Tuesday, August 25, 2009

Florin Calinescu, combinatii cu "inzestrarea" armatei

Pe aparatorul din oficiu al erorilor prezidentiale, shakespearianul Florin Calinescu, il leaga o prietenie sincera de Generalul Ion Efitimie Sandu , unul dintre actionarii DESINT CO , fost sef al Departamentului pentru Armamente din MAPN. Sandu  s-a ocupat dealungul timpului cu inzestrarea armatei romane si a fost subiectul unor scandaluri de presa din cauza  contractelor cu Pro Optica lui Florin Călinescu, care s-a bucurat de  contracte cu MAPN de zeci de milioane de euro.Tranzactiile s-au comportat in stilul autohton ,fara licitiatii sau in cel mai fericit caz , caietele de sarcini masluite in favoarea firmei comediantului care este. Sotia Generalului Sandu , coincidenta fericita sau nu, detinea functia de "division manager" in Pro Optica .

6 comments :

dramoleta said...

Ma si miram de unde atata iubire pt Basescu la nerusinatul asta!

Matilda said...

Actoria şi tv-ul nu erau de-ajuns ? Cîtă mizerie, o să facem hepatită de atîta scîrbă...

Stefan Minovici said...

TARGUL si Evenimentul de la Constanta a fost precedat de un altul, tot in regia Presedintiei Romaniei, a GEN. CAZACU, a Ambasadei Romaniei din SUA la Washington DC, si a firmei S.I.E. condusa de Stefan Minovici, la News-York. Vezi: ROMANIAN-AMERICAN STRATEGIC PARTNERSHIP FORUM - http://www.mic-associates.com/romanianamerican-strategic-partnership-forum-.html Toate aceste evenimente si targuri pregatesc super-contractul privind achizitionarea celor 48 de avioane americane de razboi, F-16 si F-18 si alta tehnica militara americana de virf, comsionale principale mergind catre Famiglia BASESCU si catre PD-L.

Anonymous said...

CONSTANTA BAZA NAVALAA AL QUEDA
URIASE ACTIUNE AL QUEDA PORNITE DIN PORTUL CONSTANTA.
Nave militare NATO, GRECESTI IS ISRAELIENE bat valurile a treii mari Mediterana, Marea Neagra si Agee. in cautarea unui cargo de 1600 tone banuit ca
avand la bord o banda de teroriti Al Queda, pregatita sa atace a “fresh target “.
Autoritatile grecesti si israeliene sunt de mai multe luni in alerta maxima.
Vasul urmarit Sara este proprietatea unui grec Dimitris Kokkos si aunui pakistanez american pe nume , Rifat Muhamed. Kokkos a fost proprietarul unui vas specializat in contrabanda de arme Katrina , capturat de israelieni in Ianuarie. El A CONDUS DIN ROMANIA O URIASA RETEA TERORISTA AL QUEDA.. Compania sub care este inregistrata Nova Spirit Inc conducea sub nasul autoritatilor romane operatiuni navale AL Queda din portul la marea Neagra Constanta Nador .
La 6 august sase luni mai tarziu Sara a fost interceptata in apropierea Siciliei. Echipajul de 15 marinari sa dovedit a fi o celula Al Queda avand pasapoarte false.
Asupra lor sau gasit $ 300.000 valuta ,harti detailate ale principalelor orase italiene si al Vaticanului.
CAPITANUL VASULUI SARA, ADRIAN POP SORIAN A DESVALUIT DETALII DESPRE OPERATIUNILE TERORISTE A CAROR BAZA A FOST ANI DE ZILE PORTUL CONSTANTA. VASELE PORNESC DIN PORT AVAND UN CAPITAN SI UN ECHIPAJ ROMANESC ( flotila cuprinde 4 vase purtand numele de Karine, Cristi, Sara si Twillinger ) In Nador Maroc deghzati ca marinari se urca operativi AL QUEDA. Ei preiau comanda echipajului roman. Ajunsi pe mare vasul schimba numete si steagul. In larg are intalnire cu alte vase preluand noi “marinari”. Ajungand in apropierea coastelor Europei de west dau semnale S.O.S, pretexand
ca sunt in pericol. Ajungand la tarm teroristii se pierd in masa de emigranti.
Nava Twillingher a fost capturata in apropiere de Triest cu 8 operativi pozand ca marinari romani. Kokkos si Mohamed sunt cautati cu infrigurare in jurul lumii. Ultimul ” constantean ” bun vorbitor al limbii romane este sef al opretinilor Al Queda
In Golful Piersic si Mediterana.
Investigatorii au ajuns la concluzia ca operatiunile teroriste pornind pornind depe teritoriul romanesc continua aproape nestingherite. In una din ele de curand este involvat chiar fratele preseditelui Romaniel, Traian Basescu, fost marinar de meserie. Sunt sanse ca in curand presedintele sa se intoarca la meseria initiala ,cea de capitan de vapor in portul Constanta., avand politia portuara pe urme.

Robert Horvath 26 August 2009 pentru Nipon Press

Manu said...

Este evident ca ca Traian Basescu l-a atras in PD-L pe Calinescu avand in vedere ce avantaje ii poate acesta aduce, atat din punct de vedere al imaginii cat si al influentei.

Marius Mina said...

@Dramoleta, asta e bagat in carti din anii 90, in toate cartile offshore
@Manu, este ?

@Matilda, actoria si TV ul n-au avut niciodata ceva comun cu marele maestru Calin Escu