Monday, October 12, 2009

Basescu fara scrupule materne


Mama D-lui Traian Basescu , Elena Băsescu, a fost internata in urma cu cateva zile la Spitalul Oncologic din Bucuresti pentru o interventie chirurgicala de urgenta. Surse din cadrul spitalului mi-au confirmat internarea dar au mari rezerve in ceea ce priveste diagnosticul sau justificarea interventiei chirurgicale speculate in presa. Este foarte posibil sa asistam la o noua manevra de campanie a fiului risipitor fara scrupule de niciun fel. Nu m-ar mira un asemenea gest descalificant al Presedintelui Romaniei , caracterul si stilul sau ma indreptatesc sa trag ca si pina acum concluzia ca acest individ este capabil sa-si vanda sufletul pentru interesul personal . Ieri seara la Divertis Mall , machiavelicul Traian Basescu isi incerca din nou talentul de "drama queen" cu o poezie compusa parca de un elev de clasa a 3 a in care deplangea cu lacrimi electorale, ca la debarcarea lui Stolojan , disparitia mamei, gest care, coroborat cu internarea mediatizata a mamei presedintelui fac parte dintr-o meschinarie electorala vanduta sub pretul pietei de strategii carnivori ai d-lui Basescu. Cand vinzi tot ce ai mai scump pe lume, copii, sotia si mama, inseamna ca metastaza diavolului te-a cuprins definitiv.

"In ciuda varstei inaintate, Elena Basescu (80 de ani) a dovedit ca inca are o sanatate de fier. Ieri, a doua zi dupa ce a fost supusa unei complicate operatii la san, mama presedintelui s-a externat de la Institutul Oncologic "Prof. dr. Alexandru Trestioreanu" din Capitala. Ea a parasit spitalul in scaun cu rotile, dar zambitoare si plina de viata"
. scrie Libertatea

Operatia la san suferita, luni, de mama presedintelui a fost un mare succes. La circa 24 de ore dupa interventie, Elena Basescu a primit acordul medicilor de a parasi spitalul si, probabil, va continua recuperarea . Putin slabita, dar zambitoare, tanti Jenica, asa cum o striga apropiatii, s-a externat ieri, la ora 13.30, insotita de nora sa, Maria.


A plecat zambitoare din spital


Cititi si Mastile Uratului de Cristian Tudor Popescu

8 comments :

Lilick Auftakt said...

http://www.gandul.info/opinii/mastile-uratului-4980258

Marius Mina said...

Merci Lilick

dramoleta said...

Ar fi o crima. Nu e frumos ce spun acum - ar trebui sa-i acord prezumtia de buna credinta in privinta mamei sale - dar il cred in stare si de asa ceva!

Marius Mina said...

Dramoleta- n-ar fi nici prima ,nici ultima

Anticelulitice said...

Si totusi poate aceea femeie e chiar bolnava.... :-<. La urma urmei e om si se poate imbolnavi mai ales la varsta sa....

Gradinarul care nu cumpara castraveti said...

Daca e intradevar bolnava mama lui Basescu, nu merita si ea putina "privacy"? Adica fiul ei se apuca sa-i popularizeze "problemele de sanatate" la Divertis? De ce nu ne vorbeste Basescu de istoricul sau "urologic" demn de un adevarat "lup de mare" cu cate o nevasta in fiecare port? E mult mai interesant/picant!
Un mincios odata, e un mincinos totdeauna. Basescu a deschis gura? E O MINCIUNA!

Gelu said...

Nu se poate! Nimeni nu poate fi atat de ticalos! Ba se poate! Cine l-a pus pe Stolojan sa se retraga, cine-a plans la retragerea lui Stolojan, este in stare nu numai sa simuleze boala mamei lui ci si s-o omoare doar ca sa aiba motiv de-a plange.

Toma Necredinciosul said...

"In ciuda varstei inaintate, Elena Basescu (80 de ani) a dovedit ca inca are o sanatate de fier. Ieri, a doua zi dupa ce a fost supusa unei complicate operatii la san, mama presedintelui s-a externat de la Institutul Oncologic "Prof. dr. Alexandru Trestioreanu" din Capitala. Ea a parasit spitalul in scaun cu rotile, dar zambitoare si plina de viata"
N-a avut nici pe dracu! Campanie electorala! O operatie de cancer de san implica extirparea sanului, extirparea ganglinilor din axila si se lasa tuburi de drain in cicatrice. O femeie la 80 de ani sa treaca printr-o astfel de operatie si sa fie externata a doua zi : IMPOSIBIL!
Basescu este un excroc fara scrupule. Cum si-a permis sa amane operatiile adevaratilor bolnavi de cancer din ziua in care a fost ma-sa "operata" trebuie investigat! Este abuz, este umilirea oamenilor bolnavi. Este o crima!