Tuesday, September 15, 2009

Geoana Presedinte

Nu intrati in panica dar legati-va pentru orice eventualitate , centurile de siguranta nationala

Intestiniada guvernamentala intra in turnanta pe ultima suta de metrii, este optiunea lui Traian Basescu de a scoate PSD din cartile guvernarii pentru a-si putea face de cap in teritoriu, santaja si corupe alesi locali din zona adversarilor , turism electoral cu acte in regula si tot tacamul unor fraude ceva mai mari decat cele de la europarlamentare. Dupa informatiile sosite din teritoriu si centralizate in banca de date , putem anticipa o campanie deosbit de violenta, mai agresiva decat cea din 1990. Se lucreaza la firul ierbii , se contacteaza oameni influenti , interlopi, fete bisericesti, lideri ai minoritatilor nationale inclusiv cea maghiara, orice poate aduce o mana de voturi in plus in corabia nebunilor .
Voturi pentru disperatul national in exercitiu. Se recurge la amenintari (cazul Mona Pivnicieru nu este singural), constrangeri, santaje sau dupa caz, promisiuni si mult cash, enorm de mult , Doar nu va inchipuiti ca in ultimii 5 ani clanul portocaliu nu a produs indeajuns sa-si poata permite chsltuirea a sute de milioane pentru a-i asigura imunitatea lui Don Basescu. In Bucuresti se incearca penetrarea zonelor de influenta PNL si PSD prin formula "cine misca nu mai misca". Celor care refuza sa negocieze voturi pentru Zeus li se atrage atentia codificat in jargonul dimplomatic european al colegilor D-lor Silvian Ionescu si Vasile Blaga: "ai grija pe unde treci strada ".
Planurile de atac converg in unghiul de incidenta marcat de expulzarea PSD din guvern si preluarea controlului total al butoanelor puterii . Numai ca fiecare virus are si o solutie antivirus, lasandu-i fara cvorum .PNL a anuntat primul in urma cu cateva zile ca va absenta de la balbaielile lui Boc.
Inspirati de
jocul la ofsaid al liberalilor , coaltia PSD-PC a preluat din zbor solutia salvatoare. Planul este urmatorul : lipsa de cvorum pina la alegeri , magistratii boicoteaza prezidentialele, Basescu ramane fara mandat fix la 5 ani de la preluare si uite asa Geoana ajunge si el presedinte(temporar) ca se-nvata in brate . Demiterea guvernului Boc si organizarea de alegeri prezidentiale cu telespectatori providentiali, Traian Basescu si Elena Udrea.

Via Ioska Buble aflu ca se pune de o motiune de cenzura impotriva guvernului de unitate si incompetentea nationala Basea-Boc -Geoana

Conducerea UDMR a transmis semnale către conducerea PNL prin care anunţă că intenţionează să semneze o moţiune de cenzură împotriva Guvenrului Boc. O decizie finală va fi luată în următoarele ore şi prin urmare s-ar putea ca moţiunea de cenzură să fie depusă joi la birourile permanente ale celor două camere ale Parlamentului şi apoi în c.ca o săptămână să fie şi discutată în Parlament.

UPDATE: Informaţia mi-a fost confirmată de Verestoy Attila şi Laszlo Borbely şi va fi oficializată în această seară.


3 comments :

dramoleta said...

Macar pentru cateva zile. Altfel il bate nevasta-sa :)))

Matilda said...

Cam devreme s-au ascuţit săbiile, iar tăişul lor deja e murdar! Vom asista la o-ntrecere între scenarii, cel mai agresiv şi mizerabil va fi al lui Don Băse.

Marius Mina said...

Important este ca Geoana si-a asumat scoaterea PSD de la guvernare, la ordinul discret al lui Basescu.