Thursday, August 13, 2009

Elena Udrea , virusul care ucide

Semigreii partidului democrat fierb la foc continuu, atitudinea si peripetiile nonconformiste ale blondei de la turism, au dat in clocot spiritele deja incordate la maxim. Aroganta si fitzele cu care D-na Udrea trateaza comisia de ancheta precum si ignorarea sedintelor de guvern din ultima perioada, pentru ca: "nu era necesara prezenta la sedinta, pentru ca nu s-au discutat proiecte de turism" , a aprins fitilul bombei care zace de ceva timp alaturi de scheletele ascunse in dulapurile din Modrogan si Cotroceni. Concluzia majoritara in randul pedelistilor este ca Elena Udrea sfideaza efortul colectiv.
Un apropiat al lui Radu Berceanu, care i-a introdus in ecuatie si pe Vasile Blaga si Adriean Videanu, a declarat discret ca ministrii respectivi sunt pe punctul sa-si dea pantalonii jos in fata arogantei blonde, pe motiv ca-si permite sa-si faca propria agenda, fara sa tina cont de centrul personficat de personajul care joaca rolul de sef al guvernului,nemultumit la randul sau de comportamentul smecheresc al rasfatatei prezidentiale.

Breaking news:
Elena Udrea face plangere penala impotriva lui Ludovic Orban pentru calomnie
Elena Udrea
: O sa verific daca gainile din clipul pentru Romania au aviara
"Comisia lucreaza! A inceput marti cu singura varianta posibila: o sueta intre prieteni vechi, in care, la o tigara au fost explicate membrilor Comisiei zecile de articole de presa referitoare la Ministerul Turismului din ultima perioada de cei care le-au scris", scrie Udrea pe blog.Ministrul Turismului, Elena Udrea, se arata din ce in ce mai amuzata de comisia parlamentara care ancheteaza modul in care a cheltuit banii institutia pe care o conduce.Intr-un articol postat pe blogul personal, Udrea ii acuza pe membrii Comisiei parlamentare ca nu fac decat "circ si mascarada" in fata camerelor de luat vederi.

Doi responsabili din Ministerul Turismului nu s-au prezentat la audieri la comisia de anchetă motivând că sunt în concediu

3 comments :

Anonymous said...

Femeia asta se comporta precum un ''alter ego'' femeiesc al basescului.
Sau, poate mai exact, ca un ''mini me'' cu par al ''incapresedintelui'' !
Sau, de ce nu, ca o ''prima doamna'' tanara si capricioasa.

Matilda said...

Blonda are tupeul caracteristic "fetiţelor" de pe centură : le prinzi asupra faptului, iar ele îţi spun că aşteaptă tramvaiul !

Anonymous said...

" DEMOLAREA CLANULUI BASESCU"

PATAPIEVICI FACE SEX ORAL IN WC PUBLIC ICR NEW YORK !!!!
SENZATIONAL
DOAMNELOR SI DOAMNILOR DESCHIDETI NEW YORK MAGAZIN. STATI PE SCAUN SI NU LASATI COPII SAU FAMILIA SA SE APROPIE DE ECRANUL COMPIUTERILOR. PERICOL DE SOC EMOTIV SI CHIAR DE INFART. VETI VEDEA IMAGINI DEFINITIV INTERZISE FEMEILOR GRAVIDE, DESCHODETI www.nymagazin.com/posta_redactiei.html?aid=1816
NY Magazin, nr. 630

DEASEMENEA CITITI
http://www.clipa.com/ CLIPA
August 15, 2009
No. 902
IMINENTA ARESTARE A SOBOLANULUI ROSU
VLADIMIR TISMANEANU
DESCHIDETI: http://www.clipa.com/
FOARTE CURAND VA APARE IN ZIARUL CLIPA ARTICOLUL "Securistul Basescu ascunde pe spionul Tismaneanu". EL SE BAZEAZA PE DOCUMENTUL SERVICIULUI SECRET FRANCEZ IN CARE SE CERE SERVICIULUI DE EMIGRATIE SA NU ACORDE AZIL POLITIC LUI VOLODEA. MENTIONEZ DEOCAMDATA CA LUI V.T. DESI A VORBIT LA EUROPA LIBERA IMPOTRVA LUI CEAUSESCU TIMP DE DOI ANI DE ZILE I S-A REINNOIT MEREU VIZA ROMANEASCA. DATORITA REFUZULUI FRANCEZ TISMANEANU S-A DEPLASAT IN EUROPA CU PASAPORTUL PE CARE SCRIA "REPUBLICA SOCIALISTA ROMANA".
Robert Horvath Deva cineast USA www.devagallery.com/