Sunday, September 27, 2009

Diversiuni , scenarii si disperarea lui Basescu

Cu cat se apropie mai tare alegerile prezdientiale, echipa de bucatari strategici ai lui Traian Basescu lucreaza intens la provocarea si promovarea unor bombe publicitare in tentativele lor disperate de a-i petici imaginea zdrentuita presedintelui in exercitiul disfunctionaltatii . Cu sanse din ce in ce mai slabe sa prinda un al doilea mandat ,scazand drastic in ultmile 3 luni, se impun masuri radicale si cheltuieli fara limita pentru a cosmetiza tocana procentuala care-i da arsuri de gradul 3, d-lui Basescu. Sondajele recente au indicat o scadere masiva sub 30% fapt care va determina in saptamana care urmeaza aparitia pe piata sondajelor surprize fardate stringent care-l vor indica dureros de victorios pe Basescu, undeva in jurul a 40%. Durerea de splina ii va apuca pe cei din ferma prezidentiala cand vor da cu ochii in exit poll-urile din 22 noiembrie. Daca va exista aceasta data in calendarul public al presedintelui Romaniei de azi .
PD-L a închiriat Sala Palatului şi pentru 10 octombrie, şi pentru 17 octombrie, au declarat, pentru "Gardianul", surse din partid. Demersul PD-L de închiriere în două date diferite, cu costurile aferente, a Sălii Palatului se datorează faptului că Traian Băsescu nu le-a spus nici măcar democrat-liberalilor data precisă în care urmează să-şi anunţe candidatura. Motivul oficial al închirierii sălii este Conferinţa Naţională a PD-L, la care sunt aşteptati 6.000 de invitaţi din ţară şi străinatăte.
Semn ca e loc si de nunta si de botez in familia prezidentiala, intrebarea este , cine plateste cheltuiala? Ministerul turismului sau cel al sportului?
In ce priveste "remanierea" sub regim de urgenta a PSD ului de la Guvernare , Dan Nica se lauda ca are in joben un iepure de camp pentru colegii de coalitie .

2 comments :

Anonymous said...

Din banii mei si a parintilor mei, din pacate. Basescul, patronul guvernului fesenist de vis, are buget nelimitat, doar sa mai prinda un nou mandat si familia comunista sa poata continua impreuna la guvernare si administrarea bugetului.

Marius Mina said...

Alexandru, ramane de vazut...