Saturday, March 7, 2009

Conferinta alesilor locali PNL la Brasov


S-a discutat despre rezolutiile abrobate , menite sa ajute alesii locali si primarii PNL din tara, in situatia in care nava mama se afla in opozitie. Dintre invitati nu a lipsit Presedintele PNL , Calin Tariceanu si Crin Antonescu, contracandidatul acestuia la sefia PNL. Amandoi au atacat in primul rand politica dezordonata a actualui guvern, condus pe fata de Traian Basescu si felul in care se administreaza situatia de criza .Cei doi lideri angajati in cursa pentru presedentia PNL , au folosit prilejul pentru un scurt episod de campanie interna, promovandu-si ideile si viziunea pentru viitorul PNL.Contrandu-se reciproc, Tariceanu i-a reprosat lui Antonescu(prin lovituri tangente) ca nu a fost langa el cand se lupta cu Basescu. Antonescu n-a ezitat sa-l atinga peste degete barandu-i elegant afirmatiile, amintindu-le celor prezenti ca un adversar mai vocal decat el in ultmii ani nu a existat in PNL . "Sunt surprins sa aflu ca Dl. Tariceanu a afirmat, spre stupoarea mea, ca PNL ul nu are de unde sa produca candidati cu sanse reale pentru alegerile prezidentiale din toamna". Presedintele Ligii Alesilor Locali Ludovic Orban, a reconfirmat in fata presei suportul masiv de care Antonescu se bucura din partea lui si semnalele recente din teritoriu care se coaguleaza in favoarea contracandidatului actualului presedinte PNL:"Valul schimbarii este extrem de puternic" a declarat Orban motivand simpatia majoritatii filialelor pentru Crin Antonescu .Nu este un act de negare a prestatiei D-lui Tariceanu ci un exemplu de functionabilitate a procesului competitiv democratic in interiorul PNL. Prezenta masiva a delagatilor din tara la aceasta reuninune a mai scos in evienta si interesul tuturor participantilor pentru Congresul Extraordinar din 21 martie.
Tot astazi , intr-o declaratie de presa , vicepresedintele PNL , Theodor Melescanu a declarat intentia actualei conduceri de a sustine un candidat indepenedent pentru alegerile prezidentiale in aceasta toamna.Melescanu a confirmat zvonurile conform carora Klaus Johannis , edilul Sibiului, ar fi preferatul liberalilor care cred ca solutia "externa", are mai multe sanse de izbanda fata de cea "interna".


In avanpremiera pentru 8 Martie , o dedicatie fara voce :

free music download from kokotaru


4 comments :

Anonymous said...

Da pe Johannis la intrebat cineva daca vrea sa candideze ?
Si cine ar fi votantii lui?

Marius Mina said...

@Filip cred ca l-au intrebat si asteapta raspunsul la telejurnalul de seara.
Gafe puerile, dupa tot ce s-a intamplat in guvernul Tariceanu, toate controversele , numirile arbitrare de fosti si activi...Nu ma mai mira nimic.Nici faptul ca fostul securist de externe a ajuns ambasador la...Berlin.
Cred ca inteleg din ce in ce mai tare de ce PNL ul vrea o schimbare la varful priamidei , vremea lui Tutankamon a trecut de vreo cateva mii de ani.

Garcia Muerte said...

Johannis poate fi o solutie pentru PNL in momentul in care devine si membru de partid. Pana atunci cei care il sustin traiesc in virtual.

O intrebare pentru d-nii Tariceanu si Melescanu: care este sensul existentei PNL daca el nu produce lideri cu vizibilitate care sa coaguleze voturile romanilor la prezidentiale? Mai concret: PNL - ul este doar un club de discutii sau este si un partid politic?

Eu inteleg ca postmodernismul in politica inseamna si dezideologizare dar...de ce mai este LIBERAL acest partid? Intreb si eu ca sa ma aflu in treaba, pentru ca nimeni nu o sa il deranjeze pe Tari cu intrebari incomode. Pana la congres! :)

Marius Mina said...

Garcia, pune te rog intrebarea si pe blogul Roxanei Iordache, ea e in masura sa-ti raspunda mai logic decat mine, un biet amator...