Thursday, May 7, 2009

Madalin Voicu exclus din PSD de Vanghelie


Deputatul PSD Madalin Voicu a fost exclsus din PSD cu o "larga" majoritate de voturi a organizatiei PSD Giurgiu, declara Marean Alamanah Vanghelie. Motivul excluderii consta in "prejudicii" de imagine aduse partidului si presedintelui Mircea Geoana. Surse din partid declara ca pozitia radicala antiBasescu care obtureaza atitudinea timida a lui Mircea Geoana fata de seful statului ar fi determinat indepartarea lui Madalin Voicu. Semnalul de fractionare al partidului condus de Geoana a fost dat, cei care trag pentru Basescu de o parte , garda veche , de alta.
"Mădălin Voicu îşi bate joc de munca unora", a spus Vanghelie care a ţinut să adauge "Mădălin Voicu este prietenul meu, îl iubesc mult".


In tot acest timp Mircea Geoana se afla in sprituri cu Valeriu Zgonea la Segarcea (cititi aici)

Mr. Geoana , are you ok?

7 comments :

anamariadeleanu said...

..oare de ce nu ma mir?!?!? [poate ca inca ma resimt dupa boala mea personala, ca stanga romaneasca are o boala cronica...]
gata! ma abtin, promit!
seara placuta!

[D][S][N] said...

Mie mi'e clar...
Almanahe e gelos pe succesul la pirande de care se bucura Madalin!... :)
Asta trebuie sa fie explicatia ! ;)

Marius Mina said...

@DSN -Medelin ii ingroapa si pe Geoana si pe vanghelie la orice capitol.

Marius Mina said...

anamaria- toata Romania are o boala....:INDIFERENTA si lenea.

dramoleta said...

Sa mai dea afara cativa si poate-si fac liberalii majoritate in Parlament :))

Rau a ajuns tara asta! Ne conduc niste analfabeti.

Marius Mina said...

@Dramoleta, daca ar fi fost doar analfabeti ar fi fost bine.

Nutzy said...

Vanghelie a ajuns Imparat, conduce doua judete Giurgiu si Ilfov si Bucurestiul unde taie si spanzura, imparte ministere si favoruri la prieteni si dame de companie.
Vrea sa il dea afara pe Mitrea cu care este ruda si acum l-a dat afara pe Madalin, tigan de-al lui si prieten de sprit si combinatii. Pe DIP, omul care l-a invatat politica l-a matrasit cand s-a opus gandurilor de marire si combinatiilor facute de tripleta de aur Giugula Enciu Stan din Consiliul General. Anul trecut pe vremea asta l-a faultat pe Oprescu, cel care l-a crescut si l-a facut Primar in anul 2000 si sprijinit la partid si l-a dat afara odata cu Oprescu chiar si pe finul lui Stoichita, cel care l-a ajutat sa ajunga Primar in 2004. Tiganu ajuns Imparat pe tacsu l-a spanzurat.