Friday, July 17, 2009

Elena Udrea , genocid pe banii vostrii


In timp ce coardele salbatice ale guvernului Boc cheltuie fara numar milioane de euro pe exhibitionismul personal si al familiei prezidentiale , bolnavii de SIDA, cancer si diabet raman fara tratament incepind din luna august .
Banii pentru tratamentul bolnavilor din judetele Suceava, Botosani, Arad, Braila sau Neamt sunt pe terminate, iar de luna viitoare situatia va deveni si mai critica, au avertizat reprezentantii Coalitiei Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice (COPAC).


Romania se rostogoleste in prapastia dezastrului si Elena Udrea pregateste 60 de milioane de euro pentru "rebranduirea" Romaniei .
Sumele sunt deja defalcate si gata sa porneasca prin transfer electronic in conturi cunoscute ,sau nu ,sub forma unor contracte cu institutii media din strainatate. Suveica preparata cu grija de clanul PDL este doar o bucata din virful eisbergului promovat recent de presedintele Romaniei. Operatiuni tipic mafiote de deturnare si money laundering , sume provenite din imprumutul FMI care vor lua drumul agoniselilor cu parola din Elvetia .
Campania prezidentiala este unul din obiectivele principale ale operatiunii "Romania Land Of Choice", parte din talhariile comise de Monica Iacob Ridzi au ajuns in bugetul de campanie ale Elenei Basescu , parte in buzunarul PDL. Strategia de furaciune s-a schimbat , fostele manute de aur ale PDL, Videanu , Blaga, Flutur s-au retras in umbra, fiind inlocuiti de multinationala Udrea & Associates .
Derbedeul dracului, Emil Boc a reconfirmat la Timişoara im­per­tinenţa Guvernului în ceea ce pri­veş­te cheltuirea "cu dedicaţie" a banilor publici. Ima­ginea "all inclusive" a Elenei Udrea este apă­ra­tă de şeful Exe­cu­tivului, pentru care nu contează nici suma şi nici legalitatea con­tractului, ci doar "promo­va­rea imaginii Ro­mâ­niei" cu orice preţ.

Si va mai intrebati : Cum a ajuns Traian Basescu un "political junkie"?

11 comments :

Anonymous said...

Misto ceasul Marius !

Anonymous said...

Astia au inceput sa calce pe cadrave la propriu.

Marius Mina said...

@vlad, mai grav ...

Marius Mina said...

@Vlad, ceasul e cool daca vrei iti dau codul html

Anonymous said...

Da Marius, vreau si eu ceasul.

Marius Mina said...

Unde iti trimit codul?

nicole said...

Iti admira toti "Cronometrul base".
Eu am lesinat de ras ieri cand l-am vazut.
Ma intreb cum putem opri hotia astora inainte de a ne distruge

Marius Mina said...

Nicole, nu ne putem pune cu ceasul care ticaie.Toate au rostul lor.Romanii trebuie sa simta ce inseamna sa "traiesti bine".Ei simt asta uitandu-se la Udrea cum incaleca si descaleca milioane de euro din banii contribuabililor.

Anonymous said...

vrabia malai viseaza si strugurii sunt acri acum...ce e faci daca baselul iese din nou bulibasa pese romani?

Marius Mina said...

Infectat de comunism, fac ce am facut si pina acum ii umplu gura cu carne .
Problema e ca nu voi mai avea cui incepand cu luna decembrie....
E dus cu dusul si consumat produsul...

nicole said...

Ma surprinde ca mai exista portocalii. Seamana...