Friday, September 18, 2009

Elena Udrea complice cu Corpul de Control al lui Boc

Secretul succesurilor : Ciocanul

Apropierea Elenei Udrea de Traian Basescu a virusat practic toate celulele PDL ului si ramurile adiacent productive. Odata cu declansarea urmaririi penale impotriva ei, socul va fi resimtit si suportat de tot angrenajul PDL , riscul de a dinamita procentele acestui produs propagandistic a devenit ingrijorator pentru cei care isi castiga existenta , cinstit si corect , precum D-nii Adriean Videanu si Radu Berceanu

Corpul de Control al premierului a iniţiat procedurile pentru declanşarea unei investigaţii la Ministerul Turismului, prin care să verifice inclusiv contractele de publicitate şi achiziţiile efectuate de instituţie în ultima perioadă, au declarat, vineri, surse guvernamentale. Acţiunea de control a fost aprobată de Emil Boc în urma unei solicitări formulate în acest sens de ministrul Turismului, Elena Udrea. Ordinul de declanşare a controlului a fost aprobat de premier şi dat deja în lucru", au spus sursele citate de Mediafax. Pina in prezent activitatea Ministerului Turimsului era verificată numai de catre Autoritatea Naţională de Reglementare şi Monitorizare a Achiziţiilor Publice (ANRMAP), dar că au fost solicitate şi verificări din partea Corpului de Control al Guvernului. Presedintele acestui organism de control este Cristina Traila, un apropiat colaborator al Elenei Udrea.

6 comments :

Anonymous said...

Marius iti spun eu, din proprie experienta, ca CC-ul PM-ului este un fel de "vax-albina- crema- pucci".
"Corpul" asta reprezinta, nimic altceva, decat un control intern banal la dispozitia PM-ului, fara sa fie indrituit la "atributii speciale".
Sunt destule exemple de rapoarte ale CC al PM cu care s-a dorit influentare parchetelor fara ca acestea sa si aiba vreun rezultat asupra procurorilor.

Eu speram, din titlu + poza, ca ne propui un subiect "mustos" legat de obiectul pe care il "tine in mana" udrea si "piticul erotic" din fruntea GVR-ului.

Anonymous said...

"... pentru cei care isi castiga existenta , cinstit si corect , precum D-nii Adriean Videanu si Radu Berceanu"?! Asta-i banc???

Marius Mina said...

Vlad , stiu , tocmai de aceea am si punctat pe caterinca de Buzau.
M-am legat si d eobiectul muncii D_nei Udrea, chiar sub fotografie remarca mea

Marius Mina said...

Anonymus, nu e banc e doar putin la misto...::))

Dobro said...

nici nu mai stii ce sa crezi: n-am vazut niciodata un caz in care presa sa se coalizeze in asemenea hal impotriva unui subiect. raman totusi cu o intrebare la care nu mi-a raspuns nimeni - daca udrea era atat de vinovata pe cat se spune, de ce cei din comisie au dat pana acum verdicte numai pe forma si nu au gasit nimic penal in contracte?

Marius Mina said...

Dobro-ptr ca a refuzat sa prezinte toate documentele , contractele etc,De unde probe beton fara documente?