Friday, October 16, 2009

Basescu: Americanii-s de vina !

"Coaliția s-a rupt din cauza lui Oprescu" - O altă informație bombă legată de Sorin Oprescu a fost furnizată azi de Băsescu, într-un interviu la RRA, în care oligofrenul a afirmat că plecarea PSD din guvern a fost produsă din cauza lui Oprescu . "Problema a fost determinată de interesele PSD și ale domnului Geoană...Dacă ați urmărit atent sondajele, de după intrarea lui Oprescu în cursă, acesta ajunsese foarte aproape, la 2-3 procente de Geoană. Și atunci, americanii i-au spus "domnule Geoană, riști să nu intri în turul doi, singura soluție ar fi să generezi o polarizare masivă între cele două partide mari. Polarizarea s-a produs!"

4 comments :

sandman said...

Oligofrenul ne crede pe toti timpiti. O tot abureste in fel si chip, in loc sa-si recunoasca vina de a fi dus tara pe marginea prapastiei, impreuna cu clica lui.

Lilick Auftakt said...

Toti sunt de vina: Oprescu, americanii, poate chiar si martienii. Numai el nu.

Matilda said...

Bine că ne-a luminat !
Fierbe-n spume prezidentul; să vedem ce mai spune în continuare, mai ales după invitaţia pe care ambasadorul SUA i-a făcut-o lui Oprescu !

nicole said...

Lui base americanii i-au trantit usa in nas. Si au devenit "baietii rai". Si europenii sunt "baieti rai" pentru ca il sprijina pe Johannis.:D