Saturday, October 3, 2009

Ca un avort, spontan, Basescu intra in cursa odata cu Becali

In cursa cui , ramane de vazut. Disperat de procentele mici (28%)din studiile de partid si de stat, Traian Basescu a decis azi la Sannicolaul Mare sa candideze .Spontan ca un avort a bagat PDL ul in orgasm de gradul zero. N-a vrut sa fie mai prejos de Becali si Vadim, i-a eclipsat la radiografie. Tocmai acum cand buldogul Blaga si-a numit echipa de forta la Ministerul de Interne, toti pe spranceana, unul mai corupt si mai penal decat celalalt. Ma uitam ieri la televizor si nu-mi venea sa cred cum isi aliniase internistul neamului garda de pretorieni gata de ordin la furat si dezmembrat opozitia pe unde nu e loc de santaj si cash. "Raspund eu" ii incurajeaza omul internelor pe cei insarcinati cu relele in campanie. Geoana si-a vazut risipita speranta, cu aco0rdul sau. Guvernul Boc va cadea saptamana viitoare la motiunea de cenzura, PSD si PNL au batut palma , UDMR intra si ei la doua capete. Kodruzza a dat fuga sa ceara azil politic la Ambasada SUA, terorizata de pretentiile penale ale neonazistului de la Cotroceni. Hrebenciuc si-a aruncat maidanezul prafuit pe nari la inaintare, sa-l muste pe Oprescu de procente. Sculat din somnf dupa o noapte tulbura , becalitropul spera sa ajunga pe locul doi , daca evident, va alerga de unul singur.Intre timp Cozmanca pus pe liber de Doctor , cu reprosuri ca nu ar fi putut rupe PSD ul. Noul sef de campanie este Radu Rizescu, daca Oprescu va mai candida... daca nu, asta e , mergem inainte pina la ultima picatura de sangue latino. Totul se va termina curand, am indurat 60 de ani de tiranie, inca doua luni om duce-o cu fruntea sus. Sfarsitul schimonositului vine de la Washington, Bruxelles si Moscova. Chiar daca in-dependenta aia mica si timida si-a deschis birou de campanie la Timisoara. Tot Banatu-i fruncea, n-asa?

14 comments :

littlecaty said...

Citind articolul tau incercam acum sa imi dau seama cu cine am duce/o mai rau. Si am realizat ca, indiferent de cine va ajunge la putere, tot in rahat suntem... scuze pentru exprimare...

Marius Mina said...

littlecaty - nu cred ca ai vrea sa te trezesti cu Basea si Udrea inca 5 ani pe neuronii si cheltuiala ta...iesiti la vot daca nu vreti sa plangeti degeaba dupa.
Iti garantez ca va fi mai bine am si argumente dar toate la timpul lor

balbeck said...

Gigi e si el acolo de decor.Basescu e favorit,dar poate pica,desi e greu de crezut.

Marius Mina said...

balbeck, nu pica , se va prabusi.Asa e-n tennis.

tony said...

Blaga l-a numit secretar de stat si pe Fatuloiu care dadea 70 000 euro pe un Logan.

Matilda said...

Sunt din acelaşi aluat amîndoi: fanfaroni şi beţivi. Băsescu s-a dovedit a fi şi dictator. Abia aştept să scăpăm de pleava asta !

Marius Mina said...

Blaga a instaurat mafia la interne

Marius Mina said...

Matilda, stii cum scapam? Fiecare trebuie sa producem minim 5 voturi impotriva lui, adica : EU familia, prieteni , rude etc. Sunt sigur ca votam Antonescu si in prumul si al doilea tur.Daca toti am face la fel e imposibil sa nu reusim.

Ovidiu Neagoe said...

Sa speram ca nu vor fi decat doua luni.Ramane de vazut cum vor aborda cursa prezidentiala,contracandidatii presedintelui in functie, T.Basescu.
Pentru ca pana acum, nu vedem decat solutii pt. moment iar acest lucru nu poate merge la infinit.
Poate ca pare un cliseu sau de necrezut, insa avem nevoie de un nou presedinte, care pe langa rivalitatea cu presedintele in functie, sa aiba o viziune asupra Romaniei.
In rest, tipul de conducator pe care ni-l alegem, spune multe despre noi, cetatenii acestei tari.

Anonymous said...

Ce coincidenta...

tony said...

Basescu are o lista de sustinatori impresionanta: Bercea Mondialu,Patapievici,Doru Magaru,Plesu,Cioaba,Liiceanu,don Costel,Mihaies,etc.

Marius Mina said...

Tony, ai omis cuplul Udrea -Cocos- Niro

Anonymous said...

Draga d-le Mina recunosc ca nu stiam pana ieri de existenta dvs.( o nulitate nu-i asa trece usor nebagat in seama)dar azi am descoperit ca exista un contracandidat serios pentru Ciutacu, Vadim, Mircea Badea la premiul cine linge dosurile cel mai profesionist si cine manipuleaza mai tare, BRAVO
p.s ai gija la limba ca d-l CRIN ANTONESCU are fundul cam tare,de atata stat pe scaun, stii a ramas doi ani repetent in facultate, asa dar atentie la limba , utilizati va rog o crema

Marius Mina said...

@anonymul portocaliu , ai risca sa un compromis cu mine , Ciutacu si Badea , fara crema?