Tuesday, October 6, 2009

Bogdan Olteanu , viceguvernator BNR

Fara sa stam prea mult pe ganduri ne-am trezit cu alegeri partiale in Colegiul nr 1 Bucuresti. Bogdan Olteanu se retrage in urma unei decizii foarte dificile si plin de regret ca va trebui sa-si abandoneze promisiunile facute alegatorilor sai .In consecinta, napucam sa scapam bine de Basescu si iar la munca, asta e democratie fir-ar ma-sa a draqului?

Cristian Popa si Mugur Isarescu au fost singurii care au primit in unanimitate aviz favorabil pentru un nou mandat in conducerea BNR, pentru Florin Georgescu a fost o singura abtinere, in timp Bogdan Olteanu a primit 27 de voturi pentru, 14 contra si o abtinere. Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR, nu a primit aviz favorabil pentru postul de viceguvernator pe care a candidat, in conditiile in care a primit 24 de voturi contra, 14 pentru si trei abtineri. Daniel Daianu(n.r.fara pregatirea si experienta necesara unui finantist ) si Silviu Cerna nu primit nici ei suficiente voturi pentru un aviz favorabil. Daca n-ai o matusa Tamara e buna si bunica Gizzela.

Daianu, despre numirea lui Olteanu la BNR: A functionat masina de vot

Pe de alta parte, Mugur Isarescu a recunoscut in fata membrilor comisiei ca si-ar fi dorit ca in conducerea BNR sa fie numiti "specialisti care sa aiba experienta bancara, si nu de orice gen, experienta , deoarece BNR este integrata in proportie de 70% in sistemul bancilor centrale europene".

6 comments :

Shadow said...

E o mizerie Marius.

Sa nu obtina voturi Daianu, Croitoru si sa obtina Olteanu este o magarie care o sa-l coste pe Antonescu. Nu sunt in stare "camilele" din PNL sa stea departe de "potul de miere" nici de frica.

nicole said...

Pregatirea lui il recomanda pentru acest post? Chiar nu stiu ce studii are (scuzati ignoranta, va rog :D).

Anonymous said...

ma mina,ca asa va adresati voi taranistiI,deci ma mina,o balmajesti tu,dar nu-ti iese socoteala,27 de voturi pentru, 14 contra si o abtinere.ma mina pai psd+pc-11,pd-l-11,udmr+minoritati-3,ma mina daca nu-l votam noi,iesea Olteanu "vostru" vice la Pastele Cailor,ma tradatorilor,de ce nu l-ati votat ma?vezi ma ca d-l Basescu se tine de cuvant,a fost omul a negociat,a iesit el primul cu motiunea,ce vroiai ma sa stea sa va bateti voi joc de el,ma?Ma o sa planga cetatenii din colegiu,ma tu nici nu sti ma cat a facut omul asta pt ei,ma,Ma asulta ca Olteanu are viitor,el o sa fie presedintele vostru,ma, baga la cap ce va spus
"CAMPANIA VA FI VIOLENTA SE PREGATESC DOSARELE"

Ps ma intelctualule scrie ma corect “napucam”ma,scrie ma si tu ca virgil “fie ca seful s-a cheamt turnatorul Cimpeanu , turnatorul Qvintus , securistii Stoica sau Stolojan si acuma papagalul asta de Antonescu , n’asa?” manca-l-ar tata pe virgil,e tare,ma mina,asta ii mai tare decat roxana,ma mina, ce bine le zice si cum le suceste ma mina ma

Marius Mina said...

Shadow, nu e opera lui Antonescu , e a lui Olteanu. La parlamentare avea blatul facut si cu PSD si cu PDL , mai vrei explicatii?

Shadow said...

@Marius

Nu stiu daca e vina lui Antonescu sau nu, ce am scris este ca el va plati "costul" acestei aberatii.

Marius Mina said...

Shadow eu cred ca plecarea lui BO la BNR este un castig pentru PNL, din mai multe puncte de vedere.Din nou, nu cred ca Antonescu l-a propus si nici recomandat .Au fost doar aranjamentele titularului .