Saturday, October 3, 2009

50% din pesedistii capitalei l-ar vota pe Oprescu


Alarma de gradul 1 in echipa lui Mircea Geoana, un sondaj efectuat ieri in timpul congresului extra-ordinar care l-a lansat pentru a treia oara pe candidatul preferat de Traian Basescu pentru turul doi in campania prezidentiala , il crediteaza pe Sorin Oprescu cu 50% din intentia de vot a masinariei social democrate bucurestene..
Acest rezultat i-a surprins total pe mai marii pesedişti.Surse din PSD spun că lui Geoană i-a picat foarte prost acest barometru şi că, la lansarea de pe pista aeroportului Băneasa, motoarele sale au cam strănutat de supărare. Prin PSD se spune că atitudinea celor din Bucureşti nu este întâmplătoare, câtă vreme există şi un puternic curent anti-Vanghelie. Mai mult, unii demnitari pesedişti s-au bucurat că n-au fost nevoiţi să fie la recenta manifestatie a PSD de la RomExpo.

Din surse bine intentionate am aflat ca Sorin Oprescu isi va anunta , "decent si discret ", candidatura luni 5 octombrie 2009.

"Suntem conduşi de golani şi de ţigani"(Credeam ca numai la PDL sunt concentrati rasisitii natiunii), a fost una din replicile celor din teritoriu. Revenind la Bucureşti, situaţia proastă a lui Vanghelie este dată şi de plasarea proastă a lui Geoană în sondajele din Capitală, ceea ce arată incapacitatea lui Vanghelie de a mai mobiliza organizaţia. Cu toate astea, Vanghelie rămâne o figură populară şi exotică a PSD-ului, de care partidul s-a folosit cu brio în anul de concubinaj cu PDL. Pe lângă mişcarea de la Bucureşti, o altă fandare importantă s-a petrecut, la nivel de lider, la Vrancea. În debutul Consiliului Naţional, Marian Oprişan şi-a cerut public scuze în faţa colegilor că a fost de acord cu intrarea la guvernare, episod ce le-a provocat dezgust multor pesedişti.(Corina Dragotescu-Impactnews)

4 comments :

Filip G said...

Am discutat si eu cu o amica ,a fost la congres la Bucuresti.Dincolo de ce sa vazut pe stica nemultumirile sunt mari.
Iar Geoana va achita nota de plata la alegeri,apoi va dispare si din fruntea PSD-ului.
Daca tot am intrat la guvernare nu puteam rezista inca 2 luni?
Noi in teritoriu am platit cu functiile ,voi la centru sunteti Ok.
Asta ar fi pe scurt rezumatul CONGRESULUI.

Anonymous said...

Ultimul sondaj. TB = 28,4 %; MG = 23,1 %; CA =22,9; CVT = 12,3 %; Oprescu inca nu apare.

Daniel Mălăelea said...

Cine a facut sondajul? Cine l-a comandat?

Marius Mina said...

anonymus, ai inversat procentele lui Geoana cu cele ale lui Antonescu.