Friday, May 8, 2009

Turbulente in partidul blondelor


Se lăsa cu demiteri la greu în PD-L dacă membrii de partid nu îşi vor face "datoria" în ceea ce o priveşte pe EBa. Ca să nu vă ţin foarte mult, am să trec direct la fapte: - orice membru PD-L care va fi impus în comisiile de supraveghere la vot de la europarlamentarele din 7 iunie are obligaţia să aducă 15 membri (bunici, parinţi, prieteni) care să voteze cu EBa vrand-nevrand (asta deşi acum ceva vreme vă anuţam că obligatia de de 10 voturi per secţie). Dacă nu vor ieşi cel puţin 10 voturi din cele 15, pe numărate, la fiecare secţie de votare, se va lăsa cel putin cu demiteri din partid sau aceştia (cei care vor reprezenta PD-L în secţiile de votare) nu-şi vor primi diurnele şi banii aferenţi zilelor de vot... asta in cel mai fericit caz.
Strategii din Modrogan nu au ignorat echipele de campanie pentru EBa. Acestea ("voluntarii") vor fi constituite din membrii PD-L care vor fi ruţi (e un mod de a spune) timp de o lună de PD-L. De preferinţă echipele vor fi constituite din tineri...
Aud de asemenea că Cotrocenii supraveghează îndeaproape operaţiunea EBa. Speriat de scăderea în sondaje, Traian cel Mare e convins ca prin intrarea EBa în PE pentru a mai da credibilitate numelui.
via Ioska

2 comments :

Ruxandra-Georgeta Lungu said...

Noi o vrem pe EBA. Sa "taie" din procentele PDL!

Marius Mina said...

Ruxandra, le cam taie din procente si elan.De ce sa nu ma bucur?