Sunday, July 19, 2009

Crin Antonescu - Romania Politica

Democratia nu este nimic mai mult decat regula impusa de cei 50 plus 1 la suta care s-au dus la vot , impotriva majoritatii care a preferat sa stea deoparte. Daca o natiune civilizata crede ca poate fi si ignoranta si libera in acelasi timp, n-are decat sa astepte , pentru ca aceea clipa nu va veni niciodata.

6 comments :

nicole said...

Simt o unda de amaraciune in comentariul tau. Si mie mi-e teama de pasivitatea romanilor. Am vazut interviul cand l-ai postat, dar acum nu pot deschide inregistrarea RTV.
Sunt curioasa daca "nenea" acela vehement si virulent ar avea acelasi ton intr-un interviu cu Base.
Antonescu se descurca bine cand este atacat.Sper sa-si pastreze eleganta si echilibrul

aventoro said...

din pacate nu prea avem cu cine sa votam, toate optiunile sunt proaste

Marius Mina said...

Nicole , nu e amaraciune , e o realitate amara.Pe mine ma afecteaza mai putin absenteismul majoritar romanesc.Pe voi insa , cei de acolo, s-ar putea sa va coste mai mult decat imprumuturile FMI si cele externe contractate zilnic de un guvern de mameluci incopetenti si furaciosi.

@Sergiu, eu am cu cine, vezi materialul video de mai sus .E singura solutie acum, alta nu vad.

Florian said...

@Sergiu
Câtă dreptate ai că nu avem cu cine să votăm! Mare păcat că nu mai are dreptul să voteze Ion Iliescu, zău aşa.

Florian said...

Erată (cu scuze): Ultima frază din postul de mai sus trebuia să sune astfel: Mare păcat că nu mai avem dreptul să îl vot`m pe Ion Iliescu, zău aşa.

Florian said...

Erată (cu scuze): Ultima frază din postul de mai sus trebuia să sune astfel: Mare păcat că nu mai avem dreptul să îl votăm pe Ion Iliescu, zău aşa.