Monday, September 14, 2009

Mona Pivniceru susţine că serviciile secrete au ameninţat-o cu maltratarea

Preşedintele Asociaţiei Magistraţilor, Mona Pivniceru, a fost ameninţată că i se va sparge casa şi că va fi maltratată. Ameninţările au venit pe adresa Asociaţiei şi, potrivit preşedintelui acesteia, în spatele lor s-ar afla serviciile de informaţii. Mai mult, se pare că Mona Pivniceru nu este singurul magistrat vizat de aceste ameninţări.
"Având în vedere că magistraţii au avut ceva probleme cu SRI-ul în Târgu-Neamţ, este posibil să fie aceia. Dar pot să fie şi din alte zone. Nu e nicio certitudine din ce zonă ar veni. Ameninţările au fost trimise pe adresa Asociaţiei Magistraţilor şi de acolo mi le-au redirecţionat mie. M-au amerninţat că îmi vor sparge casa şi că voi fi agresată fizic. Şi Serviciile Secrete sunt foarte reactive în ceea ce ne priveşte. În situaţia asta nu sunt numai eu, ci toţi cei care am fost purtători de cuvânt ai colegilor în perioada aceasta", a declarat, la Realitatea FM, Mona Pivniceru.

4 comments :

Roxana Iordache said...

Cred că ţi-ai adus aminte de iunie '90. Bine că eşti unde eşti.

Marius Mina said...

Roxana, o sa fie mai rau ca in '90, insa de data asta inamicul public nr.1- Traian Basescu va iesi din cursa ingenucheat .

Roxana said...

Să te-audă Dumnezeu!

Marius Mina said...

Depinde si de noi intr-o oarecare masura si nu uita :
NUMAI IMPREUNA PUTEM REUSI !