefia acestei filiale și în oamenii pe care acesta va reușii să-i impună în delegația pentru Congresul PNL.

8 comments :

Unknown said...

Dupa discutii cu un grup de prieteni am aflat despre unele bloguri atasate ideilor liberale ca si noi. V-am citit fara sa intervenim deoarece noi suntem doar sustinatori liberali si nu membrii de partid! Fara sa va suparati, cred ca sunteti prea fanatic si nu dati ocazia la replici altele decat parerea dvs. Sincer si noi il preferam pe Crin Antonescu lui Tariceanu dar ceea ce scrieti pe blog poate determina o lupta fratricida in partid. E mai bine sa sustinem un candidat fara a improsca cu noroi in celalalt. Nu cred ca ajuta nimanui !

Marius Mina said...

@Octavia, adevarul ne face mai puternici.Daca uneori doare, nu trebuie sa-l abandonam.Multumesc pentru sugestie si interventie.

Anonymous said...

@Octavia,
Bun venit alaturi de noi!
Nu improscam cu noroi,noi spunem ca Tariceanu a scos maximul din ce se putea scoate.A venit timpul in PNL.Crin e accel om care pe langa presedentia PNL poate fi un candidat serios in cursa pentru COTROCENI.Crin poate atrage voturi de la PSD,PD-L si altii.

Anonymous said...

http://www.cotidianul.ro/melescanu_johannis_ar_putea_fi_candidatul_pnl_la_prezidentiale-75852.html

Cam cate voturi ar putea strange Johannis si de unde?
Ar fi interesat un sondaj de opinie cu cei doi,care ar reusi sa stranga mai multe voturi .
Eu pariez pe CRIN

Marius Mina said...

Filip , cercul se strange, apele se limpezesc, azi la Brasov s-a confirmat suportul ptr Crin din majoritatea org.din Ardeal

Marius Mina said...

Filip vezi ce am scris acum doua zile "Tariceanu l-ar vrea pe Johannis"

Anonymous said...

@Marius,
Am citit,curios mi se pare opinia domnului Melescanu,e clar ca sunt doua curente in Pnl.Dar dupa alegerea lui Crin,tot pe johannis il sprijina grupul Tariceanu,Melescanu,Olteanu,etc?

Garcia Muerte said...

Cantecul de lebada al unui om care risca sa devina un balast pentru propriul lui partid.

Personal, cred ca Tariceanu va avea soarta lui Roman de dupa 2001. Diferenta este ca Antonescu nu i-a spus niciodata ca este cel mai tare. :)