Friday, August 28, 2009

Traian Basescu , scenarii si conspiratii pentru iesirea din criza




Motto: Basescu este un om rau, capabil sa faca foarte mult rau (C T Popescu)

In urma cu cateva ore , un comunicat al Administratiei Prezidentiale ne avertiza ca Presedintele Romaniei va lamuri situatia exploziva creata in ultima perioada, in care rolurile principale sunt jucate complici ai apropiati ai nucleelor de putere din Romania.
"Presedintele Romaniei va explica la momentul oportun ce se afla în spatele manipularii politico-mediatice care vizeaza discreditarea statului". Acest moment al oportunitatii poate veni atunci cand piesele de sah vor fi asezate la locul potrivit pe harta de lucru a strategilor din bucataria prezidentiala.
Dupa cum ne-a obisnuit deja, Presedintele Romaniei poate inventa si arunca pe piata orice ipoteza care i-ar putea diminua sau chiar anihila caderea in golul popularitatii, acum in precampanie electorala.
Unul dintre scenariile pregatite de profesionistii de imagine ai lui Traian Basescu este complotul extern in complicitate cu moguluii de presa autohtoni care , in viziunea scenariului, fac jocurile dusmanilor poporului.
Avand in vedere datele tehnice de care dispune echipa de salvamari ai quasi-naufragiatului Domn Basescu putem anticipa o miscare spre zona conspirationista .
Am scris intr-un post anterior despre speculatiile care il infatisau pe Mircea Basescu alaturi de persoane importante ale comertului cu armament, la Exhibition Aircraft Defence and Security, imbracat in costum alb , cu ochelari de soare, asa cum ii sta bine unui adevarat businessman autohton . Am punctat eroarea mass mediei care il confunda pe Mircea Basescu cu venerabilul maestru Nicolae Cristescu , care activeaza in Loja Grifin Tartasesti subordonata MLNR , condusă de Marele Maestru Eugen Ovidiu Chirovici, unde este coleg cu Aurel Cazacu, Romeo Oita dar si cateva personalitati marcante ale PD-L, printre care , Razvan Murgeanu si Sorin Frunzaverde , apropiat al D-lui. Geamanu prin legaturi de rudenie. Confuzia dintre Mircea Basescu si Nicolae Cristescu s-a confirmat si in emisiunea "Ora de Foc" pe Realitatea Tv, unde atat Nicolae Ulieru cat si Dl.Mihai Daraban , presedintele Camerei de Comert Constanta au facut referire la prezenta alaturi de ceilalti participanti la expozitia de tehnica militara si navala, a D-lui Nicolae Cristescu care dupa spusele D-lui Nicolae Ulieru ar avea legaturi cu mediul de afaceri speciale. Nicolae Cristescu este cunoscut ca unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din Romania care are si legaturi cu lumea interlopa .Prieten de afaceri cu fostul primar al Sectorului 1 , Vasile Gherasim (PDL). Este greu de crezut ca informatii care tin de siguranta nationala nu sunt transmise sefului statului in timp util. Faptul ca Dl. Nicolae Cristescu a preluat o parte din activele firmelor lui Omar Hayssam, imediat dupa extractia acestuia, ar fi trebuit sa constituie un subiect fierbinte pe biroul Presedintelui Romaniei , care probabil va afla tot din presa , ca de fiecare data, atunci cand "adversarii politici" vor sa-i tulbure buna dispozitie.
Concluzia mea personala este ca batista pe tambal asezata in jurul confuziei supermediatizate , dintre Mircea Basescu si maestrul Nicolae Cazacu, lipsa de reactie si amanarea unor dezmintiri din partea D-lui Mircea Basescu ,indica o concentrare de forte pe acest segment de informatie , deja incoltita in media.
Poate transformata relatia de afaceri, odata deconspirata, intr-o conspiratie in care Dl. Nicolae Cristescu sa fie distribuit cu forta in rolul Acarului Paun?
Evident ca scenariul "conspiratiilor masonice" i-ar veni ca o manusa, dupa devoalarea implicarii fratelui presedintelui in afacerile cu armament si tehinca militara. Traian Basescu are intodeauna in maneca planuri de salvare care sa-l scoata din dificultate. Un subiect care s-ar vinde inca bine pe piata , care poate fi ingurgitat lejer de catre cei a caror mentalitate se incapatneaza sa ramana blocata in zodia naivitatii care au permis pina la degradare, malignizarea Romaniei sub bagheta lui Traian Basescu si a Elenea Udrea.
Indiferent de planurile machiavelice ale lui Traian Basescu ,daca indivizi ca acestia au reusit sa impregneze Lojele Masonice din Romania , sunt convins ca adevaratii masoni patrioti care si-au pus viata in slujba neamului si a Romaniei Moderne , A.I Cuza, Nicolae Balcescu, Titulescu, Alecsandri ,au toate motivele sa se rasuceasca in mormant.



No comments :