Friday, October 30, 2009

Basescule , UE ti-am spus !


Băsescu a declarat, la plecarea spre Bruxelles, că România se va poziţiona, la summit-ul informal al Consiliului European împotriva oricăror soluţii care vizează reluarea ratificării Tratatului de la Lisabona în ţările membre UE ca urmare a unor exigenţe ale Cehiei. Astazi, dorinta inteligentului om de stat care este ,a fost indeplinita :

Liderii UE acceptă cererile Cehiei pentru ratificarea Tratatului european

Tratatul de reformare al Uniunii Europene a trecut de un nou obstacol după ce liderii europeni au fost de acord cu o cerere a Cehiei în schimbul ratificării acestui acord.Noul tratat va "moderniza" luarea deciziilor şi va impulsiona rolul blocului european pe scena mondială. De asemenea va crea un post de preşedinte UE.
De mentionat faptul ca o atitudine similara a avut si europarlamentarul socialist , Adrian Severin, fost coleg de partid si doctrina cu inca presedintele Romaniei, un om de la care mai aveam vreo doua pretentii, m-a convins ca orice vine din trecutul rosu al structurilor romanesti de partid si de stat sunt in fapt niste rebuturi toxice.
Domnilor va udrez succesuri in continuare si sper ca la urmatoarele alegeri, fie prezidentiale sau europarlamentare sa nu ne mai oferiti ocazia sa alegem intre trecutul rosu si prezentul portocaliu .

Stolojan: Pina scapam de criza kanch pensii, salarii taiate , foametea bate la usa
Până scăpăm de criză bugetarii vor primi salarii mai mici, iar pensionarii nu-şi vor mai primipensiile întregi. Declaraţia a fost făcută la Realitatea FM de prim vicepreşedintele PD-L, Theodor Stolojan. Această măsură poate fi luată în condiţiile în care ţara noastră nu primeşte banii la timp de la FMI şi Comisia Europeană.

4 comments :

Anonymous said...

Socant, aproape ca nu-mi vine sa cred: cu alte cuvinte vreti sa spuneti ca rahatul ala de parlament european n-a tinut cont de viziunea (vizuina, ca are privire de vulpoi mahmur) marelui matroz?... referendu' lor de golani.
Nenorocitu' asta de marinel s-a gandit o clipa ce consecinte ar fi avut respingerea cererii Cehiei?...ca poate si Ro ar putea fi vizata de o forma similara de revendicari in cazul existentei unui precedent european ? ... mai degraba cred ca nu si-a chinuit pseudo-neuronul...
Q

Marius Mina said...

Deloc socant, asta e Basescu, mai mult de unde daca nu poate?

Anonymous said...

Vorba vine "socant".
Imbecilu' asta crede ca poate avea un cuvant de spus in politica europeana, uitand probabil de "atentia" cu care a fost gratulat de mai virulul Berlusconi, Freulein Merkel...nici macar vecinul de la sud nu l-a miluit cu vreo privire.
Daca presedintele Norvegiei (vezi udrea of pleshkoi) ar fi fost de fata, s-ar fi schimbat situatia, nu-i asa ?
bitter lol
Q

Marius Mina said...

Chiar atat de dificil sa va dati seama ca individul Basescu este defect pishic?