Sunday, September 20, 2009

Cozmanca ii "intinde covorul" lui Basescu

Ion Iliescu a declarat ca gestul lui Octav Cozmanca de a ataca "global" formatiunea "intinde covorul" pentru Traian Basescu, si ca ,daca acesta ar accepta sa devina seful de campanie al lui Sorin Oprescu, "lucrurile devin cu atat mai grave".
"Mi se pare total nepotrivit momentul ales de dl. Cozmanca, inceputul campaniei prezidentiale. Fiecare are parerile, optiunile, preferintele sau concluziile sale. Are probabil (Cozmanca, n.r.) si motivele proprii de nemultumire si de reprosuri la adresa unora sau altora.
Dar mi se pare nefericit momentul pe care si l-a ales si total nepotrivit atacul global la adresa PSD. Aceste atacuri nedrepte la adresa PSD e un fel de a-i intinde covorul lui Traian Basescu. Nu stiu daca avea aceasta intentie, banuiesc ca nu, dar obiectiv, asta face", a comentat Iliescu ."Lucrurile devin cu atat mai grave. Daca decide sa reprezinte interesele lui Sorin Oprescu - el are dreptul de a candida, ca orice persoana- care devine in acest moment contracandidatul lui Mircea Geoana, va fi o accentuare a acestui gest de acum".

De asemenea, Iliescu spune ca Octav Cozmanca nu are de ce sa fie sanctionat de organizatia din care face parte pentru ca s-a suspendat din partid.
Cozmâncă are deja în linii mari reţeaua stabilită şi în săptămânile viitoare rândurile susţinătorilor se vor îngroşa cu alţi şi alţi social-democraţi nemultumiti de prestatia lui Geoana.


Breaking: Basescu isi va anunta ultimul candidatura, pe 10 octombrie


Cozmanca s-a autosuspendat si critica dur conducerea PSD


1 comment :

Matilda said...

Cozmîncă era de mult nemulţumit că nu a fost în cărţi cînd s-a împărţit caşcavalul guvernării. Cînd a primit ce-a cerut, PSD era cel mai bun partid, iar acum... Aşa arată politica dîmboviţeană.