Saturday, May 9, 2009

Crin Antonescu a intrat oficial in cursa pentru Cotroceni

[Antonescu-prim-plan.png]
Poll Realitatea TV
Voteaza-ti Presedintele aici

Delegatia Permanenta a PNL l-a desemnat oficial, pe Crin Antonescu, candidat la presedintia Romaniei. Votul a fost secret si s-au inregistrat 175 de voturi pentru si 3 impotriva.

"Primesc cu recunostinta, incredere, emotie, misiunea pe care astazi mi-o dati", si-a inceput Crin Antonescu discursul. "Nu exista onoare mai mare pe care un partid o poate da unuia dintre ai sai decat aceasta", a declarat candidatul PNL la prezidentiale.

"Le promit acum, tuturor celor care vor să vină alături de mine, alături de voi că ceea ce am făcut de aproape 20 de ani voi face înainte. Voi rămâne un visător printre contabilii de voturi și voi găsi puterea să rămân un om viu printre manechinele politicii. Eu nu candidez la președinția României ca să scap de pușcărie și nu candidez la președinția Românie ca să nu mă dea jos propriul partid. Eu nu candidez la președinția României pentru a avea o noapte de glorie și 5 ani de rușine. Eu candidez la președinția României pentru a reprezenta oameni ca voi și oameni ca atâția alții care vor veni alături de această speranță.

E un legământ pe care îl vom face și vom vedea atunci dacă majoritatea tăcută, cuviincioasă, cu bun-simț, cu bun gust și cu Dumnezeu va vorbi. Aceasta este speranța mea, și cu această speranță intru în luptă.
"

"Voi mi-ati dat mai mult decat v-as putea da eu vreodata .Nu e un moment usor pentru ca, prin aceasta decizie - pentru care multumesc si pe care mi-o asum - pornim inca o data la drum .Pe acest drum, am un sens unic: Victoria!".

Ii urez succes viitorului Presedinte al Romaniei !

18 comments :

Victor Ciutacu said...

Sa fie cu succes!

Garcia said...

Sa fie !

Marius Mina said...

Sa dea D-zeu !

raluca sandru said...

A intrat în cursă, și TREBUIE să o câștige!
Nu am nicio îndoială, că domnul Crin Antonescu este cel care, la toamnă, îl va trimite pe tovarăşu' Băsescu, acolo unde îi e locul, la gunoi, la dracu' , la balamuc, sau la Rahova.

Marius Mina said...

@Raluca, cred ca o sa-l trimita in tribune cu Becali.

raluca sandru said...

Marius ești mult prea indulgent! :) În tribune, machitorul ar fi liber. În fine, pentru noi e important ca Antonescu să fie președinte. Nu Prostenal, nu Băsescu, nu altcineva!

Marius Mina said...

@Raluca, o sa fie Presedinte.Sa-l vedem dupa decembrie.

Anonymous said...

Sa dea Dumnezeu sa reuseasca si sa putem spunem in toamna:CRIN ANTONESCU,PRESEDINTELE ROMANIEI !

tony said...

Ii doresc sa castige !

Anonymous said...

Si, ca orice om care se respecta, acest Crin n-a abdicat nici macar in ceasul al 12-lea de la principiile care l-au "consacrat", adica CHIULUL si Repetentia.

"Crin Antonescu nu-şi dezminte “calităţile” de chiulangiu. El a chiulit, sîmbătă, două ore de la şedinţa în care era desemnat candidatul partidului său pentru Cotroceni. A ajuns numai la showul electoral. Ca să-l scuze, Şică Orban a spus că liderul PNL ar fi avut o întîlnire foarte importantă la Sinaia. Dar, ajuns la faţa locului, Crin l-a contrazis spunînd că nu a avut nici o întîlnire, a avut doar chef să bea o cafea!"

QED

Marius Mina said...

@Anonymus, intodeauna un baiat destept stie sa puncteze in momentele cheie.Daca a ajuns la showul electoral e perfect.Asta era si motivul intalnirii.Vedetele nu intra primele niciodata in scena.
Si fie ca ne place sau nu, anul asta vedeta e Antonescu.

Anonymous said...

M.M

Sigur, sigura ca da :)

Anonymous said...

...dar macar sa se fi inteles cu Sica. N-ar mai fi existat penibilul moment al minciunii :)

Marius Mina said...

@Anonymus, am impresia ca tu il crezi pe cuvant pe Basescu.

Anonymous said...

MM

Nu vad care e lagura cu Basescu in acest caz.

Totusi, cineva ar trebui sa-i atraga atentia lui Crin ca daca intarzie si la prezidentiale 2 ore, ca sa bea o cafea, s-ar putea sa ramâna numai cu zatzul :)

De castigat este clar ca Crin nu castiga dar si a pierde este o arta :)

Marius Mina said...

Anonymule, ai curaj sa pui pariu ?Sau ti-e frica sa pierzi?

Anonymous said...

MM

Tu, aproape la fiecare postare, vrei sa pui pariu.

Nu pun pariuri si nici nu pun pret pe indivizii care-si intaresc convingerile cu " punem pariu?"

Marius Mina said...

Anonimule care esti, eu nu pun pariu decat atunci cand sunt sigur de victorie.