Monday, August 24, 2009

Il sacrifica Basescu pe Stanisoara?

Traian Băsescu "NU" a fost informat de afacerile fratelui său, în condiţiile în care DSM ştia de acest lucru, deoarece il monitoriza pe unul din acţionari. Dacă această variantă este corectă,  atunci vinovat de acest caz ar fi direct ministrul Apărării, Mihai Stănişoară care va trebui sa demisioneze pentru salvarea navei in deriva .
 Băsescu a fost informat de afacerile fratelui său, dar a preferat să nege acest acest lucru în faţa opiniei publice. astfrel Stanisoara este acoperit pina se va demonstra ca are implicatii directe , asa cum circula informatiile ultimelor ore. O solutie salvatoare pe termen scurt ar putea fi sacrificarea lui Stanisoara si a altor colaboratori .O a doua solutie salvatoare , tot pe termen scurt, ar fi si demiterea tupeistei de la turism , care surescitata si nevrotica ar putea arata cu degetul spre familia Basescu si fondurile de campanie obtinute prin sistemul traditional de "tilharie cu statul".Altfel Basescu risca o scufundare la mare adancime fara tubul de oxigen.

udrea Elena Udrea are liber la construit pe un teren pe care trebuia să treacă iniţial un bulevard 

2 comments :

Anonymous said...

Regula jocului zice ca Ministrul Apararii trebuie demis. Un motiv in plus ar fi ca acest scandal s-ar putea sa mai atenueze scandalul impotriva udrei.

Marius Mina said...

Daca pleaca Stanisoara fara Udrea e zero ca efect de scena.Oricum "petrecerile" se vor tine lant.