Thursday, June 25, 2009

Regrupari de forte in PNL


Crin Antonescu a reusit sa-l convinga pe Tariceanu sa lase deoparte resentimentele de dupa Congres si sa stranga randurile.Impreuna cauta solutii si strategii noi pentru campania prezidentiala. Se discuta despre trei variante de manager de campanie al candidatului Crin Antonescu : Ludovic Orban, Relu Fenechiu şi Bogdan Olteanu . Membrii Biroului Politic au fost surprinsi de reaparitia lui Bogdan Olteanu in carti pentru staff-ul de campanie, cel mai uimit fiind prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, care spera să fie el nominalizat.Pe la colturile Biroului Permanent de luni se discuta si despre Dan Motreanu ca posibil viitor staff-er de campanie. Nu s-a luat insa o decizie in acest sens urmand ca zilele urmatoare sa se stabileasca o noua formula de lucru si sper, o noua strategie.
In ciuda luxajelor mediatice lansate impotriva lui Crin Antonescu, perceptia publica si increderea de care se bucura candidatul liberal in randul opiniei publice este certa.Toate studiile sociologice il pozitioneaza pe locul doi , dupa Traian Basescu, devansandu-l pe Geoana si restul iepurilor de insectar introdusi in ecuatia prezidentiala cu scopuri precise.
In 1996 Emil Constantinescu era luat in gluma de majoritatea analistilor politici care formau opinii cu ordin expres. Outsiderul de atunci a demonstrat insa ca jocurile de acasa nu se potrivesc intodeauna cu cele din laboratoarele serviciilor de caritate .
Cei implicati in jocul politic a optiunile si preferintele lor, astfel odata cu trecerea timpului si derularea in viteza a unor evenimente care tind sa intoarca toata Romania cu fundul in sus, Cativa baieti cu IQ considerabil din zona serviciilor de care Traian Basescu beneficiaza , s-au saturat de starea de promiscuitate si de "bagabonteala" generalizata implementata cu talent de rezidentul temporar de la Cotroceni si anturajul sau infractional.

6 comments :

Chat Noir said...

Uite o mişcare care îmi dă speranţe. Ca susţinător al lui Tăriceanu şi simpatizant al lui Crin ... mă regăsesc, în sfârşit, în această formulă deşteaptă. Ludovic (îl simpatizez) nu mi se pare soluţia câştigătoare. Relu ... în nici un caz. Bogdan ... nu-s sigur. Poate mai caută !

Marius Mina said...

Sa speram ca mai cauta....

Ramona said...

Revin la sentimente mai bune.
CASA DE PIATRA ! sper ca pana la toamna Crin sa-si incarce bateriile ca are nevoie iar restul sta in puterea noastra .

Marius Mina said...

@Ramona si eu sper

Claudia Muresan said...

Bogdan Olteanu e cel mai inteligent dintre cei trei. Si eu sper sa vad o echipa Tariceanu/Antonescu, pentru ca si ei si suporterii lor sunt complementari.

Marius Mina said...

@claudia, perfect de acord doar ca multi dintre cei inteligenti pot folosi si impotriva echipei in care activeaza.