Friday, May 8, 2009

Marean Vanghelie: Madalin Voicu sa isi trimita prietena la mine


Vanghelie in direct la Stirea Zilei: "Am inteles ca pot fi acuzat ca nu am un discurs academic, ca poate nu stiu limba romana foarte bine, dar din acest punct de vedere nu cred ca e cazul. Ii spun lui Madalin ca prietena lui pe care o are poata sa o trimita intr-o zi la mine sa ma verifice. Sa nu ma confunde pe mine cu anturajul lui"
Conflictul dintre manuta dreapta a D-lui Geoana si Madalin Voicu s-a acutizat in numai 24 de ore de la anuntul exluderii sale din PSD .O situatie din care atat Geoana cat si Vanghelie nu au cum sa iasa decat printr-un exercitiu de forta , lovind bezmetic in tot ceea ce misca impotriva lor.
Spectacolul tragi-comic asamblat scenic de eminenta organizatorica a PSD(Vanghelie) ne-a convins ca se poate si mai rau decat pe vremea celui mai iubit fiu al Carpatilor. O inundatie de steaguri rosii care l-ar fi umplut de invidie pe Marx, combinata cu prim planul excesiv al presedintelui PSD dublat de locotententul Marean. Ragete complice cu reteaua de canalizare a Bucurestiului scandau in extaz "MirceaGeoanaPresedinte", eclipsand total scopul real al evenimentului. Prezentarea candidatilor PSD pentru Parlamentul European s-a produs intr-o fascinanta explozie de isterie marca Geoana &Vanghelie LTD.
Momentul promotional a culminat cu impartirea de bonuri valorice pentru Baia Centrala Grivita.

7 comments :

Anonymous said...

Cocota mica ,pe nume mihaita 4 clase,vorbeste iar cu gura plina!

Anonymous said...

In poza este si mihaita4 clase !

Filip G said...

Da Vanghelie e in grupul LIBERAL din PSD dupa tricou?
Mare prostie a facut prin excluderea lui Madalin VOICU.Da fiecare pasare pe limba iei piere,care este daca ma intelegeti!

Marius Mina said...

Filip, s-a decolorat putin, icter mecanic se numeste.

Marketer82 said...

"Conflictul dintre manuta dreapta a D-lui Geoana si Madalin Voicu..." Ce face manuta dreapta in mod normal?

http://marketer82.wordpress.com/2009/05/10/de-ce-iubesc-romania/ cum vad Romania.

Anonymous said...

din categoria “succesurilor” de campanie electorala Marean si-a facut scop de campanie de a planta piersicutze? E un altfel de borduriada? http://www.baneasa.ro/stiri/19/declaratie.html

mareanblog said...

cautam colaboratori