Sunday, October 4, 2009

Il Padrino, Don Bassino

Update: Traian Basescu : Nici eu nici guvernul nu ne-am propus sa scoatem tara din criza
"Vreau să ştiţi că nici Guvernul nici eu nici Banca Naţională nu ne-am propus să scoatem ţara din criză, pentru că nu se poate. Criza economică este o criză globală, iar România este dependentă de ce se întâmplă la nivel global şi în mod deosebit pe piaţa europeană. (...) a declarat Basescu la Ludus , jud.Mures

S-a lansat programul "PRIMUL DAR" pentru campania lui Traian Băsescu


S-a întâmplat aseară în Sânicolaul Mare, judeţul Timiş, adică în aceeaşi zi în care preşedintele Traian Băsescu la insistenţele poporului a decis să îşi anunţe candidatura. Dupa vechile obiceiuri mafiote , darul la mplic , parte din recunostinta locotentnetilor din teritoriu pentru Cappo di Tutti Cappi -Traian Basescu (aka Piratul). EL a fost invitat să meargă la o nuntă în localitate, scrie Ioska . Nu a mai ajuns şi nu se ştie din ce motive. În schimb, acolo au ajuns primarul PD-L al localităţii, un anume domn Groza şi deputatul de zonă (evident, că tot PD-L) Alin Popoviciu. Cred că se înţelege de la sine că toată seara lumea a vorbit doar despre lansarea în cursa prezidenţială a lui Traian Băsescu şi cei doi miri au cam fost lăsaţi deoparte. Dar nu asta e problema. La un moment dat, domnul deputat Popoviciu împreună cu primarul au trecut la speach-uri în sprijinul lui Traian Băsescu.
Momentul culminant a fost acela când domnul deputat acompaniat vârtos de domnul primar au cerut nuntaşilor să scoată două plicuri, nu doar unul - "La această nuntă e nevoie de două plicuri - unul pentru miri şi unul pentru campanie domnului preşedinte. Domnul preşedinte are nevoie nu doar de votul nostru ci şi de banii noştrii. Să dăm fiecare cât putem pentru campania domnului preşedinte care ne-a omorat aşa de tare azi, aici, la Sânicolaul Mare".

PS: La nuntă nu au fost doar pdl-işti... Oamenii au fost oripilaţi de iniţiativa domnului deputat şi cred că efectul a fost unul invers.

Avocatul lui Basescu, reprezentant al PDL in BEC.

No comments :